fbpixel

Search icon
Search
Λατρέψατε το ‘Nobody Wants This’; Αυτές είναι οι σειρές που πρέπει να δείτε μετά
ARTS & CULTURE

Λατρέψατε το ‘Nobody Wants This’; Αυτές είναι οι σειρές που πρέπει να δείτε μετά

Οι rom-com που δεν πρέπει να χάσετε


Η επιτυχία της σειράς «Κανείς δεν το θέλει» στο Netflix απέδειξε ότι οι μέρες των ανούσιων ρομαντικών sitcoms έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αν και λατρεύουμε το "10 Things I Hate About You" κι άλλες εμβληματικές ρομαντικές κωμωδίες των '90s και του 2000 σε επανάληψη όταν χρειαζόμαστε λίγο comforting, επιτέλους, παρατηρούμε ότι ακόμα ένα είδος - πιο σύγχρονο και ουσιώδες που να αντικατοπτρίζει τις μοντέρνες σχέσεις. Η αναβίωση του είδους των ρομαντικών κωμωδιών είναι επιτέλους σε εξέλιξη! 

Σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει, το "Nobody Wants This", μια νέα σειρά που κυκλοφόρησε στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα τον περασμένο μήνα, έχει γίνει το αντικείμενο συζήτησης όλων. Η σειρά παρακολουθεί μια αγνωστικίστρια podcaster σε θέματα περί σεξ και σχέσεων, την Joanne (Kristen Bell), και έναν πρόσφατα χωρισμένο ραβίνο, τον Noah (Adam Brody), καθώς ερωτεύονται. Μαζί, ανακαλύπτουν αν η σχέση τους μπορεί να επιβιώσει από τις εντελώς διαφορετικές ζωές και τις προβληματικές οικογένειες.  

Λαμβάνοντας παράδειγμα από τη δημοφιλία της εν λόγω σειράς, αποφασίσαμε να καταγράψουμε αυτές (παρόμοιου) ύφους που σας συστήνουμε να δείτε!

Normal People

Αν σας αρέσει το σενάριο «οι κόσμοι μας είναι τελείως διαφορετικοί» σε μια ρομαντική σειρά όπως το «Κανείς δεν το θέλει αυτό», τότε το "Normal People" είναι το ιδανικό σειρά για να παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Βασισμένη στο μυθιστόρημα της Sally Rooney, αυτή η ιστορία ακολουθεί τους καθημερινούς «αγώνες» της πρώτης αγάπης και των στενών σχέσεων. Είναι μια από εκείνες τις μεθυστικές πλοκές που είναι λίγο καταστροφικές, αλλά και υπέροχες. Ο Paul Mescal και η Daisy Edgar-Jones έχουν αναμφισβήτητα ακόμη μεγαλύτερη χημεία στην οθόνη από την Kristin Bell και τον Adam Brody.

Never Have I Ever

Νεανική αγάπη. Αμήχανη, ανόητη, σπαρακτική. Το "Never Have I Ever" είναι η σειρά που απλά «ζεσταίνει» την καρδιά σας και σας κάνει να νιώθετε καλά. Θέλετε κάτι που θα σας κάνει να πιστέψετε στη μαγεία της αγάπης όπως το "Nobody Wants This"; Αυτή η σειρά θα πρέπει να είναι η επόμενη στη λίστα σας. Το "Never Have I Ever" ακολουθεί την Devi Vishwakumar, μια ινδοαμερικανίδα πρώτης γενιάς δευτεροετή μαθήτρια στο λύκειο, η οποία προσπαθεί να βελτιώσει την κοινωνική της θέση μετά από μια τραυματική πρώτη χρονιά. Αν σας αρέσει ο ρόλος που παίζουν η οικογένεια και οι στενοί φίλοι στην ρομαντική υπόθεση, πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσετε αυτή τη σειρά.

What If

Γνωστό και ως The F Word (επειδή ένα όνομα δεν είναι αρκετό για να περιγράψει αυτή την κλασική ρομαντική κομεντί του Daniel Radcliffe), το "What If" ακολουθεί έναν φοιτητή που έχει παρατήσει εκτός από την ιατρική σχολή (Radcliffe) και την αγάπη. Αυτό συμβαίνει μέχρι να γνωρίσει μια γυναίκα, για την οποία είναι πεπεισμένος ότι πρέπει να είναι «η μία και μοναδική» - μέχρι που ανακαλύπτει ότι έχει αγόρι. Η πλοκή του «καταδικασμένου έρωτα» το κάνει να είναι μια από εκείνες τις ρομαντικές κωμωδίες που σε κρατάει σε αμφιβολίες μέχρι το τέλος.

One Day

Εντάξει, ίσως το "One Day" να μην έχει το ευτυχές τέλος - που είχε το "Nobody Wants This" στην 1η σεζόν, αλλά σίγουρα έχει όλα τα συναισθήματα. Ακολουθεί την Emma (Ambika Mod) και τον Dexter (Leo Woodall) αφού περάσουν μαζί μια μαγική νύχτα αποφοίτησης και στη συνέχεια τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι ζωές της Emma και του Dexter διαπλέκονται συνεχώς κατά τη διάρκεια 20 ετών, είτε ως εραστές είτε ως φίλοι. Έχει σοβαρές δονήσεις από το "Normal People", και εμείς είμαστε εδώ γι' αυτό.