fbpixel

Search icon
Search
Johnny Depp - Amber Heard: Η διακοπή της δίκης, η πίεση και το μεγάλο φινάλε
PEOPLE & MOMENTS

Johnny Depp - Amber Heard: Η διακοπή της δίκης, η πίεση και το μεγάλο φινάλε

Μία δικαστική διαμάχη με πολλά επεισόδια


Πριν από μερικά χρόνια, αποτελούσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood. Η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την κατάληξη. Τώρα, ο Johnny Depp κι η Amber Heard βρίσκονται στα δικαστήρια κι έχουν συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω τους, για τους εντελώς λάθος λόγους. Το άρθρο της Heard στην The Washington Post στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει ένας μεγάλος «πόλεμος». Μπορεί η ηθοποιός να μην αναφέρθηκε ποτέ -επίσημα- στον Depp, ωστόσο ήταν ξεκάθαρη η στόχευσή της κι αυτός, προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας το ποσό των 50.000.000 δολαρίων για δυσφήμιση. Η δικαστική τους διαμάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη κι όλος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις. Εμείς συγκεντρώσαμε τα τελευταία επεισόδια της «καυτής» υπόθεσης και σας τα παρουσιάζουμε.

Ένα σίριαλ χωρίς φινάλε!

Οι καταγγελίες κι οι αλληλοκατηγορίες

shutterstock-337206491.jpg

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η δικαστική διαμάχη, ήταν ξεκάθαρο πως το δε θα υπάρξει σύντομα ένα τέλος. Η Heard κι ο Depp κατέθεσαν ο καθένας τη δική του πλευρά και το ίδιο έκαναν κι άνθρωποι που βρίσκονταν και βρίσκονται στο περιβάλλον τους και σίγουρα, έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Στην αρχή, πολλοί πίστεψαν πως ο ηθοποιός ήταν αυτός που είχε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και μάλιστα, ακόμη κι ο κόσμος του Hollywood βιάστηκε να βγάλει τα συμπεράσματά του, ωστόσο η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική. Ο κόσμος γνώρισε το άλλο πρόσωπο της Heard και κάπως έτσι, άπαντες αντιλήφθηκαν πως μερικές φορές ίσως δεν είναι τίποτα όπως φαίνεται, αν κι ακόμη και τώρα, κανείς δεν μπορεί να βγάλει ένα ασφαλές συμπέρασμα, με την υπόθεση να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Μίλησαν ψυχολόγοι, μίλησαν πρόσωπα που δούλεψαν μαζί τους, που έζησαν τις καλές και τις άσχημες στιγμές τους κι ένα είναι σίγουρο. Και οι δύο έκαναν πολύ σημαντικά λάθη και λειτούργησαν με κακοποιητικό τρόπο. Δε στάθηκαν ποτέ στο ύψος των περιστάσεων και δεν το κάνουν ούτε και τώρα, που ακόμη κι οι πιο σκοτεινές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς τους, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η ομάδα του Depp κάλεσε στο δικαστήριο ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι παρευρέθηκαν σε περιστατικά βίας κατά του ηθοποιού από την πρώην σύζυγό του, ενώ μία ψυχολόγος διέγνωσε τη Heard με δύο μορφές διαταραχής προσωπικότητας: την οριακή και την ιστριονική. Από την άλλη, μία άλλη ψυχολόγος, από τη μεριά της ηθοποιού, υποστήριξε πως δε διέγνωσε καμία από τις παραπάνω διαταραχές, σημειώνοντας ότι η star έπασχε από PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) λόγω της κακοποίησης που υπέστη από τον Depp. Μία ιστορία γεμάτη πόνο, γεμάτη συναισθήματα, γεμάτη με καταπίεση και μεγάλα «γιατί»...

Η διακοπή της δίκης και τα σενάρια

shutterstock-1791690479.jpg

Μετά από διαδοχικές ακροάσεις και καταθέσεις, η δίκη διακόπηκε για μερικές ημέρες και ξεκίνησε και πάλι το πρωί της Δευτέρας, με τις αποκαλύψεις να συνεχίζονται, αναφορικά με τις συμπεριφορές των δύο ηθοποιών κι όσα συνέβησαν στη διάρκεια της σχέσης τους. Ο Johnny Depp, επέλεξε να πάρει αποστάσεις και στη διάρκεια της μίας, κενής εβδομάδας, ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία, δεχόμενος μεγάλες πιέσεις από τα media, που η αλήθεια είναι πως ποτέ δε στάθηκαν στο πλευρό του και του άσκησαν ιδιαίτερα σκληρή κριτική από το ξεκίνημα αυτής της διαμάχης. Άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον του ηθοποιού, παραδέχθηκε πως αυτός ήταν ο λόγος που τον έκανε να αφήσει για λίγο την Αμερική, σημειώνοντας: «Ο Johnny αποφάσισε να επιστρέψει το Ηνωμένο Βασίλειο όσο η δίκη έχει διακόψει για την εβδομάδα. Είναι πολύ αναζωογονητικό για τον Johnny, γιατί του έχει δώσει κάποιο προσωπικό χώρο μακριά από όλη την προσοχή των media γύρω από την υπόθεση. Ο Johnny εκτιμά ότι μπορεί να πάει στην πόλη και να περπατάει στον δρόμο απαρατήρητος. Χρησιμοποιεί αυτήν την εβδομάδα για να ανακτήσει δυνάμεις για την επόμενη φάση της δίκης».

Τώρα όμως οι δύο πλευρές καλούνται να καθίσουν ξανά απέναντι στην δικαστική αίθουσα, με τη δίκη να συνεχίζεται και να μπαίνει στην τελική ευθεία. Ό,τι κι αν έχει ειπωθεί μέχρι τώρα, δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα όσα θα ακούσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς θεωρείται βεβαιο πως θα υπάρξουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες και καταθέσεις, για όσα συνέβησαν σε αυτή τη σχέση. Την ίδια ώρα -πάντως- έχει ξεκινήσει μία άλλη, εντελώς διαφορετική φημολογία για τον Depp, που αφορά και μία από τις δικηγόρους του. Όλα ξεκίνησαν μέσα από τα social media και πλέον, η φήμη που τον θέλει να διατηρεί ερωτική σχέση με την Camille Vasquez, που ειδικεύεται σε δικαστικές διαφορές και παραβιάσεις συμβολαίων, έχει ξεπεράσει τα σύνορα κι έχει κάνει το γύρο του κόσμου, με τον ίδιο από τη μεριά του να μη σχολιάζει κάτι.

«Φοβόμουν τοσο πολύ κι άρχισα να πιστεύω ότι θα υπήρχε ένα κακό τέλος για μένα. Πραγματικά, δεν ήθελα να τον αφήσω, τον αγαπούσα πολύ. Πίεζε το λαιμό με μεγάλη δύναμη για αρκετά λεπτά. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ τρομαγμένη, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το έκανε αυτό. Όταν μαλώναμε, συχνά είχε μεγάλες κι έντονες αντιδράσεις. Προσπαθούσε να τραυματίσει τα χέρια του και χρησιμοποιούσε ακόμη και τα τσιγάρα του, για να τραυματιστεί. Ήταν τρομακτικό», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Heard στην πρώτη της κατάθεση μετά την επανέναρξη της διαδικασίας και σίγουρα, θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες καταθέσεις...