fbpixel

Search icon
Search
Kendall Jenner: Το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Stella McCartney ποζάρει μαζί με άλογα
FASHION NEWS

Kendall Jenner: Το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Stella McCartney ποζάρει μαζί με άλογα

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα


Ο κόσμος της μόδας είναι συνεχώς εξελισσόμενος - με την κάθε νέα συνεργασία και καμπάνια να διαδέχονται από καινούργιες. Μόλις αυτή την εβδομάδα, η Stella McCartney παρουσίασε την καμπάνια της για το φθινόπωρο 2023 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner. Έπειτα, σε άλλα high fashion νέα, η καινούργια campaign του Salvatore Ferragamo μοιάζει με Αναγεννησιακό πίνακα και οι νέες συλλογές Falconeri και Intimissimi μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

Kendall Jenner χ Stella McCartney’s Fall 2023 Campaign

kendall-jenner-stella-mccartnery-fall-2023-campaign-photos-a.webp

Η Stella McCartney παρουσίασε την καμπάνια της για το φθινόπωρο 2023 με φωτογράφο την Harley Weir και πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner. Η καμπάνια, η οποία διαδραματίζεται στις αλυκές Camargue της Γαλλίας, καλωσορίζει το θέμα "Horse Power" που ενέπνευσε την επερχόμενη συλλογή της μάρκας, η οποία παρουσιάστηκε αρχικά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο συνεργάζεται με την Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας. Σε μια νυχτερινή λήψη στις περίφημες αλυκές της Camargue, η Jenner ξαπλώνει γυμνή πάνω σε ένα λευκό άλογο, φορώντας μόνο μπότες και μια ασορτί τσάντα Falabella. Σε μια άλλη, φοράει ένα κομψό κόκκινο ρούχο ενώ περιβάλλεται από κινούμενα άλογα, τα οποία παραχωρήθηκαν από τον γητευτή και διασώστη αλόγων, Jean-François Pignon, ο οποίος τα μεγαλώνει και τα εκπαιδεύει χωρίς καμία σωματική επαφή.

Η σχεδιάστρια δήλωσε ότι επέλεξε την Jenner επειδή μοιράζονται και οι δύο την αγάπη τους για τα άλογα: Το μοντέλο ασχολείται με την ιππασία από τα 10 της χρόνια και έχει το δικό της ράντσο. «Μπορείς να δεις πόσο άνετα είναι γύρω από αυτά τα ευαίσθητα πλάσματα και αυτά μαζί της», δήλωσε η McCartney.

Η Ferragamo αποκαλύπτει μια νέα κατεύθυνση στην καμπάνια της "Renaissance"

screenshot-2023-08-24-at-42435-pm.png

Η ιταλική εταιρεία πολυτελείας Ferragamo αποκάλυψε μια εντελώς νέα κατεύθυνση για το εμπορικό σήμα μέσω μιας νέας αναγεννησιακής καμπάνιας που το επανασυνδέει με τις ρίζες του στη Φλωρεντία.

Μέσω της χρήσης πινάκων που προσφέρθηκαν από την Le Gallerie delgi Uffizi της πόλης, η Ferragamo προσπάθησε να αναφερθεί στην αναγέννησή της, ενώ παράλληλα συνδέθηκε περαιτέρω με την ιταλική Αναγέννηση, μια περίοδο κατά την οποία ο ιδρυτής Salvatore Ferragamo ενίσχυσε την παρουσία της μάρκας στην έδρα της στο Palazzo, όπου εξακολουθεί να στεγάζεται.

Σε ανακοίνωσή του, ο σχεδιαστής δήλωσε: «Η Αναγέννηση είναι συνδεδεμένη με τη Φλωρεντία και η Φλωρεντία με τον Ferragamo.» Τόσο μέσω της συλλογής που παρουσιάστηκε όσο και μέσω της καμπάνιας, ο Davis προσπάθησε να φέρει κοντά το παρελθόν και το παρόν, εξελίσσοντας την κληρονομιά του οίκου και προσφέροντας μια νέα αντίληψη για την πολυτέλεια του 21ου αιώνα.

Η Intimissimi παρουσιάζει τα νέα της lingerie για το φθινόπωρο

intimissimi.jpg

Πoλυτελείς χώροι, έπιπλα και θαυμάσιες τοιχογραφίες, αποτελούν το σκηνικό για τη νέα συλλογή lingerie της Intimissimi, η οποία για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 είναι χρωματισμένη με ζωηρά, bold χρώματα: Bright yellow, electric blue και strawberry red είναι οι αποχρώσεις που θα ζεστάνουν τον φετινό χειμώνα.

