fbpixel

Search icon
Search
Keeping Up With The Kardashians: Τέλος εποχής για το reality που ανέδειξε την πιο δημοφιλή οικογένεια της Αμερικής
PEOPLE & MOMENTS

Keeping Up With The Kardashians: Τέλος εποχής για το reality που ανέδειξε την πιο δημοφιλή οικογένεια της Αμερικής

Όλες οι αποκαλύψεις που βρήκαν το φως της δημοσιότητας & όσα διαμόρφωσαν τη νέα κουλτούρα της reality tv μετά από τα 14 χρόνια προβολής του προγράμματος


Οι φήμες που εδώ και καιρό διεκδικούσαν μια θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έκαναν λόγο για ένα πιθανό οριστικό τέλος του reality show "Keeping Up With The Kardashians", αποδείχθηκαν αληθινές εφόσον η ίδια η Kim Kardashian το αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Επίσης, τα νούμερα τηλεθέασης όλης της παραγωγής είχαν πέσει τις τελευταίες σεζόν, γεγονός που αποτέλεσε την τρανταχτή αφορμή για το τέλος εποχής του τηλεοπτικού προγράμματος. Η τελευταία σεζόν θα προβληθεί μέσα στο 2021.

Το post που απασχόλησε τους fans του reality

Μέσα από το post που απασχόλησε τόσο τους fans του reality όσο και όλο τον κόσμο των media, η 39χρονη Kim δικαιολόγησε το οριστικό τέλος γράφοντας τα εξής: 

«Με βαριά καρδιά έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετίσουμε το Keeping Up with the Kardashians. Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμες εκδηλώσεις, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια -μέσα από τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα λατρεύουμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία. Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτήν την εμπειρία και το πιο σημαντικό, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ryan Seacrest για την πίστη του σε 'μας. Η τελευταία μας σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους, το 2021. Χωρίς το Keeping Up with the Kardashians, δε θα ήμουν εκεί που βρίσκομαι σήμερα. Είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει και υποστηρίξει εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια. Αυτό το σόου μας έκανε να είμαστε εκεί που είμαστε και θα είμαι για πάντα υπόχρεη σε όλους όσοι έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και στην αλλαγή της ζωής μας για πάντα. Με αγάπη κι ευγνωμοσύνη, Kim».

Η προβολή της ζωής των Kardashians 

1-sZ6Xf.jpg

Πριν από 14 χρόνια, ήταν ελάχιστοι αυτοί που γνώριζαν το όνομα Kardashian που αργότερα εξαπλώθηκε αστραπιαία. Κάνοντας τη ζωή της reality και παρουσιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια κάθε πτυχή της λαμπερής της πορείας, η Kim Kardashian έκανε γνωστό κάθε στοιχείο του χαρακτήρα της, φανέρωσε τα ατελείωτα πλούτη της και την luxurious καθημερινότητα που συγκέντρωνε -και συνεχίζει να το κάνει- τη δόξα ενός lifestyle βγαλμένου από παραμύθι και κατακλυσμένου από τη λάμψη που προσφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας. Στο Keeping Up With The Kardashians, είδαμε και την παρόμοια ζωή και των αδερφών της star, της Courtney, της Khloe, της Kylie και της Kendall, που ξεκίνησαν την καριέρα τους στη βιομηχανία της μόδας -με όλες τις κάμερες στραμμένες πάνω τους.

Με την πάροδο των χρόνων και όσο το reality συνεχιζόταν ελκύοντας όλο και περισσότερο τηλεοπτικό κοινό, οι λάτρεις του τότε number one προγράμματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τον καναπέ τους όλη την εξέλιξη της οικογένειας με το απόλυτο star quality. Σημαντικά γεγονότα της ζωής τους απαθανατίστηκαν με σκοπό να προβληθούν στη μικρή οθόνη και να συζητηθούν: γάμοι, εγκυμοσύνες, γέννες, συνεργασίες με εμβληματικούς οίκους μόδας και πασίγνωστες εταιρίες με καλλυντικά προϊόντα, επενδύσεις σε πολυτελείς κατοικίες, απόκτηση των προσωπικών τους brands και τόσα ακόμα που δεν έδειχναν σημάδια τέλους -το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο.

