fbpixel

Search icon
Search
Kitchen Color Ideas: 4+1 χρώματα που θα δείξουν τέλεια στην κουζίνα σας
INTERIORS

Kitchen Color Ideas: 4+1 χρώματα που θα δείξουν τέλεια στην κουζίνα σας

Ανακαλύψτε τα και εμπνευστείτε από αυτά


Η κουζίνα μπορεί να φαίνεται σαν ένας χώρος στο σπίτι που είναι περισσότερο αφιερωμένος στη λειτουργία παρά στη μορφή. Και ενώ η χρήση της είναι σημαντική, δεν πρέπει να παραμελείται, όπως ούτε η εικόνα της. To design της μπορεί να διαφέρει και να αναδεικνύεται μέσω διάφορων τρόπων, αλλά ένας από τους πιο εντυπωσιακούς είναι μέσω των πολλών αποχρώσεων. 

Έτσι, αν είστε έτοιμοι να προσθέσετε χρώμα σε αυτό το ξεχωριστό δωμάτιο της κατοικίας σας, συνεχίστε να διαβάζετε και δείτε τις 5 καλύτερες προτάσεις που επιλέξαμε για εσάς.

1. Navy Blue

1-NE5Jw.jpg

Εκλεπτυσμένο και πλούσιο, το ναυτικό μπλε προσθέτει μια χρωματική παλέτα ιστορίας και στιλ σε κάθε κουζίνα. Συνδυάστε το με μαύρες πινελιές για να ενισχύσετε ένα πιο dark look, ή προσθέστε λευκό χρώμα στους τοίχους ή στα ντουλάπια σας για να κάνετε αντίθεση με το σκούρο χρώμα.

2. Mint & Cream

2-Ub3qc.jpg

Η κουζίνα μπορεί να είναι ένα δωμάτιο με εκτεθειμένα αντικείμενα, και φυσικά, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καταπολεμήσετε τη μερική ακαταστασία είναι το χρώμα. Οι καθαρές, ουδέτερες αποχρώσεις, όπως η μέντα και το κρεμ, προσθέτουν μια αίσθηση γαλήνης και καθαριότητας, ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος. 

3. Monochrome Green

3-suVUI.jpg

Όπως το μονόχρωμο γκρι φαίνεται υπέροχο, έτσι και το πράσινο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές αποχρώσεις του πράσινου στην κουζίνα σας για μια χρωματική παλέτα που είναι συνεκτική, μινιμαλιστική και πολύ διασκεδαστική! 

4. Red 

6-raoZU.jpg

Λίγα χρώματα έχουν τόσο statement χαρακτήρα, όσο το κόκκινο. Μπορεί να φαίνεται μία απροσδόκητη επιλογή για την κουζίνα, αλλά αυτό είναι που το κάνει σπουδαίο. Συνδυάστε το με ένα πιο ψυχρό χρώμα, όπως το μπλε, για να το μετριάσετε ή αφήστε το να σταθεί μόνο του, προσθέτοντας λευκά αξεσουάρ.

5. Beige 

5-JaloX.jpg

Το σκούρο μπεζ μπορεί να θυμίζει απόχρωση των αρχών της δεκαετίας του '80, αλλά όταν είναι προσεχτικά επιμελημένο, μπορεί να μετατραπεί σ' ένα πραγματικά εκπληκτικό χρώμα στην κουζίνα. Για να το κάνετε να δουλέψει ακόμα περισσότερο, χρησιμοποιήστε το δίπλα ή μέσα σε υπερσύγχρονα ντουλάπια, καθαρές γραμμές και προσθέτοντας γυάλινες ή μαύρες πινελιές.