fbpixel

Search icon
Search
It’s cold outside: Τα πιο ζεστά σύνολα που είναι κατάλληλα για το Σαββατοκύριακο
THE LOOK

It’s cold outside: Τα πιο ζεστά σύνολα που είναι κατάλληλα για το Σαββατοκύριακο

Υπέροχες προτάσεις από τις αγαπημένες μας fashionistas


Μετά από μία μεγάλη περίοδο καλοκαιρίας και υψηλών θερμοκρασιών, το σκηνικό εδώ και μερικές ημέρες έχει αλλάξει. Μάλιστα τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη πέσει σε πολλές περιοχές ενώ η θερμοκρασία έχει κάνει μία κατακόρυφη πτώση. Όλο αυτό το χειμωνιάτικο σκηνικό μας δημιουργεί την ανάγκη για cozy looks. Καθώς βρισκόμαστε στο Σαββατοκύριακο, πολλοί μπορεί να βγούμε για μία σύντομη βόλτα και τότε σίγουρα θα πρέπει να συνδυάζουμε ζεστά και άνετα κομμάτια.

Οι αγαπημένες μας fashionistas και fashion lovers πάντα μας χαρίζουν μοναδικές και ιδιαίτερες ιδέες ακόμα και για τα πιο απλά σύνολα εντός σπιτιού. Απλά κομμάτια και «ήσυχοι» συνδυασμοί είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να έχετε ως γνώμονα για τα weekend looks σας τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Συνεχίστε να διαβάζετε, γνωρίστε τις προτάσεις που ξεχωρίσαμε για εσάς και διαλέξτε την αγαπημένη σας!

Oversized roll neck

cold-4.jpg
Image source: @rosiehw

Αν όχι η πιο συχνή, μία από τις πιο συχνές επιλογές κάθε γυναίκας για τις κρύες ημέρες του χειμώνα είναι τα ζιβάγκο πουλόβερ. Ο μεγάλος γιακάς εκτός του ότι διατηρεί ιδιαίτερα ζεστό το λαιμό μας, τονίζει τα έντονα και όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα oversized knit και να το φορέσετε ως φόρεμα με καλσόν και μπότες αλλά και να το συνδυάσετε μαζί με ένα άνετο παντελόνι. Αν θέλετε να τονίσετε τη σιλουέτα σας προσθέστε μία ζώνη για υπέροχη μέση.

Leggings

cold-2.jpg
Image source: @leiasfez

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τζιν παντελόνια δεν ενδείκνυνται για κρύες ημέρες, καθώς δε χαρίζουν καθόλου θερμότητα. Γι’ αυτήν την περίοδο μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με τα κολάν σας για άνετα σύνολα. Ταιριάξτε το με το αγαπημένο σας jumper κι αν επρόκειτο να βγείτε μία βόλτα, ολοκληρώστε με τις Wellington boots σας. Για περισσότερη ζεστασιά αλλά και σας στιλιστικό trick προσθέστε ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες μέσα από τα υποδήματά σας.

Loungewear style

cold-5.jpg
Image source: @leandramcohen

Σε περίπτωση που σκοπεύετε να περάσετε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο στον καναπές σας, απολαυάνοντας τη ζεστασιά του σπιτιού σας, τότε το loungewear style αποτελεί μονόδρομο. Για να είστε in fashion και να ακολουθήσετε τις τάσεις διαλέξτε ένα σετ φόρμες ή από πλεκτά κομμάτια. Προσθέστε κάλτσες κι ένα cardigan για να έχετε μεγαλύτερη θερμοκρασία. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και κάντε αυτό το διήμερο τα πράγματα που σας «γεμίζουν» και συμβάλουν θετικά στην ψυχολογία σας.

Outwear

cold-3.jpg
Image source: @ariviere

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που επιθυμείτε να κάνετε μία βόλτα για να ξεσκάσετε τότε πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του outwear σας. Η τεράστια ποικιλία τους θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σας. Για πιο casual looks προτιμήστε ένα φουσκωτό και ζεστό puffer jacket ενώ για λίγο πιο chic & classy μπορείτε να διαλέξετε μία faux fur. Οι έντονες αποχρώσεις θα σας χαρίσουν περισσότερη φωτεινότητα, δημιουργώντας μία ξεχωριστή αντίθεση με τον καιρό της εποχής.

Accessories

cold-1.jpg
Image source: @fashionista

Φυσικά και τα αξεσουάρ μπορούν να «παίξουν» σημαντικό ρόλο τόσο στο πρακτικό όσο και στο στιλιστικό κομμάτι. Ήρθε η στιγμή να εντάξουμε στα σύνολα μας τα κασκόλ, τα γάντια, τους σκούφους και ότι άλλο μας χαρίζει ζεστασιά. Πειραματιστείτε με τα χρώματα και τους συνδυασμούς και δημιουργήστε σύνολα που θα σας χαρίσουν ανανέωση.

Have a nice & cozy weekend!