fbpixel

Search icon
Search
It's Official: H σχεδιάστρια Phoebe Philo δημιουργεί τον δικό της οίκο μόδας
FASHION NEWS

It's Official: H σχεδιάστρια Phoebe Philo δημιουργεί τον δικό της οίκο μόδας

Τα fashion news που κέντρισαν το ενδιαφέρον


Με την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για την FW23 season να σήκωσε αυλαία πριν μερικές ώρες με το show του Christian Siriano με μία εντυπωσιακή συλλογή με όγκους, animal print και dramatic σιλουέτες και με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι προ των πυλών τα νέα στον χώρο της μόδας διαδέχονται το ένα το άλλο. Plus, η Phoebe Philo προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της στον χώρο της μόδας και για στην ημερομηνία που θα παρουσιαστεί η πρώτη της συλλογή. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα hot νέα της μόδας που αξίζουν την προσοχή μας!

Phoebe Philo, New brand

329633413-216344827567188-3803925681704271428-n.webp

Από τον Ιούλιο του 2021 η διάσημη σχεδιάστρια Phoebe Philo είχε κάνει γνωστό ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία του δικού της brand που θα φέρει το όνομα και την υπογραφή της. Δύο χρόνια μετά και πιο συγκεκριμένα εχθές, η ίδια και ομάδα της δημιούργησαν το επίσημο Instagram account, Phoebe Philo, και με μία λιτή ανακοίνωση μας αποκάλυψαν το όνομα και την ημερομηνία λανσαρίσματος της πρώτης συλλογής.

«Η πρώτη μας συλλογή θα αποκαλυφθεί και θα είναι διαθέσιμη στο site μας, phoebephilo.com, το Σεπτέμβριο του 2023. Το site θα είναι ανοιχτό για εγγραφές από τον Ιούλιο του 2023 και ανυπομονούμε να έρθουμε και πάλι σε επαφή», έγραφε η ανακοίνωση. Το brand της Phoebe Philo θα είναι μέρος του ομίλου LVMH και θα έχει την πλήρη στήριξη του, καθώς ο κορυφαίος όμιλος πιστεύει πολύ στη σχεδιάστρια και στο όραμά της.

«Το να βρίσκομαι στο στούντιο μου και να δημιουργώ για άλλη μια φορά είναι κάτι το συναρπαστικό και απίστευτα ικανοποιητικό. Ανυπομονώ πολύ να ξαναέρθω σε επαφή με το κοινό μου και τους ανθρώπους παντού. Το να είμαι ανεξάρτητη, να καθοδηγώ και να πειραματίζομαι με τους δικούς μου όρους είναι πολύ σημαντικό για μένα», είχε δηλώσει η designer στο Business Of Fashion εκείνη την περίοδο την πρώτης ανακοίνωσης.

Zolotas-Eros

gjjhjefw.png

Ο Οίκος ZOLOTAS για να τιμήσει τον έρωτα και τη σημασία που έχει αυτός για τους ανθρώπους, σχεδίασε την μοναδική συλλογή «ΈΡΩΣ», εμπνευσμένη από την ακαταμάχητη δύναμη της αγάπης. Ο φτερωτός Θεός Έρωτας, που κατά την μυθολογία χτυπούσε με τα βέλη του δύο ανθρώπους και αυτοί ερωτεύονταν παράφορα. Θεοί και άνθρωποι γεμάτοι πάθη και αδυναμίες που ερωτεύονταν και γίνονταν δέσμιοι του πανάρχαιου έρωτα και του αρχέγονου πάθους. Γιορτάζοντας την αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της, ο εμβληματικός οίκος κοσμημάτων εμπνεύστηκε από τον Μύθο του Έρωτα και δημιούργησε ένα μοναδικό φυλαχτό, απεικονίζοντας τον φτερωτό θεό με την ανίκητη δύναμή. Η μορφή του Έρωτα με το τόξο και τα βέλη αποτυπώνεται ανάγλυφα σε κίτρινο, λευκό και ροζ χρυσό 18κτ με διαμάντια, καθώς και σε ασήμι και ασήμι επίχρυσο. Φιλοτεχνημένο από τους χρυσοχόους του οίκου, το φυλαχτό «Έρως» είναι το ιδανικό δώρο για να επισφραγίσετε την αγάπη σας. Ένα ξεχωριστό δώρο τόσο για τους αγαπημένους σας όσο και για τον ίδιο σας τον εαυτό.

Converse-From Converse with Love

converse-2.png

Ακόμα ένα αγαπημένο brand που αντλεί έμπνευση από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και δημιουργεί μια συλλογή που πλημμυρίζει... αγάπη. Η Converse παρουσιάζει limited edition collection που μας υπενθυμίζει την σημασία που έχει το πιο όμορφο συναίσθημα στην καθημερινότητά μας. Η σειρά μεταμορφώνει τα iconic All Star Lift, Chuck Taylor, All Star Move, Run Star Legacy CX και για τις πιο κρύες χειμωνιάτικες μέρες τα Lugged 2.0. Στην cute αλλά και κλασική χρωματική παλέτα πρωταγωνιστούν το μπορντό, το χρυσό και το seasonless λευκό.

