fbpixel

Search icon
Search
Η Kylie Jenner είναι το νέο πρόσωπο της Acne Studios
FASHION NEWS

Η Kylie Jenner είναι το νέο πρόσωπο της Acne Studios

Η reality star πρωταγωνίστησε στην FW23 denim καμπάνια...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα


Ο κόσμος της μόδας είναι διαρκώς εξελισσόμενος - με την κάθε νέα συνεργασία και καμπάνια να διαδέχονται από καινούργιες. Μόλις αυτή την εβδομάδα, η Acne Studios παρουσίασε την FW 23 denim καμπάνια της με πρωταγωνίστρια την Kylie Jenner. Έπειτα, σε άλλα high fashion νέα, η καινούργιες συνεργασίες Church's x Miu Miu και Vivienne Westwood x Eastpak μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, όπως και η νέα έκθεση του JW Anderson. Τέλος, το revamp του Louis Vuitton trunk είναι άκρως εντυπωσιακό!

Kylie Jenner takes Acne Studios

kylie-jenner-acne-2.jpg


Η Kylie Jenner επιδεικνύει τις ικανότητές της ως μοντέλο στην καμπάνια denim της Acne Studios για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023. Η επιχειρηματίας και μητέρα δύο παιδιών δείχνει την ευάλωτη πλευρά της στην τελευταία καμπάνια, συνδυάζοντας βρεγμένα μαλλιά και μπογιά σώματος με φαρδιά τζιν και σακάκια.

Η νεότερη της Kardashian-Jenner clan παρουσιάζει το τζιν "2023", ένα τζιν χωρίς φύλο και oversized σχήμα με vintage πλύση, "Penicillin", μαζί με μια γλιστερή, waxed πλύση. Σε άλλο σημείο, η καμπάνια πηγαίνει πίσω στο χρόνο, παρουσιάζοντας το "2021", ένα denim παντελόνι με μεσαίο ύψος και γενναιόδωρα φαρδιά πόδια. Το φόρεμα "Dacna" που κάνει statement ξεχωρίζει ως το πιο ευέλικτο κομμάτι της κάψουλας, καθώς μπορεί να φορεθεί ως δραματικό πανωφόρι, τραβώντας την προσοχή με τη σιλουέτα του που απλώνεται στο πάτωμα. Τα αξεσουάρ προσγειώνουν τα look, προσφέροντας μια έντεχνα φθαρμένη δερμάτινη Multi-Pocket τσάντα και γυαλιά ηλίου σε alien στιλ, συμβαδίζοντας με τη δέσμευση της συλλογής για μια αβίαστα δροσερή και ταυτόχρονα ρετρό αισθητική.

Church's x Miu Miu

screenshot-2023-09-01-at-113847-am.png

Αυτό το ιδιαίτερο λανσάρισμα γιορτάζεται με μια καμπάνια ακίνητης και κινούμενης εικόνας που χρησιμοποιεί ως σκηνικό μια διαχρονικά όμορφη πολυθρόνα κυρίων, πλούσια ταπετσαρισμένη με ύφασμα αρχείου Miu Miu. Πολλαπλές στάσεις και χειρονομίες υιοθετούνται από μοντέλα που φορούν την ready-to-wear συλλογή Miu Miu με τα παπούτσια Church's X Miu Miu brogue και double monk strap. Η άνεση της πολυθρόνας και η νωχελικότητα των στάσεων έρχονται σε άμεση αντίθεση με την ευγενική και συμβατική αντίληψη των σχεδίων.

Κατασκευασμένα από γυαλιστερό βουρτσισμένο δέρμα και σε κλασικές αποχρώσεις του μαύρου και του smoke, τα παπούτσια Church's X Miu Miu εμπλουτίζονται με λεπτοδουλεμένα φινιρίσματα και ένα στρογγυλεμένο και ευρύτερο σε σχήμα από τα πρωτότυπα που τα εμπνέουν. Μια εύκαμπτη, αντιολισθητική και σπορ χυτή σόλα από καουτσούκ αντικαθιστά το δέρμα κάνοντας το παπούτσι ελαφρύ. Περαιτέρω πλούσιες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το λογότυπο Miu Miu στη γλώσσα των παπουτσιών και ανάγλυφο στα πλαϊνά της σόλας και το λογότυπο Church's X Miu Miu τυπωμένο στους πάτους.

Louis Vuitton Trunks x Alphabet

screenshot-2023-09-01-at-114444-am.png

Χάρη στον εμπειρογνώμονα της Louis Vuitton @mattd74, έχουμε συλλογικά ευλογηθεί με την πρώτη εικόνα της συλλογής LV alphabet Trunk, μια απολαυστικά απολαυστική συλλογή από 26 LV Trunks με μονόγραμμα σε σχήμα γράμματος. Είναι το LV Trunk αλλά μπορεί να συλλαβίσει λέξεις!

