fbpixel

Search icon
Search
Jimmy Choo: Ο διάσημος shoe designer ανοίγει τη δική του σχολή μόδας
FASHION NEWS

Jimmy Choo: Ο διάσημος shoe designer ανοίγει τη δική του σχολή μόδας

Θα βρίσκεται στο Λονδίνο κι έχει σκοπό να εκπαιδεύσει ανερχόμενα ταλέντα


Ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών, Jimmy Choo, δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως ο «βασιλιάς της γόβας» και στα χρόνια της πορείας του στον χώρο της μόδας έχει διακριθεί σε μεγάλο βαθμό για το έργο και τις δημιουργίες του. Δεν ξεχνάμε, στο μεταξύ, πως ακόμα και η πριγκίπισσα Diana ήταν μία από τις άπειρες γυναίκες που εμπιστεύτηκαν το ταλέντο του, με την οποία ο σχεδιαστής διατηρούσε πολύ καλή, φιλική σχέση. 

Με τη φήμη του να είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Jimmy Choo ανακοίνωσε πως πρόκειται να ανοίξει τη δική του σχολή, η οποία θα βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου. Σκοπός της ύπαρξής της θα είναι η εκπαίδευση νέων ανθρώπων, που επιθυμούν να αποκομίσει γνώσεις πάνω στη μόδα και να αρχίσουν με αυτόν τον τρόπο να δημιουργούν την καριέρα τους, έτσι ώστε να πετύχουν τους στόχους τους και να διαπρέψουν στον χώρο.

diana.jpg


Η Ακαδημία των επόμενων μεγάλων ονομάτων στη μόδα, θα ονομάζεται "JCA/London Fashion Academy" και πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως αυτή θα είναι η πιο πρόσφατα δημιουργημένη σχολή μόδας σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία. Εμβαθύνοντας, ωστόσο, στην εκπαίδευση που θα προσφέρει η σχολή στους εκολαπτόμενους fashion designers, θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στη διδασκαλία διάφορων τεχνικών μεθόδων αλλά κι επιχειρηματικότητας που θεωρείται ιδιαίτερα χρήσιμη. Συγκεκριμένα, θα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους σπουδαστές να εξελιχθούν στο σχέδιο, αλλά και να έχουν όλες τις επιχειρηματικές γνώσεις που χρειάζονται για να δημιουργήσουν το δικό τους fashion label.

Στο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε, ο Jimmy Choo δήλωσε γεμάτος αισιοδοξία και πίστη πως η δημιουργία της Ακαδημίας προγραμματίζεται εδώ και χρόνια και πως είναι πολύ χαρούμενος που τον Σεπτέμβριο του 2021 θα ανοίξει τις πόρτες της για τους φοιτητές. Πρόσθεσε, επίσης, πως το Λονδίνο είναι ένα παγκόσμιο κέντρο μόδας, από το οποίο έχουν ξεκινήσει την πορεία τους μερικοί από τους πιο επιτυχημένους και ταλαντούχους σχεδιαστές που άλλαξαν την πορεία της μόδας.

prof-jimmy-choo-20184.jpg


Αποδεικνύοντας συνεχώς πόσο ικανός και ταλαντούχος είναι, ο σχεδιαστής αποτελεί ζωντανό παράδειγμα προς μίμηση, μιας και ξεκίνησε με δειλά βήματα στη βιομηχανία της μόδας κι εξελίχθηκε σε μια προσωπικότητα παγκοσμίου φήμης την οποία όλοι εξυμνούν. Από μια μικρή πόλη της Μαλαισίας και μέλος μιας φτωχής οικογένειας, κατάφερε να φτάσει ψηλά, να ανταπεξέλθει σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο, να διακριθεί για τη δουλειά του και να γίνει συνώνυμο της κομψότητας -πάντα στο πλευρό των πιο chic γυναικών.

Ένα καινούριο βήμα για τη μακροχρόνια καριέρα του βρίσκεται στα σκαριά και αποσκοπεί στο να βοηθήσει νέους ανθρώπους, γεμάτους όνειρα και τόλμη!