fbpixel

Search icon
Search
Η Hailey Bieber απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του συζύγου της σε μια απολύτως προσωπική συνέντευξη
PEOPLE & MOMENTS

Η Hailey Bieber απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του συζύγου της σε μια απολύτως προσωπική συνέντευξη

Το top model και ιδρύτρια της beauty εταιρίας Rhode φωτογραφίζεται για το νέο τεύχος της Vogue Australia!


Ως η cover star της νέας έκδοσης της Αυστραλιανής Vogue, η Hailey Bieber μιλά για την επιχείρησή της, τον γάμο της και πολλά ακόμη σε μια one of a kind συνέντευξη από τον ίδιο τον σύζυγό της! Το πρώτο τεύχος του περιοδικού, με λεζάντα “Let there be light”, υπό την νέα του αρχισυντάκτρια Christine Centenera, σημειώνει παγκόσμια πρωτιά, με το 26χρονο μοντέλο και επιχειρηματία να απαντά στις ερωτήσεις του 4 ετών συζύγου της, Justin Bieber, στην οικία τους στην Καλιφόρνια.

1ca31612aaee0b97fd8ae4ffeee731ce.jpg

Η πολυσυζητημένη Hailey φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους του Μαρτίου φορώντας ένα cut-out φόρεμα του οίκου Saint Laurent συνδυασμένο με πολυτελή κοσμήματα της Tiffany & Co, ενώ, μάλιστα, η ίδια η αρχισυντάκτρια του Vogue Australia επιμελήθηκε το styling της. Έπειτα από την πρώτη αυτή ματιά του εξωφύλλου του γνωστού περιοδικού, παρατηρούμε τα looks της cover star του να απογειώνονται και να μας προσφέρουν μια σύγχρονη ματιά στο χώρο της μόδας. Από το ιδιαίτερο Dries Van Noten top της μέχρι τις Christian Dior κάλτσες φορεμένες ως γάντια, η εκθαμβωτική Hailey εκπλήσσει με όλες της τις εμφανίσεις αλλά και το wet hair look και το εξαιρετικά φυσικό μακιγιάζ της.

68a1d54210df86a52de2865534aff52a.jpg

«Σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η Hailey Bieber περνά από συνέντευξη από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, μια νέα εποχή φαίνεται να πλησιάζει για την ακμάζουσα μεγιστάνα, η οποία εκτός από το line που ίδρυσε πέρυσι, έχει επίσης ένα κανάλι στο Youtube όπου αλληλεπιδρά με εκατομμύρια θαυμαστές της . Ενώ άλλοι στην ηλικία της εξακολουθούν να βρίσκουν το δρόμο τους, η Bieber ξέρει τι θέλει, και φυσικά, ο υπόλοιπος κόσμος βλέπει το φως» αναγράφεται σε σχετικό του άρθρο του γνωστού περιοδικού, ομοίως και στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Justin Bieber, προτού ξεκινήσει τη συνέντευξη της αγαπημένης του, μας καλωσορίζει με έναν εναρκτήριο πρόλογο στον οποίο χαρακτηριστιστικά αναφέρει: «Καλώς ήρθατε όλοι στο σπίτι μας. Βρισκόμαστε στο Beverly Hills της Καλιφόρνια και κοιτάμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Η σύζυγός μου φοράει ένα hoodie Kid Cudi με Daisy Dukes και θα συζητήσουμε μερικές ερωτήσεις. Θα ξεκινήσω λέγοντας, σ' αγαπώ, μωρό μου».

764cc5361b5d7919d1f4f9ccf4088a16.webp

Έπειτα από πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη μάρκα περιποίησης δέρματος της Hailey, «Rhode», ο Justin σχολίασε για το πόσο όμορφη εμπειρία αποτελεί για τον ίδιο , ως σύζυγος, να την παρακολουθεί κατά τη δημιουργία της επιχείρησης της, κάτι που φάνηκε να τον ώθησε να «απομακρυνθεί» από τέτοιου είδους ερωτήσεις για να μιλήσει για την προσωπική τους ζωή. Αφού, λοιπόν, αποκάλυψε κάτι εξαιρετικά cool σχετικά με το ότι είναι παντρεμένος μαζί της, της έδωσε την ευκαιρία να ανταποδώσει τη χάρη και να μοιραστεί και εκείνη τι της αρέσει περισσότερο στον γάμο τους. Η αποκάλυψη της Hailey στην ερώτηση δεν αποτελεί έκπληξη, ειδικά για τις πιστές Bielibers. Πιο συγκεκριμένα, απάντησε ότι αυτό που εκτιμά περισσότερο στον γάμο τους είναι η συντροφικότητά τους και το ότι εκτός από σύζυγοι είναι και «οι καλύτεροι φίλοι σε όλον τον κόσμο»!

95227746282a475d020f64d2f982cc6f.webp

Η μοναδική αυτή συνέντευξη χαρακτηρίζεται από μια ευχάριστη και παιχνιδιάρικη νότα ανάμεσα στο δημοφιλές ζευγάρι και ολοκληρώνεται από τον Justin, λέγοντας: «Λοιπόν, να το έχετε παιδιά. Ελπίζω να σας άρεσε!». Το νέο τεύχος της Australia Vogue πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, στις 6 Μαρτίου, όπου θα ανακαλύψουμε όλα τα σημεία της one on one συνέντευξης του ζευγαριού!

Πηγή: Vogue Australia

Photographed by Dan Jackson