fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton & Πρίγκιπας William: Πώς γιόρτασε το ζευγάρι 10 ολόκληρα χρόνια γάμου
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton & Πρίγκιπας William: Πώς γιόρτασε το ζευγάρι 10 ολόκληρα χρόνια γάμου

Οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι κι επιλέγουν να το δείχνουν με κάθε τρόπο


Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιορτάζουν την 10η επέτειο του γάμου τους και θέλησαν να μοιραστούν με τους royal fans δύο νέα πορτρέτα τους, καθώς και το πόσο ερωτευμένοι παραμένουν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου του 2011 στο Westminster Abbey σε μια λαμπρή γαμήλια τελετή που μάλιστα, κηρύχθηκε εθνική αργία.

Εδώ και μέρες, μάλιστα, καταστήματα και υπαίθρια εστιατόρια είναι πλέον ανοιχτά στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε το βασιλικό ζευγάρι έχει τώρα την επιλογή να δειπνήσει στην ύπαιθρο. Ωστόσο, φαίνεται πολύ πιο πιθανό ότι το ζευγάρι θα επιλέξει να μείνει μέσα και να δειπνήσει στο σπίτι, όπως άλλωστε επιλέγει να κάνει κάθε χρόνο στην επέτειο του γάμου του.

2-V8wBw.jpg


10 χρόνια γάμου και κοινής πορείας, που βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας και απασχόλησε ανά καιρούς τα media. Όλο αυτά τα χρόνια, μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά πως πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στον χώρο του θεάματος, τα οποία πρεσβεύουν στο έπακρο τους royal κανόνες. Πέρα από τις βασιλικές τους εμφανίσεις και τις εξόδους που σχετίζονται με το Παλάτι, τους έχουμε θαυμάσει πολλές φορές σε φιλανθρωπικές δράσεις στις οποίες συμμετέχουν, δείχνοντας συνεχώς με τον τρόπο τους το πόσο πολύ κοντά είναι δίπλα στους συνανθρώπους τους και σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν

1-YatKq.jpg

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ανέβασαν στο Instagram δύο νέα πορτρέτα τους. Οι δύο αυτές ρομαντικές φωτογραφίες, είναι τραβηγμένες στο Kensington Palace από τον διάσημο φωτογράφο Chris Floyd και δείχνουν το ζευγάρι αγκαλιά, να κοιτάει ο ένας τον άλλον και να χαμογελούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με βάση το υλικό που έχουμε στις οθόνες μας, η Kate φοράει ένα γαλάζιο wrap φόρεμα. Αντίστοιχα, ο William μπλε πουλόβερ, ενώ και στις δύο φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα τo δαχτυλίδι αρραβώνων της δούκισσας αξίας 400 χιλιάδων δολαρίων που άνηκε στη Diana και έχει ένα 12 καρατίων μπλε ζαφείρι και δεκατέσσερα διαμάντια πάνω σε μια λευκόχρυση βέρα 18 καρατίων.

Μόνο από τα δύο αυτά posts, καταλαβαίνει εύκολα κανείς την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δέκα χρόνια που γράφουν από κοινού ιστορία, με όλα τα highlights της πορείας αγάπης τους. Να πούμε στο σημείο αυτό, πως το λατρεμένο πριγκιπικό ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε το 2001, κατά τη διάρκεια του κολεγίου που φοιτούσαν, ενώ παρακολουθούσαν και τα ίδια μαθήματα. Το 2010 ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους με τον William να κάνει πρόταση γάμου στην Kate ενώ ήταν σε διακοπές στην Κένυα και στις 29 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε ο βασιλικός τους γάμος στο Westminster Abbey του Λονδίνου και με τη δεξίωση να γίνεται στο στο Buckingham Palace.

Ο βασιλικός τους γάμος που συζητήθηκε όσο λίγοι

5-X7Ihn.jpg

Πίσω στον χρόνο, λοιπόν, και φτάνουν στις 29 Απριλίου του 2011, τότε που το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, μέσα σε ένα τεράστιο πλήθος θαυμαστών και υπό τα βλέμματα εκατομμυρίων τηλεθεατών απ’ όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τη σημαντικότερα facts που γνωρίζουμε και με βάση τις λεπτομέρειες που δόθηκαν από τότε στα φώτα της δημοσιότητας, το νυφικό της Kate έφερε την υπογραφή του Alexander McQueen -αξίας πάνω από 400.000 δολαρίων, ενώ το minimal μπουκέτο που κρατούσε στα χέρια της περιείχε έναν συμβολισμό για τον άντρα της και αποτελούταν από κρίνο της κοιλάδας, υάκινθο, μυρτιά και γλυκό William.

3-pzPec.jpg

Υποστηρίζεται, μάλιστα, πως η Kate έκανε μόνη της εκείνη την ημέρα το μακιγιάζ της, ενώ τον γάμο ακολούθησε γεύμα που επιμελήθηκε η Βασίλισσα Ελισσάβετ. Στη δεξίωση, υπήρχαν είχε δύο γαμήλιες τούρτες: Το Fruitcake, που είναι βασιλική παράδοση, αλλά ο William ζήτησε επίσης ένα κέικ σοκολάτας που είναι και το αγαπημένο του! Έπειτα, ακολούθησε party, στο οποίο ήταν καλεσμένοι πολλοί famous φίλοι του ζευγαριού και το τελικό ποσό όλων αυτών των ετοιμασιών λέγεται ότι κόστισε 34 εκατομμύρια δολάρια.