fbpixel

Search icon
Search
Κόκκινα νύχια: Ποια απόχρωση σας ταιριάζει ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας
HAIR & NAILS

Κόκκινα νύχια: Ποια απόχρωση σας ταιριάζει ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας

Εσείς ποια θα προτιμήσετε;


Μερικές φορές, είναι δύσκολο να διαλέξετε το τέλειο κόκκινο βερνίκι νυχιών. Με τόσες πολλές αποχρώσεις, μπορεί να είναι απαιτητικό να αποφασίσετε ποια θα σας ταιριάζει καλύτερα. Αλλά μη φοβάστε, αφού στο παρακάτω άρθρο αναλύουμε ποιο είναι το κατάλληλο κόκκινο βερνίκι νυχιών για τον δικό σας χρώμα δέρματος! 

Πώς να βρείτε το καλύτερο κόκκινο βερνίκι νυχιών για τον τόνο του δέρματός σας

Αν είστε σε αναζήτηση για το τέλειο κόκκινο βερνίκι νυχιών, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τον τόνο του δέρματός σας. Και αν ποτέ δεν είστε σίγουρες για το ποιο χρώμα να επιλέξετε, με λίγο πειραματισμό και με τη βοήθεια των παρακάτω συμβουλών θα επιλέξετε σίγουρα το καλύτερο για εσάς. 

  • Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Κόκκινο σε cool τόνο
  • Μεσαίου χρώματος επιδερμίδα: Πορτοκαλί κόκκινο 
  • Σκούρα επιδερμίδα: Σκούρο Κόκκινο

Αναλύοντας τις κατηγορίες του τόνου της επιδερμίδας 

Fair Skin

Τα κόκκινα νύχια είναι ιδανικά για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, επειδή προσθέτουν ένα έντονο χρώμα χωρίς να είναι too much. Τα κόκκινα σε ψυχρούς τόνους είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για το ανοιχτόχρωμο δέρμα, επειδή συμπληρώνουν το φυσικό ρόδινο χρώμα των μάγουλων. Επιπλέον, τα κόκκινα που έχουν μέσα τους μπλε βοηθούν να φαίνονται τα νύχια μακρύτερα και δάχτυλα πιο λεπτά. Επιλέξτε το και δεν θα απογοητευτείτε! 

Medium Skin

Αν ψάχνετε για ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών που θα συμπληρώσει τον μεσαίο τόνο του δέρματός σας, τότε το πορτοκαλί κόκκινο είναι η τέλεια απόχρωση. Είναι ένα τολμηρό χρώμα που θα κάνει τα νύχια σας να ξεχωρίζουν, αλλά δεν είναι τόσο έντονο ώστε να συγκρούεται με τον τόνο του δέρματός σας. Και επειδή είναι κόκκινο, θα ταιριάζει σχεδόν με κάθε outfit. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών που είναι ιδανικό για μεσαία επιδερμίδα, προτιμήστε το πορτοκαλί κόκκινο!

Dark Skin

Αν έχετε σκούρο δέρμα, μπορείτε να επιλέξετε μια σκούρα κόκκινη απόχρωση που θα κάνει τα νύχια σας να ξεχωρίζουν. Τα κόκκινα νύχια είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγο χρώμα στο ντύσιμό σας χωρίς να φαίνονται υπερβολικά. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα νέο χρώμα νυχιών για να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν, σκεφτείτε οπωσδήποτε το βαθύ κόκκινο!

Παρακάτω τα 5 top red nail trends για να δοκιμάσετε τώρα! 

1. Classy Red Nails

c37a4e01a268d794b739a94142c3cbbd4d1680d0-1440x1440.jpg

Τα κλασικά κόκκινα νύχια θα είναι για πάντα στη μόδα. Είτε για καλοκαίρι είτε τους πιο κρύους μήνες, με κάθε outfit δείχνει εντυπωσιακό σε κάθε εμφάνισή σας και παραμένει πάντα επίκαιρο. Plus: ταιριάζει ιδανικά με τα χρυσά αξεσουάρ. 

2. Red and Pink Nails

valentines-day-nails-4.jpg

Τα κόκκινα και ροζ νύχια προσδίδουν χρώμα και παιχνιδιάρικη γοητεία στις άκρες των δαχτύλων σας, και είναι ιδανικά για να κάνετε μια τολμηρή δήλωση μόδας ή να αναδείξετε τη ρομαντική σας πλευρά...

3. Red Dark Nails

1687953952493.png

Απόλυτα classy, η βαθιά αυτή κόκκινη απόχρωση αποτελεί το ιδανικό χρώμα για τις δυναμικές γυναίκες. Το στιλ κόκκινων νυχιών έχει κατακτήσει τις πασαρέλες και τα street styles, αυτό το κόκκινο χρώμα με διαφορετικές υφές, μπορείτε να το δοκιμάσετε σε ματ ή γυαλιστερό. 

4. Red French Tip Nails

22.jpg

Αν ψάχνετε για ένα design κόκκινων νυχιών που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, τα french tips red nails είναι η τέλεια απάντηση. Το αγαπημένο γαλλικό μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί με λίγες αλλαγές στο χρώμα, και φυσικά να μετατραπεί από κλασικό σε edgy σε χρόνο μηδέν.

5. Red Ombre Nails

ombre2-7560cd013d8f4d538e45774e7ff748a9.png

Τα κόκκινα νύχια είναι μια τάση, που με την επιλογή του ombre πηγαίνουν στο επόμενο επίπεδο. Με αυτά, έχετε ένα πραγματικά εντυπωσιακό και cool look που είναι επίσης ιδανικό για κάποια ειδική περίσταση. Μπορείτε να το συνδυάσετε επιλέγοντας δύο ή περισσότερες κόκκινες αποχρώσεις που ποικίλλουν από το ανοιχτό στο σκούρο, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον εφέ διαβάθμισης στα νύχια σας.