fbpixel

Search icon
Search
Home Lighting: Η πιο luxury πρόταση στον φωτισμό, ιδανική για κάθε σύγχρονη κατοικία
MAGAZINE

Home Lighting: Η πιο luxury πρόταση στον φωτισμό, ιδανική για κάθε σύγχρονη κατοικία

Η εταιρία Panzeri που αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την PROLIGHT παρουσιάζει το μοντέλο “Murané”


Στην αναζήτηση πρωτότυπων ιδεών που θα «φωτίσουν» κομψά τον χώρο μας, η εταιρία Panzeri που αντιπροσωπεύεται αποκλεστικά στην Ελλάδα από την PROLIGHT φέρνει την πιο luxury πρόταση για κάθε σύγχρονη κατοικία!

Ο τεχνητός φωτισμός σε κάθε ιδιαίτερο design σκηνικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ η επιλογή του κατάλληλου φωτιστικού πρέπει να ποντάρει στη λειτουργικότητα και να συνδυάζεται αρμονικά με το στιλ του χώρου. Η Panzeri παρουσιάζει το μοντέλο “Murané”, σχεδιασμένο από τους Matteo Thun και Benedetto Fasciana, που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο που έχουμε δει τελευταία.

Exceptional Design

fpg-di-murane-r-04.jpg

Στον κόσμο του design, οι Βενετσιάνοι έχουν αφήσει το στίγμα τους, διαμορφώνοντας τάσεις που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Κι αυτό το εντυπωσιακό φωτιστικό έρχεται να αντλήσει μοναδικά στοιχεία από τη μαεστρία τους στον σχεδιασμό αντικειμένων και να αναδειχθεί στον απόλυτο κυρίαρχο σε όποιον χώρο κι αν προστεθεί. Ξεχωρίζει για τις διάφανες κεχριμπαρένιες σφαίρες, που έχουν σχεδιαστεί στο χέρι με την απαιτητική τεχνοτροπία του φυσητού γυαλιού, οι οποίες του χαρίζουν μια σχεδόν «υγρή» μορφή με ακανόνιστο, ρευστό σχήμα. Το σχέδιό του εξυμνεί τη βενετσιάνικη παράδοση στο γυαλί και τη χιλιετή δεξιοτεχνία πίσω από αυτό, που κρατιέται ακόμη ζωντανή, ενώ παράλληλα εμπνέεται από τη δύναμη της απλότητας, διατηρώντας ένα μινιμαλιστικό στιλ που ταιριάζει σε κάθε κατοικία.

Details That Matter

fpg-di-murane-03-x115.jpg

Το σαγηνευτικό αυτό μοντέλο διατίθεται είτε σε μεμονωμένες ή σε προσαρμοσμένες συνθέσεις είτε με εξαρτήματα στήριξης στην οροφή ή στον τοίχο. Η σειρά εμπλουτίζεται με εντυπωσιακά σχέδια από δημιουργήματα με δακτυλίους από εξωθημένο αλουμίνιο, σε σαμπανιζέ ή μαύρο ματ φινίρισμα, με εξωτερική διάμετρο 80cm ή 110cm. Εδώ, έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε διαφορετικές συνθέσεις δακτυλίων, με μια σειρά κάθετων συνθέσεων πολλαπλών αναρτήσεων που μπορούν να προστεθούν. Με την απαράμιλλη κομψότητα που το χαρακτηρίζει, πρόκειται για μια επιλογή που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Info: Offices/Showrooms: Αθήνα: Λ. Κηφισίας 200, 14562, Κηφισιά, τηλ.: 210 62 33 537, info@prolight.gr Θεσσαλονίκη: Γ.Παπανδρέου 92, 54655, τηλ: 2310 801602, thessaloniki@prolight.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023