1-02owI.jpg

Μέσα σε αυτά τα 14 χρόνια είδαμε τα πάντα, με τα highlights να εστιάζουν στις πιο hot αποκαλύψεις και τα γεγονότα που αποτέλεσαν σταθμό για τα μέλη της πασίγνωστης οικογένειας. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τον πολυπόθητο γάμο της Kim με τον Kris Humphries που μετά από αρκετά χρόνια και συνεχείς εντάσεις χώρισαν, τον δεύτερο γάμο της με τον Kanye West και τα παιδιά που απέκτησαν από κοινού, τη διάλυση της σχέσης της Khloe με τον μπασκετμπολίστα Lamar Odom, αλλά και την αλλαγή φύλου του Bruce Jenner και τη νέα του ζωή ως Caitlyn.

Στις σεζόν που ακολούθησαν σημαντικότερο ρόλο ανέλαβαν οι Kendall και Kylie Jenner κερδίζοντας την ίδια φήμη με αυτή των μελών των Kardashians, ενώ ξεχωριστό κεφάλαιο αποτέλεσε ο Bruce Jenner, ο πατέρας της Kendall Jenner ειδικά κατά την περίοδο μετάβασής του σε γυναίκα, η οποία έφερε στο προσκήνιο το θέμα των τρανς όπως ποτέ δεν είχε συμβεί στο παρελθόν στην αμερικανική showbiz, που απασχόλησε ιδιαίτερα κι έθεσε καινοτόμα δεδομένα που πήγαν μια για πάντα κόντρα σε τοξικές πεποιθήσεις και ρατσιστικές ομάδες ανθρώπων.

Τα νέα δεδομένα

2-H2LRj.jpg

Ένα show που ξεκίνησε με την προβολή της ζωής της Kris Jenner, απέδειξε πώς είναι να μεγαλώνει μια επιχειρηματίας γυναίκα τις κόρες της με τη σκέψη πως πάντα υπάρχει μια κάμερα που «παρακολουθεί» κάθε τους κίνηση. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στις ίδιες τις κόρες της Kris, χωρίς ποτέ να αναρωτηθεί κανείς για την όλη διαδικασία που τους τοποθετούσε σε μονοπάτια για τα οποία έπρεπε να προσέχουν απόλυτα τις κινήσεις και τα λόγια τους. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, υπήρξαν πολλές αδύναμες στιγμές κατά τις οποίες έρχονταν στο φως καυγάδες και διάφορα άλλα περιστατικά που στερούσαν -έστω και για λίγο- τη δόξα και τη λάμψη του όλου reality. Τώρα, τα πράγματα είναι αλλιώς!

Παρόλο που κατά τη διάρκεια των 14 χρόνων οι fans του reality παρέμειναν πιστοί, ο τελευταίος κύκλος δεν είχε την ανταπόκριση που όλοι περίμεναν. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Απρίλιο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώθηκαν δεν ξεπερνούσαν κατά πολύ τους 870.000 θεατές, γεγονός που δεν είχε καμία σχέση με τη χρυσή εποχή της αρχής του προγράμματος. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως το επεισόδιο με τον πρώτο γάμο της Kim με τον Kris συγκέντρωσε πάνω από 10,5 εκατομμύρια θεατές που καθηλώθηκαν μπροστά από τις οθόνες τους με σκοπό να παρακολουθήσουν το μεγάλο αυτό event που προβλήθηκε το 2011.

3-VY946.jpg
«Σεβόμαστε την απόφαση της οικογένειας», δήλωσε το δίκτυο Ε!

Ως γνωστόν, το δίκτυο Ε! που συνετέλεσε στην όλη παραγωγή του reality, εξέφρασε την άποψή του για την ανακοίνωση της Kim και τα νέα αυτά δεδομένα, γράφοντας στα social media: «Το E! υπήρξε το σπίτι και η εκτεταμένη οικογένεια των Kardashians για 14 χρόνια, παρουσιάζοντας τις ζωές αυτής της οικογένειας. Μαζί με όλους εσάς παρακολουθήσαμε τις ιδιαίτερες στιγμές που η οικογένεια αυτή μοιράστηκε μαζί μας και παρόλο που ήταν προνόμιό μας και θα μας λείψουν ολόψυχα, σεβόμαστε την απόφαση της οικογένειας να ζήσει τη ζωή της χωρίς τις κάμερές μας. Δεν είναι το τελευταίο μας αντίο ακόμα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν του Keeping Up With The Kardashians στις 17 Σεπτεμβρίου με τον τελευταίο κύκλο να κυκλοφορεί το 2021».

Μια νέα ζωή μακριά από κάμερες που απαθανατίζουν κάθε στάδιο ενός τόσο λαμπερού lifestyle, ξετυλίγεται σταδιακά για την οικογένεια Kardashian και θέτει καινούριους επαγγελματικούς στόχους για τα μέλη της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα συνεχίσουν να απασχολούν τις media πλατφόρμες εφόσον η όλη τους εξέλιξη δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη!