fbpixel

Search icon
Search
Η οίκος Dior κυκλοφορεί σειρά από podcasts για παιδιά με τίτλο "Dior Tales"
ARTS & CULTURE

Η οίκος Dior κυκλοφορεί σειρά από podcasts για παιδιά με τίτλο "Dior Tales"

Και άλλα νέα podcasts που αξίζει να ακούσετε μέχρι το τέλος αυτού του έτους


Το 2020 ήταν αναμφίβολα η χρονιά που εξοικειωθήκαμε με τον όρο podcast, βάζοντας τέτοιου είδους παραγωγές στην καθημερινότητα μας για περισσότερη συντροφιά -ειδικά τις ημέρες της καραντίνας που το έχουμε περισσότερο ανάγκη. Πλέον, βλέπουμε πως πολλά public figure, influencers, αλλά και brands κυκλοφορούν τις δικές τους σειρές από podcasts ή τουλάχιστον βρίσκονται στα σκαριά ενός τέτοιου βήματος, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Με μια ματιά στα νέα της επικαιρότητας, ανακαλύψαμε πως ο οίκος Dior ετοίμασε και αυτός τα δικά επεισόδια που αφορούν κυρίως σε παιδικές ηλικίες κι έχουν σκοπό την παρουσίαση της ιστορία του διάσημου fashion house.

Πέρα από το podcast του Dior, παρακάτω μπορείτε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια και να βρείτε περισσότερες κυκλοφορίες που αξίζει να ακούσετε μέχρι να τελειώσει το 2020!

Dior presents the "Dior Tales"

1608627122458197-diortales.jpg

Τους τελευταίους μήνες, ο οίκος Dior μας έχει συνηθίσει στην κυκλοφορία podcasts που σε γενικές γραμμές αφορούν στην ιστορία του και στις πολυτελείς δημιουργίες του μέσα στα χρόνια. Γι' αυτήν την εορταστική περίοδο, όπου τα podcasts όλων αυξάνονται με αφορμή τα Χριστούγεννα, ο οίκος παρουσιάζει τη νέα του σειρά με επεισόδια, τα οποία αυτήν τη φορά αφορούν σε παιδικές ηλικίες.

Συγκεκριμένα, ο οίκος στοχεύει στο να γνωρίσουν τα παιδιά φέτος τις γιορτές την πορεία και το inside story του Dior. Μέσα από τα επεισόδια "Dior Tales" από την Cordelia de Castellane, μικροί αλλά και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν λίγο περισσότερο σε όλα τα μικρά μυστικά ενός από τους εμβληματικούς οίκους ανά τους αιώνες, καθώς επίσης θα «οπλιστούν» με γενικές γνώσεις για τον χώρο της μόδας και της δημιουργικότητας, εν γένει.

Αυτά είναι τα πέντε επεισόδια ονομαστικά: 

  • Christian et la découverte de la magie
  • L'Extraordinaire Voyage de Monsieur Dior
  • The Kingdom of Cristian Dior
  • Thumbelina Part 1
  • Thumbelina Part 2
1608624835466112-diortales-christian-dior-s-discovery-of-magic.jpg

Ακούστε το πρώτο επεισόδιο εδώ.

Goodbye To All This

p08t2vdf.jpg

Το BBC παρουσιάζει τη σειρά από podcasts με τίτλο "Goodbye to all this" και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των ακροατών. Αναλυτικότερα, η ραδιοφωνικός παραγωγός Sophie Townsend γυρνά πίσω στον χρόνο, θυμάται και περιγράφει μια δραματική ιστορία μιας οικογένειας που πέρασε από διάφορα στάδια τα οποία μετέτρεψαν τα δεδομένα της ζωή της, όπως για παράδειγμα ένας θάνατος και μικρά και μεγάλα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια. Ένα τελείως διαφορετικό podcast από τα υπόλοιπα που θα λατρέψετε, το οποίο συμπληρώνεται μοναδικά χάρη στη μυστηριώδη μουσική στο background που ενισχύει την αγωνία κάθε ακροατή.

Passenger List

b526757506e5890093ad2a32c0e60993e1-15-passenger-list-podcast-2rsquarew1200.jpg

Μια πιο σκοτεινή σειρά από επεισόδια που έχει καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από την ημέρα της κυκλοφορίας της. Μέσα από οκτώ ηχητικές δράσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί και αφηγείται η Kelly Marie Tran, παρουσιάζεται ένα τραγικό γεγονός που είχε κλονίσει μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Μια πτήση με τον δίδυμο αδερφό της στο μανιφέστο εξαφανίζεται κάπου πάνω από τον Ατλαντικό και η Kaitlin αισθάνεται υποχρεωμένη να ερευνήσει το γεγονός. Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό επιβάτη και μια διαφορετική θεωρία, με τις αποκαλύψεις να έρχονται στο φως η μία μετά την άλλη. Ωστόσο, τα λεγόμενα που παρουσιάζονται πρόκειται μάλλον για προϊόν μυθοπλασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως απέχουν και πολύ από τον ρεαλισμό.

Glowing Up

image-t7nbB.jpg

Άλλο ένα podcast που αξίζει να ακούσετε έως το τέλος του χρόνου, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Μετά από μία προσωρινή αποχή, οι οικοδέσποινες αυτού του των επεισοδίων Esther Povitsky και Caroline Goldfarb επέστρεψαν και συγκεντρώνουν καθημερινά χιλιάδες ακροατές. Σε ένα ταξίδι στο οποίο ανακαλύπτουν σιγά σιγά τη σημασία της εσωτερικής ομορφιάς, φιλοξενούν σπουδαίες προσωπικότητες στον χώρο του beauty και δίνουν την ευκαιρία στους ακροατές να μάθουν τα πάντα για το skincare, αλλά και διάφορα θαυματουργά tips και tricks για το μακιγιάζ.