fbpixel

Search icon
Search
Η Jennifer Lawrence αντιδρά στις εικασίες πως έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση
BEAUTY

Η Jennifer Lawrence αντιδρά στις εικασίες πως έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση

Η ηθοποιός απέκλεισε τα rumours ότι έχει κάνει πλαστική χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια μιας ειλικρινούς συζήτησης με την Kylie Jenner στο Interview Magazine


Η Jennifer Lawrence απάντησε στις φήμες που την θέλουν να έχει υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική επέμβαση, με την ηθοποιό να διευκρινίζει ότι το πρόσωπό της έχει αλλάξει καθώς γερνάει. Η πρωταγωνίστρια των Hunger Games επενδύει σε μια νέα εμφάνιση, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με αισθητική χειρουργική. 

Σε συζήτηση με την Kylie Jenner για το τεύχος του περιοδικού Interview Winter 2023, η 33χρονη Lawrence μίλησε στην βασίλισσα των cosmetics για τις εικασίες περί αισθητικής επέμβασης που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν κρατάει κακία στους ανθρώπους που έκαναν αυτή την υπόθεση. Ωστόσο, η 33χρονη εξήγησε ότι η λανθασμένη αντίληψη του κοινού ότι κάνει αισθητικές θεραπείες στο πρόσωπό της προέρχεται απλώς από την προσέγγιση του makeup artist της Hung Vanngo στο glam. "Νομίζω ότι είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει το μακιγιάζ επειδή δουλεύω με τον Hung", είπε η Jennifer στην Kylie Jenner κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το περιοδικό Interview που δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου, "ο οποίος υπερτονίζει τα χείλη και τον αποκαλώ πλαστικό χειρουργό επειδή όλοι τους τελευταίους μήνες από τότε που δουλεύω μαζί του είναι πεπεισμένοι ότι έκανα εγχείρηση στα μάτια".

interview-with-kylie-hr-jpeg-003-0-6-scaled.jpg
Photographed by Theo Liu for Interview Magazine

Η ίδια πρόσθεσε: "Εγώ λέω: "Δεν έκανα εγχείρηση στα μάτια. Κάνω μακιγιάζ". Αλλά η ηθοποιός του No Hard Feelings σημείωσε ότι υπάρχει και άλλος ένοχος για τη διαφορετική εμφάνιση με τα χρόνια: η γήρανση. "Ξεκίνησα στα 19 μου, οπότε έχω τις φωτογραφίες πριν και μετά από τα 19 μου μέχρι τα 30 μου", τόνισε η Jennifer. "Από το χέρι μου λέω: 'Μεγάλωσα. Έχασα το baby weight από το πρόσωπό μου και φυσικά, άλλαξε επειδή γερνάω". Και πρόσθεσε: "Όλοι νόμιζαν ότι είχα κάνει πλαστική στη μύτη μου και εγώ έλεγα: "Είχα ακριβώς την ίδια μύτη. Τα μάγουλά μου έγιναν μικρότερα".

Όσο για την Kylie; Λοιπόν, η ιδρύτρια της KHY, η οποία δεν είναι άγνωστη στο overlining των χειλιών της, μοιράστηκε την ιστορία προέλευσης της τεχνικής μακιγιάζ που ενέπνευσε τη σειρά lip kit της Kylie Cosmetics. "Νομίζω ότι ξεκίνησε επειδή ήθελα απλά μεγάλα, ζουμερά χείλη και ήθελα αυτή την ψευδαίσθηση ότι ήταν πιο γεμάτα", εξομολογήθηκε. "Αλλά κανείς δεν με δίδαξε. Όταν άρχισα να το κάνω αυτό, δεν δούλευα με ειδικούς και make-up artists".

Και ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά για τις προηγούμενες αισθητικές επεμβάσεις της -συμπεριλαμβανομένης της αυξητικής στήθους στα 19 της- η Kylie αντέκρουσε την άποψη ότι έχει κάνει εκτεταμένες επεμβάσεις. "Έχω περίγραμμα", συνέχισε. "Λέω: "Πώς μπορείς να συγκρίνεις το πρόσωπο της 12χρονης ηλικίας μου και να λες ότι έχω ξυρίσει το σαγόνι μου και έχω αφαιρέσει τα βλέφαρα; Για τι πράγμα μιλάμε;""

Μάλιστα, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, η σταρ των Kardashians έδωσε μια αποφασιστική απάντηση στην ιδέα πως έκανε αισθητικές επεμβάσεις επειδή ήταν ένα "ανασφαλές παιδί". Όπως σημείωσε η Kylie σε ένα επεισόδιο του Ιουλίου της οικογενειακής σειράς Hulu, "πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου, εξακολουθώ να αγαπώ τον εαυτό μου. Πάντα θα θέλω όλοι να αγαπούν τον εαυτό τους".