fbpixel

Search icon
Search
Η LVMH παρουσιάζει τα πιο high-fashion, βιώσιμα σχέδια για τις ολυμπιακές τελετές
FASHION NEWS

Η LVMH παρουσιάζει τα πιο high-fashion, βιώσιμα σχέδια για τις ολυμπιακές τελετές

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας.

Ο LVMH στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες

104ad28cb7c543c68337f45c4ab1da43.jpg

Ο ομιλός πολυτελών επιχειρήσεων LVMH αποκάλυψε τις τελευταίες συνεισφορές του για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, παρουσιάζοντας ένα μείγμα παραδοσιακής χειροτεχνίας και βιώσιμης καινοτομίας. Ο όμιλος, που είναι ο κύριος χορηγός της διοργάνωσης, σχεδίασε φιλικές προς το περιβάλλον στολές για τους μεταφορείς μεταλλίων και ειδικά σχεδιασμένους δίσκους μεταλλίων, προσθέτοντας τις δημιουργίες που είχε ήδη ανακοινώσει για τους Αγώνες.

Οι unisex στολές για 515 εθελοντές μεταλλίων αντλούν έμπνευση από τα αθλητικά ρούχα της δεκαετίας του 1920, συμπίπτοντας με την εκατονταετηρίδα από την τελευταία διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Σε ένα νεύμα προς την κυκλική μόδα, τα ενδύματα είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από οικολογικά υλικά, συμπεριλαμβανομένων υφασμάτων που δημιουργήθηκαν από ανακυκλωμένα υπολείμματα υφασμάτων από διάφορες μάρκες της LVMH.

Η Louis Vuitton, η ναυαρχίδα του ομίλου, έχει κατασκευάσει δίσκους μεταλλίων με τον εμβληματικό καμβά Damier. Αυτοί οι δίσκοι, σχεδιασμένοι για να είναι ελαφροί αλλά πολυτελείς, θα παρουσιάζουν μετάλλια που δημιουργήθηκαν από τον κοσμηματοπώλη Chaumet, ο οποίος ανήκει στην LVMH.

Το Breitling Endurance Pro κατέφτασε

400dd6d67ed850664240f96329edde1b.webp

Το Breitling Endurance Pro είναι ένα ρολόι πολλαπλών λειτουργιών που συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες των τεχνικών και lifestyle συλλογών της μάρκας. Ώς μέρος της σειράς Professional, ανταποκρίνεται στις προκλήσεις μιας απαιτητικής προπόνησης, ενώ κάνει και αίσθηση στον γυναικείο και τον ανδρικό χώρο της μόδας, γεγονός που το καθιστά το απόλυτο αθλητικό ρολόι.

Το Endurance Pro, το οποίο προηγουμένως ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά στα 44 mm, διατίθεται τώρα σε ένα νέο μέγεθος 38 mm με πέντε πολύχρωμες εκδόσεις. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του, η Breitling καλωσορίζει δύο νέα μέλη στην ομάδα τριάθλου: την εν ενεργεία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυναικών IRONMAN® Lucy Charles-Barclay και τον Sam Laidlow, τον νεότερο άνδρα νικητή στην ιστορία του IRONMAN. Αυτοί οι εξαιρετικοί αθλητές προστίθενται στους τριαθλητές Jan Frodeno και Daniela Ryf που κατέχουν πολλούς τίτλους και ανήκουν στην ομάδα των επαγγελματιών της Breitling, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η κατοχή και η υπεράσπιση τίτλων απαιτεί ένα ρολόι τόσο σκληρό όσο και οι αγώνες τους.

«Είναι ένα ρολόι που φτιάχτηκε για κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο, και για να σας συνοδεύει ανεξάρτητα από την ένταση της προπόνησής σας – επιπλέον, φαίνεται υπέροχο ως casual αθλητικός χρονογράφος», αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Breitling Georges Kern. «Αυτό το νέο μέγεθος το καθιστά προσιτό σε ένα ακόμα μεγαλύτερο εύρος χρηστών». 

Η νέα καμπάνια Le City της Balenciaga

le-city.jpg

Η τσάντα Le City του οίκου Balenciaga συνεχίζει να είναι το αστέρι της παράστασης, καθώς στην τελευταία καμπάνια του οίκου συμμετέχουν η πρέσβειρα του brand Nicole Kidman, η Kate Moss, η Kit Butler και το it-girl της εποχής: Amelia Gray. Παρουσιάζοντας μια σειρά από υπογραφές του οίκου, η καμπάνια προβάλλει την τσάντα Le City σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και υλικά.

Η Le City, η οποία λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2001, έχει ως στόχο να προσφέρει ένα κράμα μαξιμαλισμού και πρακτικότητας, με την τελευταία έκδοση να είναι κατασκευασμένη από δέρμα Arena και υλικό Palladium Vibrato. Η τσάντα διαθέτει ενισχυμένες γωνίες με μικρές μεταλλικές αγκράφες μαζί με καρφιά που μοιάζουν με δαχτυλήθρα και σχηματίζουν ένα μοναδικό σχέδιο σε όλο το σώμα της τσάντας.

Ολοκληρώνουν το σχεδιασμό τα δερμάτινα κορδονάκια για το φερμουάρ, οι πλεκτές χειρολαβές και η ξεχωριστή υφή της επιφάνειας που ευνοεί την αγάπη και τη φθορά.

Ανακαλύψτε τη brand new collection της Swatch, 'Colors of Joy'

sc01-24-swatch-colors-of-joy-lifestyle-pr-1-high.jpg

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγετε από την παλιά σας ρουτίνα και να ανεβάσετε την ένταση του χρώματος, καθώς ζείτε την καλύτερη ζωή σας με ελαφρότητα και ελευθερία από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Γι’ αυτό δημιούργησε την ολοκαίνουρια συλλογή COLORS OF JOY. Τα έξι μεγάλα μοντέλα BIG BOLD δημιουργήθηκαν για τολμηρούς εξερευνητές και για εκείνους που είναι περήφανοι που διαφέρουν. Η συλλογή BIG BOLD ενσαρκώνει μια στάση, μια νοοτροπία και έναν τρόπο ζωής που είναι ριζοσπαστικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και εντελώς απροσδόκητος.

Με μια σειρά από διαφανή ζωηρά, φρέσκα και διασκεδαστικά χρώματα, αυτά τα ρολόγια έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται παντού, με τα πάντα και είναι έτοιμα για όλα! Τα ρολόγια αυτά είναι κατασκευασμένα από υλικά βιολογικής προέλευσης, από την κάσα μέχρι το μπρασελέ, από τη στεφάνη μέχρι το τζάμι, ακόμη και το καντράν. Είναι ελαφριά, διαφανή, χρωματιστά και άνετα όταν τα φοράτε, καθώς και ανθεκτικά στο νερό, γεγονός που τα καθιστά τα ιδανικά ρολόγια για τις διακοπές!

Ό,τι χρώμα κι αν επιλέξετε, καλωσορίστε τα ζωηρά BIG BOLD vibes και νιώσε τη χαρά. Από την πισίνα μέχρι την παραλία και το πάρκο, από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα, όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο με την ελαφριά, διαφανή συλλογή COLORS OF JOY, ένα Swatch καλοκαίρι σε περιμένει!

Η συλλογή COLORS OF JOY είναι διαθέσιμη από τις 11 Ιουλίου 2024, στα καταστήματα Swatch σε όλο τον κόσμο και στο swatch.com.