Οι βαλίτσες φέρεται να κοστίζουν 8000 ευρώ (περίπου 8,7 χιλιάδες δολάρια) η καθεμία και θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2023 ή τις αρχές του 2024. Αν δεν είστε LV VIP, όμως, μην περιμένετε εύκολη πρόσβαση. Παρόλα αυτά, αν είστε, είστε πιθανότατα το είδος του ατόμου που μπορεί να δικαιολογήσει σχεδόν 9.000 δολάρια για ένα φανταχτερό κουτί σε σχήμα γράμματος, ούτως ή άλλως.

Τα alphabet Trunks προφανώς προσφέρονταν αρχικά με πολύχρωμο εσωτερικό, αλλά οι τελικές εκδόσεις θα είναι μπεζ στο εσωτερικό, όπως είναι ο κανόνας για τα περισσότερα LV Trunks. Τουλάχιστον το εξωτερικό καμβά με το μονόγραμμα παραμένει ανέπαφο, κάτι που δεν αποτελεί τρομερή έκπληξη, δεδομένου ότι είναι πιθανότατα ένα βασικό σημείο πώλησης ακόμη και για το τυπικό Trunk. Σίγουρα, δεν είναι τα πιο άγρια ή ακόμα και τα πιο ακριβά αξεσουάρ Louis Vuitton που έχουν εμφανιστεί τελευταία, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι εκτιμώ την ιδιορρυθμία τους.


JW Anderson exhibition in London

jw-anderson.webp
A look from JW Anderson’s spring 2023 collection

Ενισχύοντας τη βρετανική ουσία της μάρκας JW Anderson, ο σχεδιαστής Jonathan Anderson επιμελείται μια έκθεση που γιορτάζει την πρωτεύουσα στο Offer Waterman, μια γκαλερί που ειδικεύεται στη σύγχρονη και μοντέρνα τέχνη. Με τίτλο "On Foot", η έκθεση θα συνδυάσει τις μόδες που κάνει ο Anderson για το σήμα που φέρει την υπογραφή του, και τον ισπανικό οίκο πολυτελείας Loewe, με εγκαταστάσεις που εξυμνούν διάφορες πτυχές του Λονδίνου.Ως επιμελητής, ο Anderson προσπάθησε να φέρει σύγχρονους καλλιτέχνες σε διάλογο με εμβληματικά έργα της σύγχρονης βρετανικής τέχνης.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 18 Σεπτεμβρίου έως τις 28 Οκτωβρίου, με μια προεπισκόπηση μόνο με πρόσκληση στις 16 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα με το γυναικείο show του JW Anderson για την άνοιξη 2024 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Vivienne Westwood χ Eastpak

screenshot-2023-09-01-at-115150-am.png


Η Vivienne Westwood συνεργάστηκε και πάλι με την Eastpak για να επιμεληθεί μια επιλογή επτά κομματιών που συνδυάζουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία "Built to Resist" της μάρκας αξεσουάρ με το ξεχωριστό DNA της κατεξοχήν βρετανικής πανκ ετικέτας. Η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο, με κάθε αξεσουάρ να είναι σχολαστικά κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά και συνθετικό δέρμα. Αυτό περιλαμβάνει 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα (PET) για το ύφασμα, την επένδυση, τις ετικέτες και την ταινία φερμουάρ, καθώς και 100% ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο για τον ιμάντα και το δέσιμο. Πρόκειται για μια out of this world συνεργασία!

Bottega Veneta Hop, A new bag for winter '23

bottega-veneta.jpeg
Εμπνευσμένη από το σχήμα μιας τσάντας hobo που δημιούργησε ο οίκος Bottega Veneta το 2002, η Hop είναι μια μαλακή και άνετη τσάντα. Μία σιλουέτα που είναι φτιαγμένη για να εκτιμάται από όλες τις γωνίες. Ένα νεύμα στο πλούσιο αρχειακό παρελθόν του οίκου, η Hop συμβολίζει και γιορτάζει την καινοτομία και τη διαχρονική τέχνη.

Το Hop είναι ένα απρόσκοπτο πυραμιδοειδές σχήμα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι. Η τεχνική 3D Intreccio εκτελείται από έναν εξειδικευμένο τεχνίτη κατά τη διάρκεια δύο ημερών. Με επένδυση σε ανοιχτό τόνο και μία εσωτερική τσέπη με φερμουάρ, το κλείσιμο της τσάντας είναι μια επικάλυψη δύο υφασμένα δερμάτινα πάνελ που ασφαλίζονται με μαγνητική σφαιρική λεπτομέρεια από ορείχαλκο Muse.

Σχεδιασμένη για να φοριέται με το χέρι, ή πάνω από τον ώμο, η Hop έχει μια ευέλικτη ευκολία και μπορεί να φορεθεί από γενιά σε γενιά. Το Hop μιλάει για την ξεχωριστή ιστορία της Bottega Veneta και αιώνια δέσμευση στη συνάντηση της εξαιρετικής χειροτεχνίας και του διαχρονικού σχεδιασμού.Θα τη βρείτε σε δύο μεγέθη, Small και Large, σε μαύρο, Oyster (λιλά), Fondant (σκούρο καφέ), Camomille (ανοιχτό κίτρινο), Siren (φωτεινό πετρόλ) και λευκό.