fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Κάντε το κατάλληλο update στα σύνολά σας με τις πιο περιζήτητες τάσεις στα φορέματα

Όλα τα σχέδια που θα «κλέψουν» την παράσταση


Κάντε το κατάλληλο update στα σύνολά σας με τις πιο περιζήτητες τάσεις στα φορέματα

Είμαστε σίγουρες ότι θα συμφωνήσετε στο ότι δεν υπάρχει κάτι πιο άνετο μετά τα loungewear από τα φορέματα. Η κάθε εποχή έχει τα δικά της σχέδια, υφάσματα και trends, τα οποία μπορούν να μας συντροφεύσουν σε πλήθος εμφανίσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είναι μόνο όμως το στιλ και η άνεση που μας χαρίζουν αλλά και το γεγονός ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μοντέρνα σύνολα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Τα κορίτσια του Instagram για ακόμα μία φορά έχουν αρχίσει ήδη να μας χαρίζουν καταπληκτικές εικόνες μ’ αυτά τα hot items, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν σαν πηγή έμπνευσης των καθημερινών μας looks.

Ανάμεσα λοιπόν στα πλεκτά midi dresses και σε αυτά με τα puff sleeves, είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε γιατί τα πιο ευέλικτα φορέματα έχουν αποκτήσει τόσο έντονη δημοτικότητα στον χώρο της μόδας αλλά και του street style. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα hot dress trends που ξεχωρίσαμε για τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Knitted dress

dress.jpg
Image source: @eniswardrobe

Ήδη από τις πασαρέλες για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας 2021 έγινε απόλυτα κατανοητή η δημοφιλία των πλεκτών φορεμάτων. Από την πλευρά τους, τα it girls δεν έχασαν ευκαιρία για να τα προσθέσουν στην ντουλάπα τους. Θα τα συναντήσετε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αλλά και σε διάφορα μήκη, ανάλογα με τον σωματότυπο και το προσωπικό σας στιλ. Εμείς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το μπεζ ή το εκρού. Συνδυάστε το μ’ ένα ζευγάρι καφέ knee high boots και «κλέψτε» τις εντυπώσεις.

Off shoulder dress

dress-2.jpg
Image source: @femmeblk

Από τους καλοκαιρινούς μήνες αυτό το microtrend κατείχε μία ιδιαίτερη θέση στις επιλογές των fashionistas. Τα κομμάτια με έξω τους ώμους «κέρδισαν» το στοίχημα, έχοντας μία πολύ έντονη παρουσία. Αυτή η φιλοσοφία συνεχίζεται και στην οικογένεια των φορεμάτων για τη φετινή σεζόν. Μπορείτε να επιλέξετε items είτε μ’ έναν ώμο είτε off shoulder ανάλογα με τη διάθεσή σας. Μάλιστα, είναι μία ιδανική εναλλακτική για να πετύχετε πιο επίσημα σύνολα. Plus, κολακεύουν υπέροχα τα χέρια και τον λαιμό σας, δημιουργώντας καταπληκτική σιλουέτα.

Puff sleeves dress

dress-5.jpg
Image source: @monikh

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το στιλ που χαρίζουν οι όγκοι και ακόμα περισσότερα υπερμεγέθη μανίκια. Παρόλα αυτά, δεν μπορούσαμε να μην τα συμπεριλάβουμε στην κατηγορία με τα hot dress trends. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές κι εσείς μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και αναδεικνύει το σώμα σας. Εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε floral designs και να τα χρησιμοποιήσετε ως μία νότα φωτεινότητας και «δροσιάς» στις μουντές μέρες του χειμώνα.

Polka dots

dress-7.jpg
Image source: @popsugar

Μιλώντας για prints, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στη fashionable αισθητική που χαρίζουν τα polka dots. Το πουά ανήκει στην κατηγορία των ουδέτερων μοτίβων, προσθέτοντας στιλ με διακριτικό τρόπο χωρίς να κάνει «φασαρία». Είναι ιδανικό για εύκολες print on print εμφανίσεις. Αν επιθυμείτε κι εσείς διακριτικά αλλά update looks, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σ΄ ένα polka dot dress. H ασπρόμαυρη εκδοχή θα σας δώσει ευελιξία και πρακτικότητα.

Bold colour dress

dress-8.jpg
Image source: @ninasandbech

Μπορεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου να επιλέγουμε πιο συχνά τις κλασικές ουδέτερες αποχρώσεις όπως είναι το μαύρο, το λευκό ή το γκρι αλλά οι τάσεις στα φορέματα μας δίνουν την ευκαιρία να εντάξουμε έντονα χρώματα. Για τους colour lovers, μη διστάσετε να διαλέξετε κόκκινα, φούξια ή κίτρινα κομμάτια. Αν θέλετε πιο ήρεμες αλλά μοντέρνες εμφανίσεις, μπορείτε να κινηθείτε σε τόνους του καφέ ή του light yellow.

Shirt dress

dress-9.jpg
Image source: @emilisindlev

Είναι η ιδανική επιλογή για τις ημέρες που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να ανανεωθείτε. Τα shirt dresses χαρίζουν άνεση, ευελιξία και stylish outfits. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για casual εμφανίσεις μαζί με αθλητικά παπούτσια και leather jackets αλλά και για πιο επίσημες με over the knee boots. Όποια εκδοχή κι αν διαλέξετε δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε το shirt dress σας.

1

Wool and cashmere yarn dress

MaxMara BUY HERE

2

Padma off the shoulder crepe midi dress

Emilia Wickstead, Luisaworld.com BUY HERE

3

Kim AOP floral satin minidress

Rotate Birger Christensen, Mytheresa.com BUY HERE

4

Polka dots

ZARA BUY HERE

5

Animal print wrap dress

Ganni, Intervista BUY HERE

6

Shirt dress

H&M BUY HERE