fbpixel

Search icon
Search
Η ιδιοκτήτρια του μεσιτικού γραφείου RE/MAX Urban, Μαρία Νασκούδη, προσφέρει την κορυφαία εμπειρία στην εύρεση και πώληση ακινήτων
MAGAZINE

Η ιδιοκτήτρια του μεσιτικού γραφείου RE/MAX Urban, Μαρία Νασκούδη, προσφέρει την κορυφαία εμπειρία στην εύρεση και πώληση ακινήτων

Με άξονα τις ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις, κάνοντας κάθε επιθυμία πραγματικότητα


Στον δυναμικό και απαιτητικό χώρο του real estate, η Μαρία Νασκούδη έχει καταφέρει να αφήσει την προσωπική της σφραγίδα. Ιδιοκτήτρια του μεσιτικού γραφείου RE/MAX Urban, διανύει τη 2η δεκαετία της καριέρας της φέρνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης στον τομέα αυτόν.

Προτεραιότητα ο άνθρωπος

Το γραφείο της, με έδρα το Πανόραμα, διαχειρίζεται ακίνητα στα ανατολικά προάστια της Θεσσαλονίκης, όπως και premium ακίνητα στο κέντρο της πόλης. Η ίδια η Μαρία Νασκούδη είχε αποφασίσει από την αρχή της πορείας της να εγκαθιδρύσει μία μοναδική, ανθρωποκεντρική προσέγγιση στον κλάδο της, έχοντας ως μότο της το «από ανθρώπους για ανθρώπους», που τελικά την έκανε να ξεχωρίσει. Αυτή η φιλοσοφία της, που διατρέχει κι όλες τις ενέργειες του γραφείου RE/MAX Urban, έχει εξελιχθεί σε βασικό πυλώνα της επιτυχίας του. Ξεφεύγοντας από τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας των τυπικών real estate γραφείων, έχει ως κέντρο του αλλά και ως δύναμή του τους ανθρώπους. Κι έτσι πορεύεται, επιμένοντας να βρίσκεται στην κορυφή!

146763597.jpg

Εμπιστοσύνη & σωστές κατευθύνσεις

Εδώ, θα αισθανθείτε πρώτα απ’ όλα εμπιστοσύνη πως όλες σας οι επιθυμίες θα ικανοποιηθούν στο απόλυτο. Πρωτεύον μέλημα του γραφείου είναι ο πελάτης να απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης, καθιστώντας τη διαδικασία αγοράς και πώλησης ακινήτου ευχάριστη, ομαλή και ασφαλή για όλους. Προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών, αφιερώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο για την ανταπόκριση στις ιδιαίτερες προτιμήσεις και στον τρόπο ζωής τους, η ομάδα του RE/MAX Urban προσφέρει τελικά τις κατάλληλες λύσεις και επιλογές.

Ολοκληρωμένες παροχές

Στο RE/MAX Urban, η ανοιχτή επικοινωνία, η διαφάνεια και η αξιοπιστία γίνονται αναπόσπαστα κομμάτια της εμπειρίας σας. Ακόμη, η υψηλή τεχνογνωσία του γραφείου δεν είναι τυχαία διαδεδομένη, αφού η ομάδα του αποτελείται από καταρτισμένους συμβούλους ακίνητης περιουσίας με πολυετή εμπειρία, οι οποίοι συνεχώς εκπαιδεύονται και ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο. Επιπλέον, πλαισιώνεται από νομικούς και οικονομικούς συμβούλους με εξειδίκευση στον τομέα των ακινήτων. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πελάτες θα παραμένουν ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε επικείμενη αλλαγή σε αξίες, νομικά και φορολογικά πλαίσια που πιθανόν να επηρεάζουν την ακίνητη περιουσία τους, αλλά και θα δέχονται ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Το γραφείο εστιάζει στη διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες, κρατώντας τους ενήμερους για κάθε εξέλιξη στην αγορά και τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Εκπροσωπώντας την απόλυτη εμπειρία στον τομέα των ακινήτων, η Μαρία Νασκούδη και η ομάδα της εξυπηρετούν κάθε όνειρο με γνώσεις, επαγγελματισμό, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και, πάνω απ’ όλα, με αφοσίωση στον άνθρωπο.

149208048.jpg


Info:
 Λεωφόρος Κομνηνών 27, Πανόραμα, τηλ.: 2310 340048
www.remaxurban.gr
, info@remaxurban.gr
Facebook & Instagram: @remaxurban

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023