fbpixel

Search icon
Search
Η εντυπωσιακή βίλα Torre Vedra στην Ibiza είναι το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο
INTERIORS

Η εντυπωσιακή βίλα Torre Vedra στην Ibiza είναι το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο

Με την υπογραφή του interior designer Hubert Zandberg


Μετά από στενή συνεργασία με δημιουργικούς πελάτες στο σπίτι τους στο Holland Park, ο interior designer Hubert Zandberg προσκλήθηκε για άλλη μια φορά να συνεργαστεί με το ζευγάρι με γνώμονα τον σχεδιασμό στη βίλα τους στην Ibiza. Σύμφωνα με τoυς ιδιοκτήτες, ο περίφημος designer δημιούργησε ένα μεσογειακό δοχείο τήξης που πετυχαίνει έναν υπέροχο συνδυασμό μπλε και λευκού χρώματος μαζί με μια πληθώρα ουδέτερων υφών και γήινων στοιχείων. Ο συνδυασμός των τελειωμάτων, των επίπλων κατά παραγγελία και των εκλεκτής ποιότητας ευρημάτων οδήγησε σε ένα χαλαρό σπίτι για την οικογένεια, μια βίλα διακοπών σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό περιβάλλον.

dbguest-entr1-copy-QE4TA.jpeg
dbentr-thru2-copy-ZSKh1.jpeg



Είναι τόσο γαλήνιο και φιλόξενο. Μια ακαταμάχητη δημιουργική ενέργεια διέπει τα σχέδια του Hubert Zandberg. Με την επιθυμία να δημιουργεί πολιτιστικά ενημερωμένους, με υφή εσωτερικούς χώρους, θέτει υψηλά πρότυπα στη διακόσμησή του. Τα δωμάτια είναι όμορφα προσαρμοσμένα, πολυτελή και γαλήνια. Το χάρισμά του είναι να παρουσιάζει όμορφα αλλά δύσκολα αντικείμενα... που καταφέρνει όμως και τα συνδυάζει με τρόπο ιδανικό. Μπορεί να υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που ξέρουν πώς να παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικά αντικείμενα τόσο έξυπνα όσο ο Hubert Zandberg.

dbkitchen1-copy-gV8xs.jpeg


Το πάθος του μάλιστα για τη συλλογή και τον συνδυασμό αντικειμένων υπήρξε πάντοτε ισχυρή επιρροή στην ενημέρωση του προσωπικού του στιλ. Διερευνώντας τη σχέση μεταξύ αντικειμένων και σχεδιασμού, οι προσωπικοί χώροι του Hubert χρησιμεύουν ως εργαστήρια όπου πραγματοποιούνται πειράματα σε αντιπαραβολή. Mε ιδιαίτερα προσωπικό ύφος, η λειτουργικότητα παίζει δευτερεύοντα ρόλο στην αισθητική, και αυτά τα πειράματα αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στον οποίο ο Hubert χτίζει νέα σχήματα για τους πελάτες, σε μια πιο περιορισμένη και ζωντανή ερμηνεία των δικών του ευφάνταστων σχεδίων.

dbmainbed3-copy-WbtNN.jpeg
dbguestroom1b-BrkHR.jpg



Πιο συγκεκριμένα, στη συγκεκριμένα κατοικία το ξύλο έχει αξιοποιηθεί σε διάφορα σημεία του σπιτιού προσδίδοντας μια vintage ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα, θα δείτε μια μεγάλη ξύλινη βιβλιοθήκη με ρετρό αέρα που χρησιμοποιείται για αποθηκευτικός χώρος, αλλά και για στοιχείο της διακόσμησης. Το μπαρ της κουζίνας, από την άλλη, είναι κατά βάση ξύλινο, ενώ οι ντουλάπες στα υπνοδωμάτια έχουν δημιουργηθεί επίσης από ξύλο. Όλα αυτά φυσικά έρχονται σε πλήρη συνδυασμό με το λευκό σκηνικό που επικρατεί στο δωμάτιο και προσδίδει μια φωτεινότητα. 

dbmainbath2-copy-583x827-Xtz4G.jpeg
thumbnail-1yXb4.jpg



About

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως το Hubert Zandberg Interiors βρίσκεται στο δημιουργικό κέντρο του Portobello Dock, και είναι ένα studio αρχιτεκτονικής και interior design με έμφαση στις πολυτελείς κατοικίες και σε εμπορικά έργα τόσο διεθνώς όσο κι εντός του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Hubert Zandberg το 2002 και τώρα περιλάμβανε 12 εξαιρετικά δημιουργικούς designers και αρχιτέκτονες με πλούσια εμπειρία. Τα σχέδιά τους δεν είναι τυποποιημένα, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία της ομάδας σχεδιασμού και την ικανότητά της να συνδυάζει την τοποθεσία με τη φιλοδοξία, το μοναδικό στιλ σχεδιασμού αντικατοπτρίζει τις ατομικές απαιτήσεις και την προσωπική αισθητική κάθε πελάτη. Είναι απόδειξη για την εταιρία ότι η πλειονότητα των έργων της δημιουργείται από πελάτες που επιστρέφουν.