fbpixel

Search icon
Search
Just Open: Δείτε το ολοκαίνουριο Aegean Business Lounge στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

Just Open: Δείτε το ολοκαίνουριο Aegean Business Lounge στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Εκεί που η διακριτική πολυτέλεια συναντά την άνεση


Με τη χαρά της επανόδου στην «κανονικότητα» των ταξιδιωτικών μας συνηθειών, αλλά και τη συνολική αναβάθμιση του αεροδρομίου της πόλης μας «Μακεδονία», δεν υπάρχει πιο ευχάριστη εμπειρία από τη δυνατότητα μιας άνετης πτήσης, που θα ξεκινάει και θα ολοκληρώνεται με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είτε αποτελείτε συχνό ταξιδιώτη με πληθώρα επαγγελματικών υποχρεώσεων ή απλά αγαπάτε το «άθλημα» η Aegean airlines βρίσκεται πάντα παρούσα και είναι έτοιμη να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Πώς; Η ελληνική αεροπορική εταιρία μόλις εγκαινίασε έναν μοναδικό χώρο, το νέο Lounge της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, που ήρθε να προστεθεί στη λίστα με εκείνα των Αθηνών, και της Λάρνακας στην Κύπρο. Σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο υψηλής αισθητικής, άνω των 500 τετραγωνικών μέτρων, σας περιμένει μια updated experience για να χαλαρώσετε πριν την πτήση σας, αλλά και να απολαύσετε ό,τι αποζητάτε από το lounge ενός αεροδρομίου. 

Με άριστη προσοχή σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, η Aegean κατάφερε να δημιουργήσει έναν χώρο που συνδυάζει τη διακριτική πολυτέλεια, την κομψότητα αλλά και την άνεση. Καναπέδες σε γκρι χρώμα σε συνδυασμό με μπεζ και βαθύ μπλε αποχρώσεις, καθώς και ασημένιες λεπτομέρειες συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό που ενώνει το κλασικό με το μοντέρνο και δίνει πρόσβαση σε σύγχρονες υπηρεσίες.

aegean-lounge-2.jpg

Επιπλέον, στον χώρο είναι διαθέσιμο δωρεάν Wi-Fi για όλους τους επισκέπτες, ενώ θύρες USB για τη φόρτιση των κινητών και ηλεκτρονικών συσκευών βρίσκονται παντού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. 

Αντλώντας έμπνευση από τη λιτή, γλυπτική παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, την τεχνολογία αιχμής του αεροπλάνου εστιάζει ταυτόχρονα στην άνεση σας.

Νέος Υπερσύγχρονος Χώρος

image011.jpg

Κατά την παραμονή σας στο Lounge, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας ή απλά να χαλαρώσετε ή να εργαστείτε λίγο πριν την πτήση σας. Το φωτεινό, «ζεστό» υπερσύγχρονο meeting place διαθέτει καφέ, τραπεζαρία με αναβαθμισμένο μπουφέ, όπου μπορείτε να γευθείτε ζεστά και κρύα σνακ, σαλάτες, γλυκά και τοπικά επιδόρπια και λιχουδιές, καθώς και πολλές επιλογές σε ροφήματα και ποτά.

Εμπνευσμένο από τη λιτή, γλυπτική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ελλάδας και υπερδιπλάσιο του προηγούμενου, άνω των 500 τ.μ., στη Θεσσαλονίκη ενσωματώνει πρώτο τη νέα εταιρική ταυτότητα της Aegean, συμβαδίζει με την τεχνολογία αιχμής των νέων αεροσκαφών A320neo και A321neo που έχουν ήδη ενταχθεί στο στόλο της και προδιαγράφει τη νέα εποχή της εταιρείας για ακόμη περισσότερες, καινοτομικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τον επιβάτη.

The Design

aegean-lounge-1.jpg

Οι καμπύλες μορφές που κυριαρχούν στον χώρο σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο, το μωσαϊκό, το γυαλί και το ξύλο δημιουργούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο που εστιάζει αποκλειστικά στην άνεση και τη φιλοξενία, ενώ η ειδική πύλη μέσα σε αυτό εξασφαλίζει την απευθείας επιβίβαση στο αεροσκάφος.

Ταυτόχρονα, το νέο Lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια πλατφόρμα εξοικείωσης των επιβατών της εταιρείας και του δικτύου εταιρειών της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας, Star Alliance, με τα τοπικά προϊόντα της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας, καθώς τα μενού που προσφέρονται περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα ή πρώτες ύλες που προέρχονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. Συγχρόνως, η αεροπορική εταιρία θα καλωσορίζει τους επιβάτες με επιλεγμένα παραδοσιακά κεράσματα, κρασιά και ποτά από εκλεκτούς παραγωγούς του Βορρά.

Με αφετηρία τη βάση της στο αναβαθμισμένο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, οι ανάγκες των επιβατών μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, αναβαθμίζοντας την ταξιδιωτική εμπειρία εμπλουτίζοντας παράλληλα το τουριστικό προϊόν της πόλης.

Info: Ώρες Λειτουργίας: 04.30 - 23.00