Μία πολύχρωμη, αισθησιακή και ρομαντική συλλογή που παρουσιάζεται σε μία κατοικία του 16ου αιώνα, μία μαγευτική, ειδυλλιακή τοποθεσία με ιδιαίτερη γοητεία, βυθισμένη στους λόφους της Τοσκάνης. Η τέχνη του Italian lingerie βρίσκει αρμονία και καθρεφτίζεται στο χώρο μίας μεγαλοπρεπούς βίλας, με αποκλειστικά νέα σχέδια που προσφέρονται στα έντονα χρώματα της εποχής ή στο διαχρονικό ασπρόμαυρο δίδυμο.

Μία διευρυμένη συλλογή εσωρούχων σε συνδυασμό με κιμονό σε διάφορα σχέδια. Η ευελιξία της σειράς της Intimissimi εκφράζεται με bralette, κορμάκια και σουτιέν που είναι, επίσης, ιδανικά για να φορεθούν κάτω από σακάκια για ένα κομψό και εκλεπτυσμένο βραδινό ντύσιμο. Υπάρχουν πολλές σειρές, από την πιο αισθησιακή "Sinful Fantasies" σε κλασικό μαύρο χρώμα, εμπλουτισμένη με χιαστές γραμμές, δαντέλες και ένθετα peekaboo, μέχρι το electric "Sweet Escape" σε bright blue, με γεωμετρική δαντέλα και λεπτομέρειες από αλυσίδες bijoux, δημιουργώντας φθινοπωρινά εσώρουχα που λάμπουν από αισθησιασμό και θηλυκότητα. 

Η νέα σειρά αρωμάτων Falconeri, σχεδιασμένη για εσάς, τα υφάσματα και το σπίτι

dz0500a9955-d1.png

Συνδυάζοντας τη μελέτη και την έρευνα, που ήταν πάντα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κορυφαίου brand στα knitwear από cashmere υψηλής ποιότητας, η Falconeri παρουσιάζει δύο προσεκτικά σχεδιασμένα αρώματα για τη διεύρυνση της γκάμας. Παράγει όχι μόνο eaux de toilette, αλλά και home fragrances και fabric sprays, ικανά να σας μεταφέρουν σε μέρη μακρινά.

Το Red Berries είναι σαν αρωματική αγκαλιά που υπνωτίζει και χαρακτηρίζεται από μια έκρηξη φρουτώδους νότας. Το ζουμερό μείγμα από Μαύρο Φραγκοστάφυλο, Φρούτα του Δάσους και Κόκκινα Μούρα περιβάλλεται από την ένταση του Μούστου του Σταφυλιού πριν στροβιλιστεί μαζί με μια καρδιά με floral πνεύμα. Το δροσερό, πράσινο Νερολί μπλέκεται με τη Μανόλια, τη Γαρδένια και τη Βιολέτα, καταλήγοντας στις γλυκές νότες των Λοβών Βανίλιας. Ένα άρωμα ικανό να ανακαλέσει την κομψή και εκλεπτυσμένη μυρωδιά ενός ποτηριού από κόκκινο κρασί, αναπαράγοντας όλες τις λεπτότερες αποχρώσεις του χάρη στο μεθυστικό μείγμα φρούτων.

Και για όσους δεν μπορούν χωρίς τις νότες της θάλασσας, το Sea Breeze, ένα ταξίδι αισθήσεων σε μακρινές νορβηγικές χώρες. Το άρωμα φέρνει στο νου ένα μοναδικό μείγμα αισθήσεων, μέσα από έναν χορό από διακριτικές, κομψές νότες. Το Cashmere Wood, αγκαλιάζει απαλά και προσφέρει μια στιγμή soft pampering που ταιριάζει με τις σπινθηροβόλες μυρωδιές εσπεριδοειδών και μπαχαρικών με ένταση στον πυρήνα τους. Οι λεπτές ξυλώδεις αποχρώσεις υποστηρίζουν ολόκληρη τη σύνθεση, αφήνοντας ένα γεμάτο ίχνος, που θυμίζει τα βουνά που κυριαρχούν στα βόρεια τοπία.