fbpixel

Search icon
Search
Λευκή maxi φούστα: 5 combos για αέρινη κίνηση και στιλ
STYLING TIPS

Λευκή maxi φούστα: 5 combos για αέρινη κίνηση και στιλ

Σκεφτείτε t-shirt με logos, top με κεντήματα, cowboy boots, πέδιλα και sneakers!


Οι street stylers αλλά και οι άνθρωποι της μόδας έχουν αποδείξει ότι η λευκή maxi φούστα αποτελεί το πιο in must-have για αυτό το καλοκαίρι. Την βλέπουμε σε κάθε fashionista, και κυκλοφορεί σε διάφορα στιλ με σκοπό να ικανοποιήσει κάθε style combo που έχετε φανταστεί. Με διάφορα statement καθώς και πιο διαχρονικά αξεσουάρ για styling, μια λευκή maxi φούστα δεν μπορεί ποτέ να είναι βαρετή, αλλά rock, κομψή, boho και πολλά ακόμα...

Δείτε 5 fashionable τρόπους για να φορέσετε τη λευκή maxi φούστα με κομψότητα και πρωτοτυπία.

1. Mε λευκό t-shirt + flip flops 

tzin-flip-flops.jpg

Αγαπάμε ένα white t-shirt σε συνδυασμό με... τα πάντα. Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι προσφέρει άνεση κι ευκολία, ενώ παραμένει μία αιώνια cool επιλογή. Σε συνδυασμό με μία λευκή τζιν maxi φούστα και τις αγαπημένες σας flip flops έχετε ένα απόλυτα δροσερό και κομψό look, το οποίο γίνεται ένας καμβάς, όπου πάνω του μπορείτε να πειραματιστείτε και με διάφορες άλλες αποχρώσεις. Οι μαύρες λεπτομέρειες θα αποτελούν πάντα το πιο διαχρονικό style combo που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ. 

2. Με λινό γιλέκο + flat σανδάλια

lino-gileko-sandals.jpg

Το απόλυτο summer combo: λινό γιλέκο σε ιβουάρ ή off white τόνους σε συνδυασμό με flat σανδάλια στις αποχρώσεις της άμμου. Ένα απλό, minimal, αλλά τόσο chic look, που φοριέται από την πόλη και το γραφείο μέχρι στις βόλτες στο νησί. Για τις fashionistas προτείνουμε να κρατήσετε το πιο εντυπωσιακό straw bag καλάθι σας, σε μικρό ή μεγάλο μέγεθος, που θα κάνει level-up όλο το outfit με μία κίνηση. 

3. Σε Σετ + Mary Jane Shoes 

set-mary-jane-shoes.jpg

Τα σετ έχουν έρθει για να μείνουν και η αλήθεια είναι ότι τώρα το καλοκαίρι κάνουν την επιλογή outfit ακόμα πιο εύκολη. Επιλέξτε ένα λευκό τοπ σε συνδυασμό με την λευκή maxi φούστα σας και μην διστάσετε να απογειώσετε το σύνολο φορώντας τα Mary Jane shoes. Σε όποια απόχρωση και αν τα  επιλέξετε, αυτά θα φέρουν vintage αέρα και μια νοσταλγικότητα στο look σας, κάνοντάς το ακόμα πιο επίκαιρο. Plus, ότι είναι άνετα και ταιριάζουν τέλεια στα city strolling σας.

4. Με black tank top + hair piece 

black-tshirt-9V06G.jpg

Με την άνοδο της θερμοκρασίας, ανεβαίνει και η ανάγκη μας για πιο δροσερά, αέρινα και αποκαλυπτικά κομμάτια. Ένα tank top είναι η κατάλληλη επιλογή για να αναδείξει τόσο τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας όσο και την λευκή maxi φούστα μας. Ο κλασικός black & white συνδυασμός παραμένει πάντα διαχρονικός, ενώ αν συνδυαστεί και με fashionable αξεσουάρ όπως ένα κομψό hair piece - μία στέκα, μπαντάνα ή και μαντήλι - τότε σίγουρα αναβαθμίζεται! 

5. Με λευκό πουκάμισο + oversized jewels 

total-white-white-shirt.jpg

Μία λευκή maxi φούστα και ένα λευκό πουκάμισο θα αποτελεί πάντα τον αγαπημένο μας συνδυασμό για όλες τις εποχές. Είτε για ένα κάλεσμα, είτε ως ένα εντυπωσιακό office look είτε ακόμα για την βραδινή μας έξοδο αποτελεί μία επιλογή που αποπνέει κομψότητα, αναδεικνύει τη σιλουέτα μας και φυσικά μπορεί να συνδυαστεί με μία σειρά από statament αξεσουάρ, όπως oversized jewels ή ένα clutch που θα κάνει stand-out!