fbpixel

Search icon
Search
Η Lady Gaga ως Harley Quinn είναι ήδη iconic
PEOPLE & MOMENTS

Η Lady Gaga ως Harley Quinn είναι ήδη iconic

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη μεταμόρφωση της star


Τα γυρίσματα της ταινίας “Joker: Folie à Deux” του Todd Phillip έχουν ξεκινήσει επίσημα αποκαλύπτοντας τις πρώτες ματιές στη Lady Gaga υποδυόμενη τη Harley Quinn! Ενώ γύριζε ξανά μια σκηνή στα σκαλιά του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, η Gaga φορούσε ένα φλοράλ μίνι φόρεμα και μαύρο γούνινο παλτό με το ίδιο σκισμένο καλσόν αρλεκίνου από το χθεσινό look.

1-Y7e5d.jpg
Photo: Twitter, Gaga Daily

Με την κάμερα να κυλάει, η Gaga σταματά για να φιλήσει μια γυναίκα στο πλήθος, η οποία κρατά μια εφημερίδα που γράφει "Crazy in Love" αποκαλύπτοντας τη Harley Quinn ως τη "νέα αγάπη" του Joker. Ο συμπρωταγωνιστής Joaquin Phoenix, ο οποίος υποδύεται τον Arthur Fleck (ο Τζόκερ), επανενώθηκε με τη μουσικό για τη δεύτερη μέρα γυρισμάτων στη Νέα Υόρκη (DC's Gotham City, FYI).

Στις 25 Μαρτίου, η Gaga προκάλεσε σοκ καθώς μας ευλόγησε με μια αρχική αποκάλυψη της ίδιας ντυμένης ως Harley Quinn. Το look; Ένα έντονο κόκκινο σακάκι, ένα τοπ και καλσόν με άρλεκιν μοτίβο και μια μαύρη δερμάτινη φούστα. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν χτενισμένα προς τα πίσω, αποκαλύπτοντας τις καστανές ρίζες της. Λεπτό jester μακιγιάζ ματιών και ένα έντονο κόκκινο στα χείλη συνέθεταν το beauty look της αλλά και ένα σοβαρό πρόσωπο για να μας δείξει ότι είχε στο χαρακτήρα εντελώς! Ένα Tweet συνόψισε καλύτερα αυτή τη στιγμή: "Αυτή δεν είναι η Harley Quinn. Είναι απλώς η Lady Gaga με μακιγιάζ κλόουν και κοστούμι γελωτοποιού, γι' αυτό θα είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών."

Η εμφάνιση της Gaga ήταν πράγματι πολύ «ήπια» σε σύγκριση με την τολμηρή, έξυπνη γκαρνταρόμπα που φορούσε ο χαρακτήρας των κόμικ και η Harley Quinn της Margot Robbie στα Suicide Squad και Birds of Prey. Αλλά πιθανότατα αυτό είναι το ζητούμενο. Οι τελευταίες ιστορίες του Gotham είναι πολύ πιο σκοτεινές και διαμορφώνονται έτσι ώστε να τις νιώθουμε πιο ρεαλιστικές. Ακόμα και το περίφημο look της Catwoman «μειώθηκε» σε ένα αντιπροσωπευτικό για μοτοσικλετίστρια ολόσωμο και μια μάσκα με δυσδιάκριτα αυτιά γάτας. 

gaga.jpg
Photo: USA Today

Στο πρώτο Τζόκερ, ο «κακός» χάνει το διάσημο μωβ κοστούμι του για κάτι που μοιάζει λιγότερο με κοστούμι: μια σκουριασμένη εμφάνιση με νότες πορτοκαλί και πράσινου. Στα γυρίσματα του σίκουελ στις 26 Μαρτίου, το κουστούμι του ήταν σε καφέ απόχρωση. Μέσω όλων των παραπάνω, επιχειρείται να εξηγηθεί: Το ρούχο Harley Quinn της Gaga είναι κάτι παραπάνω από ταιριαστό για τη συνέχεια του Joker. Φυσικά, αυτό δεν θα εμποδίσει μερικούς ανθρώπους να εκφράσουν τα παράπονά τους με το τμήμα ενδυματολογίας.

joker-2-director-unveils-the-internet-shattering-first-look-of-lady-gaga-as-harley-quinn-from-the-film-making-the-fans-hyperventilate-01.jpg

Ανεξάρτητα από αυτό, η συνολική αντίδραση στη Gaga με τα looks ως Harley Quinn ήταν αρκετά θετική, ενώ πολλοί προβλέπουν ήδη τα βραβεία για τη μουσικό-ηθοποιό! Το “Joker: Folie à Deux” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024, ακριβώς πάνω στην ώρα για το Halloween.