fbpixel

Search icon
Search
Jennifer Lopez: Τι συμβαίνει τελικά με τον γάμο της και ποια είναι η αλήθεια για τον Ben Affleck;
PEOPLE & MOMENTS

Jennifer Lopez: Τι συμβαίνει τελικά με τον γάμο της και ποια είναι η αλήθεια για τον Ben Affleck;

Η φημολογία που συνεχίζεται για το ζευγάρι και η απουσία που την πυροδότησε ακόμη περισσότερο


Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αποτελούν ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια των τελευταίων ετών και κυριολεκτικά, κάθε τους κίνηση αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα φώτα στρέφονται επάνω τους όχι για κάποιον ευχάριστο λόγο... Οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει μία σοβαρή κρίση στον γάμο του διαδέχονται η μία την άλλη και γίνονται όλο και πιο έντονες, ενώ η απουσία του Ben Affleck από την επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας, που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, έδωσε ακόμη περισσότερη τροφή για σχόλια.

Τι συμβαίνει τελικά;

Οι φήμες και η ηχηρή απουσία

shutterstock-2316727367.jpg

Η Jennifer Lopez βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Atlas» στο Los Angeles και το γεγονός ότι επρόκειτο για μία ακόμη solo εμφάνιση, σε ένα πολύ ιδιαίτερο timing, πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες. Η 54χρονη τραγουδίστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί χωρίς τον αγαπημένο της, Ben Affleck, στο πλευρό της και παρά το γεγονός ότι έλαμπε μέσα στην άκρως εντυπωσιακή, Greta Constantine, δημιουργία που επέλεξε για την εμφάνισή της αυτή, πολλοί στάθηκαν στην απουσία του συζύγου της, που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Η JLo, πόζαρε με τους συμπρωταγωνιστές Simu Liu και Sterling K. Brown, αλλά και τον σκηνοθέτη της ταινίας του Netflix, Brad Peyton, την ώρα που ο Ben Affleck δεν έδωσε το «παρών», ενώ γενικότερα το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μία έντονη φημολογία που κάνει λόγο για μία μεγάλη κρίση στον γάμο τους. Πρώτα, η Lopez εμφανίστηκε στο Met Gala χωρίς τον Affleck, ενώ στη συνέχεια, είδε το φως της δημοσιότητας και μία πληροφορία που υποστήριζε πως ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει σε μία εντυπωσιακή κατοικία στην περιοχή Brentwood του Los Angeles. 

Ρεπορτάζ του -γνωστού- Page Six ανέφερε την ίδια στιγμή πως ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέας κατοικίας, ενώ εθεάθη χωρίς τη βέρα του το Σαββατοκύριακο. Όλα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα μία σειρά από ρεπορτάζ που διαδέχονται το ένα το άλλο, το τελευταίο διάστημα και η solo εμφάνιση της JLo σε μία σημαντική -αν μη τι άλλο- στιγμή για την ίδια, απλά ήρθε να κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη...

Η επανασύνδεση και τα ερωτηματικά

shutterstock-2316727337.jpg

«Η Atlas είναι κάποια που ουσιαστικά έχει αποκλείσει τον κόσμο γύρω της", ανέφερε η Jennifer Lopez, μιλώντας για τον νέο της ρόλο και συνέχισε: "Δεν εμπιστεύεται κανέναν και δεν θέλει καμία σχέση με την τεχνητή νοημοσύνη". Η JLo δε θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για όσα λέγονται και αναπαράγονται το τελευταίο διάστημα για την προσωπική της ζωή κι ήταν ξεκάθαρο πως πρόθεσή της ήταν να μείνουν άπαντες αποκλειστικά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας κι όχι στις φήμες για τον γάμο της με τον Ben Affleck. Πόσο εύκολο είναι -όμως- αυτό στην πραγματικότητα; Η προσοχή όλων είναι στραμμένη επάνω τους και είναι δεδομένο πως όλοι θέλουν να μάθουν την αλήθεια για το iconic ζευγάρι, που μας χάρισε το απόλυτο love story με την επανασύνδεσή του και πραγματικά, δε θα θέλαμε να το δούμε να χωρίζει ξανά.

Η JLo και ο Affleck, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» κι όπως έχουν πει πολλοί, ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι υπήρχε αμοιβαία έλξη. Το πρώτο διάστημα κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, ωστόσο στην πορεία πήραν την απόφαση να μιλήσουν ανοικτά για τον έρωτά τους. Τον Νοέμβριο του 2002 αρραβωνιάστηκαν κι όλοι θεωρούσαν σίγουρο, ότι θα ακολουθούσε κι ο γάμος. Η αλήθεια είναι ότι έφτασαν ένα βήμα πριν από αυτό, αλλά όλα ανατράπηκαν μόλις μερικές ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το 2003, αλλά η αναβολή του ήρθε να σοκάρει τους fans. Έναν χρόνο μετά, χώρισαν οριστικά, με τη σχέση τους να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κι έκτοτε, ο καθένας από τη δική του πλευρά ακολούθησε το δικό του μονοπάτι. 

Πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια και μετά από μία εξόρμηση στην εξοχική κατοικία του ηθοποιού στην Montana, ακολούθησαν πολλά ακόμη ταξίδια, με τα διεθνή media να παρακολουθούν στενά την πορεία τους. Εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala, έγιναν πιο εξωστρεφείς και απελευθερωμένοι και κάπως έτσι, μας έκαναν να τους αγαπήσουμε περισσότερο από ποτέ, βλέποντάς τους να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ενώ ακολούθησε και ο iconic γάμος. Τώρα, το ζευγάρι βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, ωστόσο, τα σημάδια δεν είναι ιδιαίτερα θετικά με φόντο το κοινό τους μέλλον και μένει να φανεί αν έχουν πραγματική βάση όλα όσα γράφονται ή αν πρόκειται απλά για μία ακόμη ιστορία που δεν έχει δόση αλήθειας...