fbpixel

Search icon
Search
Καλοκαιρινή βαλίτσα: Τα top essentials για να πάρετε μαζί σας στις διακοπές
THE LOOK

Καλοκαιρινή βαλίτσα: Τα top essentials για να πάρετε μαζί σας στις διακοπές

Μην παραλείψετε τα παρακάτω κομμάτια στην what-to-pack λίστα σας


Η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών είναι η πιο ωραία του χρόνου. Δεν έχει σημασία αν θα πάτε σε κάποιο νησί ή αν θα κάνετε μία κοντινή απόδραση, καθώς οι στιγμές χαλάρωσης θα είναι οι ίδιες όπου κι αν βρίσκεστε. Το αιώνιο ερώτημα, όμως, είναι τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας; Η καλύτερη γκαρνταρόμπα διακοπών, λοιπόν, θα είναι αρκετά κοντά στις everyday επιλογές σας - με μερικά fun twists - είτε στο φινίρισμα είτε στους χρωματισμούς. Και να θυμάστε, ανεξάρτητα από την εποχή, το μαύρο είναι αιώνια κομψό και πιο on-trend από ποτέ. 

Η περίοδος των εκπτώσεων, την οποία διανύουμε είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμπλουτίσουμε την summer collection και να επενδύσουμε σε κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να δημιουργούμε συνεχώς εντυπωσιακά σύνολα στις διακοπές μας.

Swimwear

d9258848e0dd324bad0bf3e52bbfc985.jpg
Image source: Free People

Είναι γεγονός πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάμε στη θάλασσα και γι' αυτό το πρώτο πράγμα που θα βάλουμε στην βαλίτσα των διακοπών μας είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα μαγιό μας. Ένα it ολόσωμο μαγιό τα συνδυάζει όλα. Μπορείτε να το φορέσετε το πρωί στην παραλία μαζί μ’ ένα πουκάμισο ή μία τουνίκ, στη συνέχεια στο beach bar μαζί μ’ ένα denim short, αλλά έχετε και την ευκαιρία να το επιλέξετε και για τη βραδινή σας έξοδο ως bodysuit. Από την άλλη απόλυτο essential αποτελεί και ένα απλό μπικίνι που θα σας συνοδέψει σε κάθε tanning session.

Maxi dress

18f2811c02d306040eaa2f536f1e7dc5.jpg
Image source: Its All Bee

Ένα maxi φόρεμα μπορεί να σας συνοδέψει παντού, για αυτό και δεν μπορούμε ποτέ να το αποχωριστούμε το καλοκαίρι. Η αέρινη σιλουέτα τους προσφέρει μοναδική κίνηση στις εμφανίσεις σας αλλά και άνεση. Κυριαρχούν τόσο σε μονοχρωμίες - ουδέτερες αλλά και έντονες- όσο και σε statement prints που απογειώνουν την εικόνα μας. Συνδυάστε το με τα πάντα από flip flops το πρωί μέχρι πιο περίτεχνα σανδάλια ή low-heeled mules το βράδυ.

Set

355418400-1337060767157025-7313214131662896559-n-kdyq4.jpg
Image source: @lucywilliams02

Όταν πρόκειται για καλοκαιρινό ντύσιμο, είμαστε υπέρ των απλών και βολικών ρούχων - και δεν υπάρχει κάτι πιο convenient από ένα σετ. Είναι γεγονός ότι αποτελούν μία ασφαλή επιλογή για τις ημέρες που δεν έχουμε καμία έμπνευση του τι να βάλουμε. Μπορούν να φορεθούν άνετα μαζί αλλά και ξεχωριστά, με άλλα tops & bottoms. 

Raffia bag

6d0f0308598bc9c5fe5520cc5b1b5e89.jpg
Image source: Moda Operandi

Είναι το σχέδιο που βλέπουμε πιο συχνά τις τελευταίες σεζόν κι έχει κερδίσει επάξια μία πολύ σημαντική θέση και στις εμφανίσεις μας στην πόλη. Θεωρείται το design «μπαλαντέρ» στον κόσμο των it bags, γι' αυτόν τον λόγο οι αγαπημένες μας fashionistas δεν την αποχωρίζονται. Εάν το προσθέσετε στα κομμάτια των διακοπών σας δε χρειάζεται να πάρετε καμία άλλη τσάντα μαζί σας. Οι ειδικοί αλλά και οι fashion lovers μας επιτρέπουν να την κρατάμε από το πρωί στην παραλία μέχρι και στη βραδινή μας έξοδο.

Night out

84ee53305f1a402b35c6cdeb52742311.jpg
Image source: @emilyrosemoloney

Ένα βραδινό σύνολο είναι απαραίτητο ακόμα και για τις πιο «ήσυχες» διακοπές. Ούτως ή άλλως στο καλοκαίρι δεν ταιριάζουν τα «φορτωμένα» και «βαριά» looks, οπότε μπορεί να είναι και καθημερινά κομμάτια, τα οποία εσείς θα προσαρμόσετε στις ανάγκες της βραδινής σας εξόδου. Εμείς σας προτείνουμε να διαλέξετε κομμάτια που δε θα σας στερήσουν καθόλου την αίσθηση ανεμελιάς και άνεσης που μας δημιουργούν οι διακοπές. Pareo skirts, oversized silk shirts αλλά και βερμούδες είναι top στην λίστα των επιλογών σας. Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε μία πιο tailored essence στην εικόνα σας, προσθέστε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα slingbacks. 

The linens

350820574-1031767437805510-8419319374570465098-n.jpg
Image source: @emitaz

Δε γίνεται να παραλείψετε τα linen, καθώς είναι must. Μετά τα μαγιό ίσως είναι τα πιο χρήσιμα και πρακτικά items που θα υπάρχουν στην travel bag σας. Το απόλυτο ύφασμα του καλοκαιριού τα συνδυάζει όλα από δροσιά, άνεση, αέρινη διάθεση και στιλ. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε total linen outfits μαζί μ’ ένα oversized botton up shirt και μία βερμούδα για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας στο λεπτό. 

Sandals

232a9f7a9a53fd86aa79679cfb45b639.jpg
Image source: @fakerstrom

Μετά τις σαγιονάρες σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι flat sandals και δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας άλλα παπούτσια. Η άνεση και η χαλαρή διάθεσή τους είναι γνωστή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σ’ ένα μοντέρνο ζευγάρι που θα σας βοηθήσει να κάνετε update και θα αναβαθμίσει τα summer looks σας. Τα slides βρίσκονται πρώτα στη λίστα μας!


Feature image source: Posse The Label, Bembien