fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

In the Blue

TASTE THE FASHION

In the Blue

Για τρίτη χρονιά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα το πρωτοποριακό fashion & gourmet δείπνο “Taste the Fashion In the Blue”, με σκοπό την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ. Ο Χριστόφορος Πέσκιας του πBox, ο Στέλιος Παρλιάρος των Sweet Alchemy και o Κώστας Αθανασίου του Hilton εμπνεύστηκαν από τις μοναδικές συλλογές τριών κορυφαίων brands της διεθνούς μόδας των οίκων Etro, Lanvin και Roberto Cavalli.

Ο Κώστας Αθανασίου άνοιξε το δείπνο με γαρίδες μαριναρισμένες με γλυκιά σος τσίλι επάνω σε στρώμα από κινόα με μαρμελάδα λεμονιού, τρυφερά φύλλα σαλάτας και οξύμελι, ενώ παράλληλα ο οίκος Etro παρουσίασε την καλοκαιρινή του συλλογή για το 2014, που χαρακτηρίζεται από έντονες μαροκινές επιρροές και γήινα χρώματα που συνθέτουν μια φρέσκια, ειδυλλιακή παλέτα.

Σε τέλεια αισθητική αρμονία και με αφετηρία επίσης το Μαρόκο, τη χώρα των χρωμάτων, ο Κώστας Αθανασίου συνέθεσε ένα πιάτο, όπου το χρώμα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, υπογράφοντάς το όμως με το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα, αυτό της ελληνικής θάλασσας.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας ανέλαβε το κυρίως πιάτο της βραδιάς που συνόδευσε την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Roberto Cavalli, που παρουσιάζει γραμμές ιδιαίτερα δυναμικές με έντονες αντιθέσεις, ενώ εμπνέεται από τον κινηματογράφο δίνοντας έμφαση στη θηλυκότητα της σιλουέτας. Εξίσου ακαταμάχητο, το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ, γλάσο harissa και σάλτσα από στραγγιστό γιαούρτι. Το ξεχωριστό δείπνο έκλεισε ο Στέλιος Παρλιάρος με έναν συνδυασμό γεύσεων από μπανάνα κι ανανά, ενώ το κοινό παρακολουθούσε την συλλογή του οίκου Lanvin.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΒΕΛΙΝΑ ΣΥΡΙΓΟΥ

GLOW LOVES

Τα πέντε πιο αντισυμβατικά καλλιτεχνικά χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κόσμο
DESIGN NEWS

Τα πέντε πιο αντισυμβατικά καλλιτεχνικά χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κόσμο

|Icon7 photos