fbpixel

Search icon
Search
Η Lady Gaga ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει με τον Brad Pitt στη μεγάλη οθόνη
PEOPLE & MOMENTS

Η Lady Gaga ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει με τον Brad Pitt στη μεγάλη οθόνη

Και άλλα νέα από το Hollywood που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον


Μπορεί η πανδημία να κατάφερε να κλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο και την κοινωνία γενικότερα, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για δημιουργικότητα και νέα πράγματα που σχεδιάζονται εν όψει ενός πιο αισιόδοξου μέλλοντος. Βλέποντας τα πράγματα να πηγαίνουν συνεχώς πίσω ή και να αναβάλλονται, υπάρχουν στιγμές που η επαφή με την τέχνη εν μέσω αυτών των καταστάσεων μοιάζει πραγματικά σαν ένα ανεκπλήρωτο όνειρο, με τις ελπίδες τόσο των καλλιτεχνών όσο και των συντελεστών να μειώνονται σχεδόν δραματικά. Ωστόσο, μερικά νέα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μας κάνουν να περιμένουμε καινούρια πράγματα κι ενισχύουν την επιθυμία μας για να ανακαλύψουμε φρέσκα ταλέντα και παραγωγές που θα αποτελέσουν την αρχή για μια νέα, καλύτερη από ποτέ, εποχή.

Από τη συνεργασία-φαινόμενο της Lady Gaga με τον Brad Pitt, μέχρι τα σκηνοθετικά βήματα της Angelina Jolie και την πολυαναμενόμενη επιστροφή των Friends, τα νέα που φέρνει η επικαιρότητα μας γεμίζουν ενθουσιασμό και θέτουν νέους στόχους για τα δεδομένα της μικρής και μεγάλης οθόνης!

Lady Gaga & Brad Pitt: Θα συμπρωταγωνιστήσουν στο "Bullet Train" σε σκηνοθεσία David Leitch

Σύμφωνα με την επικαιρότητα, οι δύο λαμπεροί stars του Hollywood που διαπρέπουν σε διαφορετικούς χώρους και καταφέρνουν να θεωρούνται τόσο επιδραστικοί, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του David Leitch με τίτλο "Bullet Train". Όπως αποκάλυψε το περιοδικό Collider, η pop star έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την παραγωγή της Sony για τη νέα αυτή ταινία, ενώ πριν από αρκετό χρονικό διάστημα πέρασε από την ίδια διαδικασία ο Pitt, μιας και θεωρήθηκε ο ιδανικότερος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά την τεράστια επιτυχία του "A Star is Born", η βραβευμένη με Oscar Lady Gaga ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, αφού κατάφερε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και να αποδείξει το μέχρι πρότινος άγνωστο ταλέντο της στο κινηματογράφο και την υποκριτική γενικότερα.

tmp-wjnso9-3e9719827d02bed3-gettyimages-1127270724.jpg

Το story της ταινίας:

Τo σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ιάπωνα συγγραφέα Kotaro Isaka "Maria Beetle", που αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας πληρωμένων δολοφόνων με διαφορετικά κίνητρα, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα τρένο με κατεύθυνση το Τόκιο. Το έπαθλο είναι μια τσάντα γεμάτη χρήματα και το ζήτημα είναι πώς βρέθηκαν και οι πέντε στο ίδιο τρένο και ποιος είναι αυτός που θα φτάσει ζωντανός στον τελευταίο σταθμό. Η ταινία διαθέτει ένα εντυπωσιακό cast που περιλαμβάνει τους Joey King, Aaron Taylor Johnson, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Masi Oka και τον Michael Shannon και τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 16 Νοεμβρίου στο Los Angeles.

Angelina Jolie: Σκηνοθετεί τη δική της ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy

17angelina-jolie1-superjumbo.jpg

Σε νέα, τελείως διαφορετικά βήματα από αυτά που τη συνηθίζουμε προχωρά η Angelina Jolie, που από την αρχή της καριέρας της στην υποκριτική απέδειξε το αστείρευτο ταλέντο της και ξεχώρισε για τον δυναμισμό και την ομορφιά της. Συγκεκριμένα, η 45χρονη αυτήν την περίοδο σκηνοθετεί μια biopic ταινία για τον Don McCullin, βασισμένη στην αυτοβιογραφία του φωτορεπόρτερ, Unreasonable Behaviour. Για το project αυτό, μάλιστα, επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον επιτυχημένο ηθοποιό Tom Hardy, θεωρώντας πως θα καταφέρει επάξια να φέρει εις πέρας το όλο concpet της ταινίας.

