fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton - Meghan Markle: Μήπως αλλάζει όντως κάτι στη σχέση τους;
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton - Meghan Markle: Μήπως αλλάζει όντως κάτι στη σχέση τους;

Τα διεθνή media κάνουν focus στις δύο γυναίκες και μιλούν για μία... επανασύνδεση


Είναι γεγονός πως η σχέση της Kate Middleton με τη Meghan Markle έχει περάσει από πολλά, διαφορετικά στάδια. Οι δύο γυναίκες, όπως και ο William με τον Harry, έχουν βρεθεί κοντά, αλλά και πολύ-πολύ μακριά όλα αυτά τα χρόνια, με τα διεθνή media να έχουν -από τη δική τους μεριά- τα βλέμματά τους συνεχώς στραμμένα επάνω τους. 

Το τελευταίο διάστημα -ωστόσο- η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η δούκισσα του Sussex μοιάζουν να έχουν έρθει πιο κοντά κι αυτό, είναι κάτι που προκαλεί αρκετά χαμόγελα...

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Η σχέση κι η επανασύνδεση

kate-meghan-relationship-finding-freedom.webp

Είναι δύο γυναίκες με ισχυρές προσωπικότητες. Δύο γυναίκες, που η καθεμία από τη δική της μεριά, έχει κληθεί να διαχειριστεί εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις και αυτή την περίοδο, κάνουν focus στις οικογένειες και τα παιδιά τους. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάνουν και τη δική τους προσπάθεια να έρθουν ξανά πιο κοντά. Η Kate Middleton, είδε την καθημερινότητά της να αλλάζει σημαντικά στο ξεκίνημα του 2024, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο και αμέσως ξεκίνησε μία σειρά από θεραπείες προκειμένου να σταθεί ξανά όρθια στα πόδια της κι όπως φαίνεται, όλη αυτή η περιπέτεια έκανε την Meghan Markle να αλλάξει στάση. Η τεταμένη σχέση των δύο γυναικών ανήκει στο παρελθόν, με την πριγκίπισσα και τη δούκισσα του Sussex να έχουν έρθει πιο κοντά. 

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τις τελευταίες ημέρες τα διεθνή media, η Meghan -πρώτα- προσέγγισε τόσο την Kate, όσο και τον βασιλιά Κάρολο αφού διαγνώστηκαν αμφότεροι με καρκίνο, καταβάλλοντας σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να αποκαταστήσει τη σχέση τους. «Η Meghan έχει έρθει σε επαφή με την Kate Middleton και τον Κάρολο. Γίνονται κινήσεις για να συμφιλιωθούν», ανέφερε πηγή στο US Weekly, προσθέτοντας πως από τη δική της μεριά και η Kate δείχνει να είναι ανοικτή σε μία νέα αρχή. «Είναι πρόθυμη να προχωρήσει μπροστά, αλλά δε θα ανακατευτεί στις σχέσεις του William με τον Harry», σημειώνει η ίδια πηγή και μένει να φανεί, αν όντως υπάρχει αλλαγή σκηνικού στη σχέση των δύο γυναικών, που η αλήθεια είναι πως έχουν πολλούς λόγους να είναι πιο κοντά η μία στην άλλη.

Τα δύο αδέρφια και η μάχη

prince-william-duke-of-cambridge-and-prince-harry-duke-of-news-photo-1725016860.jpg

Παρά τα όσα υποστηρίζουν τα διεθνή media, είναι άξιο αναφοράς το γεγονός πως άπαντες σπεύδουν να διαχωρίσουν τη σχέση της Kate με τη Meghan, με αυτήν του William με τον Harry. Τόσο οι δύο γυναίκες, όσο και όλα τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, κάνουν ένα step back σε αυτή την περίπτωση και κανείς δε δείχνει τη διάθεση να παρέμβει σε όλο αυτό. Είναι δεδομένο πως τα δύο αδέρφια έχουν αποκτήσει σημαντική απόσταση, με τη φιλοσοφία τους να είναι αρκετά διαφορετική με φόντο πολύ συγκεκριμένα, αλλά και σημαντικά ζητήματα κι ακόμη και η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του Καρόλου, δεν στάθηκε ικανή να τους φέρει πιο κοντά. Ο καθένας έχει τραβήξει το δικό του δρόμο κι έχει χαράξει τη δική του πορεία και για την ώρα, αυτό δε φαίνεται να αλλάζει, με τους Βρετανούς -πάντως- να εκτιμούν πως αυτή η «στροφή» των γυναικών τους, ίσως παίξει το δικό της ρόλο μακροπρόθεσμα.

Όλα αυτά, την ώρα που η Kate Middleton πρόσφατα μοιράστηκε ένα νέο -πολύ πιο αισιόδοξο- μήνυμα με τον βρετανικό λαό -κι όχι μόνο- με την πριγκίπισσα να σημειώνει μεταξύ άλλων πως: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ανακούφιση είναι που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου. Οι τελευταίοι μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή, όπως ξέρετε, μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να περιηγηθούμε στα φουρτουνιασμένα νερά σε έναν άγνωστο δρόμο. Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο είναι τώρα ο στόχος μου. Αν και έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος μου προς την επούλωση και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να προχωράω κάθε μέρα όπως αυτή έρχεται. 

Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμα δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορέσω. Παρά τα όσα έχω περάσει πριν μπω σε αυτή τη νέα φάση ανάκαμψης με μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής. Ο William και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την υποστήριξη που λάβαμε και αντλήσαμε μεγάλη δύναμη από όλους εκείνους που μας βοηθούν αυτήν τη στιγμή. Η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια όλων ήταν πραγματικά ζεστή. Σε όλους εκείνους που συνεχίζουν το δικό τους ταξίδι με τον καρκίνο, παραμένω μαζί σας, δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι. Από το σκοτάδι μπορεί να βγει το φως, οπότε αφήστε αυτό το φως να λάμψει».