fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Ιt-piece: Πώς να εντάξετε το bandeau top στα καλοκαιρινά σας outfits

Είτε το ξέρετε ως bandeau είτε ως στράπλες πρόκειται για το απόλυτο top του καλοκαιριού


Ιt-piece: Πώς να εντάξετε το bandeau top στα καλοκαιρινά σας outfits

Κάθε φορά που μια τάση επανέρχεται στην επιφάνεια δημιουργεί έναν διχασμό στον κόσμο της μόδας. Ευτυχώς, υπάρχει ένα αντικείμενο που έχει αποδειχθεί απολύτως δημοφιλές - και αυτό είναι το tube top, γνωστό και ως bandeau top. Οι influencers σε όλο τον κόσμο έχουν αντιληφθεί την ευελιξία αυτού του στράπλες basic, συνδυάζοντάς το με τζιν, φούστες, παντελόνια ή cargos και flip flops για ένα head-to-toe 90's look. Η αλήθεια είναι ότι τα bandeau tops θα έπρεπε να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας όσον αφορά το καλοκαιρινό ντύσιμο αλλά και τη βαλίτσα διακοπών - όχι μόνο αναδεικνύουν το ντεκολτέ σας με κολακευτικό τρόπο, αλλά μπορείτε να τα φορέσετε from day to night. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα υποστηρικτικό σουτιέν χωρίς τιράντες (εκτός αν νιώθετε άνετα χωρίς σουτιέν) και είστε έτοιμη.

Keep scrolling για να δείτε πώς η μόδα ενσωματώνει αυτή την τάση στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις και, στη συνέχεια, δείτε τη λίστα με τα αγαπημένα μας bandeau tops παρακάτω.

How to style:

1. Με oversized παντελόνι

snapinstaapp-289839685-2603145743148841-3571995432605084617-n-1024.jpg
Image source: @lucywilliams02


Συνδυάστε ένα embroidered bandeau top σε cropped εκδοχή με ένα λευκό oversized παντελόνι σε λινό ή βαμβακερό τελείωμα. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός φέρνει την απόλυτη ισοροπία στο look εξισορροπώντας τις σιλουέτες. Συνδυάστε με ένα ζευγάρι slides ή flip flops στις διακοπές σας ή μέχρι και με sneakers στην πόλη. 

2. Σε statement print

annelauremais.webp
Image source: @annelauremais


Αν αναζητάτε ένα πιο τολμηρή option που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ένα printed bandeau top αποτελεί την ιδανική επιλογή. Συνδυάστε το με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, ένα oversized shirt και mules για ένα updated look. 

3. Με high-waisted shorts

shona-joy.jpg
Image source: Shona Joy

Ένας ακόμα αποτελεσματικός τρόπος για να μη νιώθετε τόσο εκτεθειμένες με τη συγκεκριμένη επιλογή top είναι με ένα oversized και ψηλόμεσο σορτς. Επιλέξτε το σε matching χρώμα για ένα πιο προσεγμένο look και συνδυάστε το με flats το πρωί ή heeled sandals το βράδυ.

4. Σε σετ

weworewhat.jpg
Image source: We Wore What

Δώστε ένα update στα resort look σας επιλέγοντας ένα εμπριμέ σετ με tube top. Γενικότερα ένα matching set αποτελεί go-to ο καλοκαίρι καθώς θα σας λύσει τα χέρια. Συνδυάστε με απλά διακριτικά κοσμήματα και low-key accessories που δε θα αποσπάσουν την προσοχή από το outfit. 

5. Σε suit

screenshot-2024-07-01-at-35340-pm-1b8UR.png
Image source: The Outnet

Μπορεί να λατρεύουμε τα bandeau tops στην πιο διαδεδομένη εκδοχή τους που είναι η strapless, όμως μη ξεχνάτε πως μπορείτε να επιλέξετε και μια πιο περίτεχνη επιλογή. Ο σχεδιαστής Jacquemus έχει δημιουργήσει το "le bandeau top" που αποτελεί ένα υπέροχο staple για τα καλοκαιρινά outfits. Συνδυάστε με ένα λινό κοστούμι και high heeled sandals για μια πιο επίσημη έξοδο. 

6. Σε tube top

smythsisters.webp
Image source: @smythsisters

Σε περίπτωση που δεν είστε φαν του συγκεκριμένου fit, επιλέξτε ένα tube top σε μια πιο στενή ή και φαρδυά γραμμή. Αποτελεί επίσης ένα staple της γκαρνταρόμπας που ταιριάζει σε κάθε απλό, καθημερινό ή και formal look. 

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας bandeau tops που αξίζουν μια θέση στην summer wardrobe σας..

1

Kourbela basic bandeau top

Mosty.com BUY HERE

2

Snake-print bandeau top

ZARA BUY HERE

3

Jacquemus Le Bandeau top

MYTHERESA BUY HERE

4

Silk bustier top

Intimissimi BUY HERE

5

Zimmermann bra top

The Outnet BUY HERE

6

Knit bandeau top

Max Mara BUY HERE

Feature image source: @lucywilliams02, 4thandreckless