Οι Valentine Day inspired λεπτομέρειες βρίσκονται στο vintage All Star patch, με embroidered καρδιές, τρουκς στα χρυσά κορδόνια και αλυσίδες. Αυτά τα νέα σχέδια θα πείσουν ακόμα κι αυτούς που δεν είναι λάτρεις της συγκεκριμένη γιορτής να τα εντάξουν στη συλλογή τους. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. 

Serkos-Let's Celebrate Love

image001.jpg

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε μια ισχυρή δήλωση αγάπης, να εκφράσουμε συμβολικά τον έρωτά μας, να ανανεώσουμε τους όρκους πίστης και αφοσίωσης. Να πούμε «Σ’αγαπώ» με ένα δώρο μοναδικό και πολύτιμο όσο και το αγαπημένο μας πρόσωπο. Γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα, τα κοσμηματοπωλεία Serkos παρουσιάζουν τη συλλογή Let’s Celebrate Love, η οποία μετουσιώνει τα πιο τρυφερά μας συναισθήματα σε high-end δημιουργίες κοσμημάτων. 

Στη νέα αυτή collection, το σύμβολο της καρδιάς πρωταγωνιστεί σε κάθε πιθανή σχεδιαστική εκδοχή κοσμώντας παντατίφ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, καρφίτσες και βραχιόλια, ακόμα και money clips, ενώ η λάμψη των ευγενών μετάλλων συναντά το εκτυφλωτικό φως των ημιπολύτιμων και πολύτιμων λίθων. Από τους ρωμαϊκούς ήδη χρόνους, η παράδοση θέλει κάθε μέταλλο και λίθος να κρύβουν βαθύτερα νοήματα και συμβολισμούς.

ZARA-Rhuigi

230124-zara-man-look-07-0291.jpg

Το Redesigning Human Uniform - ή RHU για συντομία - δημιουργήθηκε από τη Zara και τον Rhuigi Villaseñor το 2022. Συνδυάζοντας την αισθητική του Villaseñor με το παγκόσμιο δίκτυο της Zara η κοινή τους πρόθεση ήταν να παρουσιάσουν μια γκαρνταρόμπα εμποτισμένη με τις ιδιότητες και τους κώδικες της σύγχρονης πολυτέλειας σε μια κλίμακα και τιμή που την καθιστούσε προσιτή σε όλους. Μετά από μια πρώτη συλλογή, οι δύο τους επανασυνδέθηκαν για να μας χαρίσουν μια νέα εξελιγμένη και διευρυμένη έκδοση της σύγχρονης «στολής» της RHU.

Αυτή η δεύτερη έκδοση έχει τον ανεπίσημο τίτλο Cross Country για να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του παντός εδάφους που χαρακτηρίζει αυτό το έργο. Όπως και την προηγούμενη σεζόν αποφάσισε να μην δεσμεύεται από παραδοσιακούς κώδικες στη σύγχρονη ένδυση, προκειμένου να επιτρέπει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης μέσω του στυλ. Αυτό το τολμηρό δημιουργικό εγχείρημα δίνει επίσης τη δυνατότητα στον χρήστη να ξεπεράσει τις συμβατικές έννοιες του athleisure, της πολυτέλειας και του streetwear. Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερα από είκοσι έτοιμα κομμάτια , πέντε στυλ παπουτσιών  και έξι τσάντες: μια «εργαλειοθήκη» ανοιχτού κώδικα για το σύγχρονο εκλεπτυσμένο style.

Stradivarius, Barbie Loves Stradivarius

24-ene-23-barbie-new-in-carmen-emi47707.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν είναι το Barbiecore. Η διασημότερη κούκλα και το στιλ της έχει επιστρέψει πιο δυναμική από ποτέ και η συζήτηση γύρω από το όνομα γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Μάλιστα η φήμη της τη χρονιά που διανύουμε θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο , καθώς πλησιάζει η πρώτη προβολή της ταινίας που σκηνοθέτησε η Greta Gerwig με πρωταγωνιστές την Margot Robbie και τον Ryan Gosling. Και το ροζ θα μετατραπεί σε μια απόχρωση απαραίτητη για οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα για ακόμα μια φορά. 

Αυτή την σεζόν, το χρώμα της κούκλας της Mattel θα αποκτήσει μια πιο δυναμική από ποτέ σημασία και η Stradivarius το γιορτάζει με μια αποκλειστική κολεξιόν από τέσσερις μπλούζες oversized που συνδυάζονται ιδανικά με μπλε και μαύρα denim items, παπούτσια σε ροζ αποχρώσεις και χρυσαφί αξεσουάρ.

Για όλες εκείνες που νοσταλγούν την Barbie και θέλουν να είναι οι πρώτες που θα φορέσουν αυτό το καθοριστικό στοίχημα, οι συνδυασμοί που προσφέρουν οι μπλούζες είναι άπειροι. Η denim midi skirt, η οποία έχει ήδη μετατραπεί στη βασίλισσα του street style, βάφεται με ροζ και επιστρέφει στην barbiecore τάση μόδας. Το denim cargo trouser , οι μπότες και τα μοκασίνια track και οι καπαρντίνες σε αποχρώσεις του μπεζ ή δερματίνη είναι κάποια από τα ενδύματα που παρουσιάζει η Stradivarius για να ολοκληρώσει το total look Barbie.