fbpixel

Search icon
Search
Johnny Depp - Amber Heard:  Ένα... σίριαλ που φτάνει στο τέλος του
PEOPLE & MOMENTS

Johnny Depp - Amber Heard: Ένα... σίριαλ που φτάνει στο τέλος του

Η ώρα της απόφασης και η οριστική απάντηση για μία ιδιαίτερη υπόθεση


Αν υπάρχει μία ιστορία που απασχολεί εδώ κι εβδομάδες το Hollywood κι όχι μόνο, αυτή είναι αναμφίβολα η δικαστική διαμάχη της Amber Heard με τον Johnny Depp. Δύο άνθρωποι που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία, που έχουν βάλει την... υπογραφή τους σε μεγάλες επιτυχίες, τώρα, πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ που αφορά την πραγματική ζωή. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στο επίκεντρο, με τον κόσμο να μαθαίνει ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς του και τώρα, έφτασε η ώρα της αλήθειας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί η τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου για τη συγκεκριμένη, "καυτή" υπόθεση και φυσικά, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο...

Μία ιστορία με πολλά επεισόδια!

Οι κατηγορίες της Heard κι η στήριξη στον Depp

Έχει περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος μήνας, από την στιγμή που ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία και τώρα, έφτασε η πιο μεγάλη στιγμή! Το δικαστήριο της Βιρτζίνια καλείται να αποφασίσει για το ποιος από τους δύο έχει δίκιο και ποιος προσπάθησε να παραπλανήσει τη δικαιοσύνη, αλλά και την κοινή γνώμη, που παρακολούθησε όλες τις εξελίξεις σε αυτό το διάστημα με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο ξεκίνημα αυτής της ιστορίας, οι περισσότεροι πίστευαν ότι η Heard ήταν το θύμα της υπόθεσης, δεδομένου ότι ο Depp αντιμετώπισε γενικά αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα γεγονότα, οι μαρτυρίες κι οι καταθέσεις, έφεραν τη μεγάλη ανατροπή. Τον κατηγόρησε για άγριες επιθέσεις, σεξουαλική κακοποίηση και ακραία ξεσπάσματα, με τον ίδιο από τη μεριά του να εκφράζει την αγανάκτησή του για όσα του καταλογίζει και να περνάει στην... αντεπίθεση. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάποια εκτίμηση, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το ποιος έχει δίκιο και ποιος συμπεριφέρθηκε με τόση αγριότητα σε έναν γάμο, που είχε περισσότερο πόνο κι απογοήτευση, παρά αγάπη και ευτυχισμένες στιγμές.

gyl4ozxt7q4oj2nktez5vqznem.webp

Από την άλλη υπάρχουν κι αυτοί που εκφράζουν την ανησυχία τους για τη στάση του δικαστηρίου, υποστηρίζοντας πως υπάρχει μία δεδομένη συμπάθεια στον Johnny Depp. Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα -πάντως- είναι δεδομένο πως το δικαστήριο στη Βιρτζίνια θα πρέπει να εκδώσει ετυμηγορία μέχρι και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πολλές καταθέσεις και ότι ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων που παρουσιάστηκαν από τις δύο πλευρές ήταν τεράστιος, το συμβούλιο των δικαστών δε θα αργήσει να καταλήξει στην ετυμηγορία, προκειμένου να ξεκαθαρίσει -επιτέλους- το τοπίο και να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το τι πραγματικά συνέβη σε αυτό το γάμο.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται;

Είναι μερικές φορές, που κάποια γεγονότα και καταστάσεις μοιάζουν να επαναλαμβάνονται. Η διαμάχη της Amber Heard με τον Johnny Depp μονοπωλεί το ενδιαφέρον τώρα, ωστόσο, μερικές δεκαετίες νωρίτερα, ο Clint Eastwood κι η Sondra Locke είχαν πρωταγωνιστήσει σε ένα σίριαλ χωρίς φινάλε. Το -πρώην- ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του στις δικαστικές αίθουσες το 1989, με τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη και την επί δεκατέσσερα χρόνια σύντροφό του, να φτάνουν στα άκρα. Σε εκείνη την περίπτωση -όμως- το... δράμα κράτησε για 19 ολόκληρους μήνες, μέχρι να επιτευχθεί κάποιος οριστικός συμβιβασμός. Η ηθοποιός είχε πολύ σημαντικά παράπονα από τη σχέση της με τον Eastwood, τον οποίο κατηγορούσε -μεταξύ άλλων- ότι την είχε υποχρεώσει να κάνει έκτρωση δύο φορές, ενώ ο ίδιος είχε ήδη δύο παιδιά με άλλη γυναίκα, τα οποία απέκτησε στη διάρκεια της σχέσης τους. Η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους έληξε τελικά με μια γενναία αποζημίωση ύψους 7 εκατ. δολαρίων από την πλευρά του ηθοποιού, που ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο παραδέχθηκε τις ευθύνες του, για την τροπή που πήρε ο γάμος του.

amber-heard-day-12-trial.webp

Στην περίπτωση της Heard και του Depp, χρειάστηκε να περάσουν έξι εβδομάδες, προκειμένου να φτάσουμε στο μεγάλο φινάλε. Επτά από τους έντεκα ένορκους που επιλέχθηκαν για τη δίκη, όταν ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, έχουν ξεκινήσει ήδη να συζητούν την ετυμηγορία μετά την ολοκλήρωση των τελικών επιχειρημάτων των δύο πλευρών και πλέον, αυτό που αναμένεται είναι η τελική απόφαση. Υπάρχει θύμα στην υπόθεση ή πρόκειται για κοινή ευθύνη δύο ανθρώπων με εξαιρετικά προβληματικές συμπεριφορές που δεν μπόρεσαν ποτέ να συνυπάρξουν αρμονικά; Είναι η Heard πράγματι αυτή που υπέστη συναισθηματική και σωματική κακοποίηση από τον Depp στη διάρκεια του γάμου και της σχέσης τους ή συνέβη το αντίστροφο; Όποια ή όποιες κι αν είναι οι απαντήσεις, είναι σίγουρο ότι αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από αυτή την υπόθεση, είναι πως κανείς δεν πρέπει να βιάζεται να κρίνει ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες. Ας αποφασίσει το δικαστήριο...