«Νιώθω τιμή που έχω την ευκαιρία να μεταφέρω τη ζωή του Don McCullin στην ταινία μου. Μου άρεσε ο μοναδικός συνδυασμός του φόβου και της ανθρωπιάς -η απόλυτη δέσμευσή του να μαρτυρήσει την αλήθεια του πολέμου, την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό του για όσους υποφέρουν από τις συνέπειές του. Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια ταινία τόσο ασυμβίβαστη όσο και η φωτογραφία του Don, για τους εξαιρετικούς ανθρώπους και τα γεγονότα που παρακολούθησε, καθώς και την άνοδο και την πτώση μιας μοναδικής εποχής στη δημοσιογραφία», δήλωσε η Jolie για τη νέα της δουλειά.

tom-hardy.jpg
Tom Hardy

Friends: Αλλαγή ημερομηνίας για το reunion της αγαπημένης σειράς

Καθώς λόγω των συνθηκών όλα ανατρέπονται, ήταν επόμενο γεγονός η αλλαγή στα σχέδια για το πολυαναμενόμενο reunion της θρυλικής σειράς "Friends". Μπορεί οι αρχικές εκτιμήσεις της Warner Entertainment Media να έκαναν λόγο για μια μικρή καθυστέρηση στην παραγωγή της συνέχειας των Friends που αναμενόταν να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, φαίνεται όμως πως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, πληροφορηθήκαμε πως η επιστροφή που τόσο θέλαμε να δούμε φέτος προγραμματίστηκε για τις αρχές Μαρτίου του 2021. Το spoiler, μάλιστα, το έκανε ο Matthew Perry –o Chandler Bing της all time favorite σειράς.

friends-coverimgpng2017-11-10t14-07-2313-00.jpg

Δεν ξεχνάμε, ωστόσο, πως τα γυρίσματα για το επεισόδιο της επιστροφής ήταν να πραγματοποιηθούν μέσα στον περασμένο Αύγουστο, κάτι που δεν επέτρεψε η πανδημία και τα συνεχή περιοριστικά μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, όμως, στο reunion που πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας σε μερικούς μήνες θα συμμετέχουν όλοι οι πρωταγωνιστές (Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer), 16 χρόνια μετά την προβολή του φινάλε της σειράς.

Stranger Things: Νέο cast για την τέταρτη σεζόν

Η τηλεοπτική σειρά των Duffer Brothers, "Stranger Things", εδώ και τρεις σεζόν έχει καταφέρει να μας βυθίσει στον αδιανόητα παράλογο κόσμο της, προσφέροντας γερές δόσεις νοσταλγίας από την εποχή της δεκαετίας του '80 και κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε εάν θα υπάρξει τέταρτη season και θα ποιες θα είναι οι αλλαγές που πρόκειται να δούμε.

Πριν από λίγο καιρό, ξεκίνησαν δυναμικά οι τελικές προετοιμασίες για τον νέο κύκλο της ξεχωριστής αυτής σειράς, παρά τις δυσκολίες που απασχολούν κάθε κοινωνική μερίδα και με στόχο να χαρίσουν στιγμές απόλαυσης στους πιστούς λάτρεις μιας τόσο διαφορετικής παραγωγής. Μάλιστα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα ολοκαίνουρια ονόματα που θα πάρουν τη θέση τους στην ανανεωμένη σειρά και πρόκειται για προσωπικότητες που διαπρέπουν στον χώρο τους.

stranger-things-1.jpg

Οι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά:

  • Robert Englund,
  • Jamie Campbell Bower,
  • Eduardo Franco,
  • Joseph Quinn.

Ο νέος κύκλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έκανε πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο του '20 ή τον Ιανουάριο του '21, αλλά εξαιτίας των καταστάσεων αναμένουμε νέα ημερομηνία έτσι ώστε να διαμορφώσουμε τη watch λίστα μας!