fbpixel

Search icon
Search
Η αυστραλιανή κληρονομιά συναντά την ευρωπαϊκή μεγαλοπρέπεια στο Copperstone, ένα καταφύγιο στη Νότια Ουαλία
INTERIORS

Η αυστραλιανή κληρονομιά συναντά την ευρωπαϊκή μεγαλοπρέπεια στο Copperstone, ένα καταφύγιο στη Νότια Ουαλία

Περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια σε 48 στρέμματα


Το Byron Bay μπορεί να είναι το κέντρο των surfer της Αυστραλίας και της μποέμικης αίγλης της παραλίας, αλλά σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο μέσα από δαιδαλώδεις δρόμους, η μικρή πόλη Bangalow αναδεικνύει μια πολύ διαφορετική ιστορία. Εκεί, στην ενδοχώρα, υπάρχει μια εξίσου δεμένη κοινότητα που εξυμνεί το αγροτικό τοπίο, όπως ακριβώς το πλήθος του Byron Bay λατρεύει τα κύματα. Σε ένα πρώην αγρόκτημα στα περίχωρα αυτού του γοητευτικού περιβάλλον, η Emma και ο Tom Lane, ιδρυτές της The Range Estates, άνοιξαν το τελευταίο τους καταφύγιο, το Copperstone.

sayohry5vxzpqvgg9ewy4k-768-80jpg.webp


Τα τελευταία 20 χρόνια, το ζευγάρι έχει αποκτήσει φήμη για την αποκατάσταση εντυπωσιακών ακινήτων στην περιοχή Byron Bay, καθένα από τα οποία συνδυάζει την αυστραλιανή κληρονομιά με την έμπνευση από τα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο. Σχεδιασμένο από τους Lanes μαζί με τη Story Design Collective, το Copperstone είναι μια νέα ερωτική επιστολή σε αυτές τις δύο επιρροές - ένα μεγάλο, εμπνευσμένο από την ιππασία κτήμα που βρίσκεται σε 48 στρέμματα γραφικής εξοχής πλαισιωμένο από αναγεννημένο τροπικό δάσος.

rb4weqnaclhs4pujcyuarj-768-80jpg.webp


Το κεντρικό σημείο του κτήματος είναι το Homestead, ένα σπίτι πέντε υπνοδωματίων που βρίσκεται στην κορυφή του κτήματος, ώστε να απολαμβάνει κανείς τη θέα στο ηλιοβασίλεμα όλο το χρόνο. Στο εσωτερικό του, η Emma Lane (με τη βοήθεια της Helen Brenko του Island Luxe), έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου που τιμά το αγροτικό περιβάλλον της έπαυλης, φέρνοντας παράλληλα μια ζεστή, μοντέρνα κομψότητα.

Οι γήινες αποχρώσεις διατρέχουν όλο τον χώρο, με τους τοσκανικής έμπνευσης σοβατισμένους τοίχους και τον ροζ τραβερτίνη που χρησιμοποιείται σε κάθε μπάνιο, ενώ ολόκληρος ο χώρος πλημμυρίζει με φυσικό φως την ημέρα και το βράδυ λάμπει από ένα mix φωτιστικών. Οι ρουστίκ αποχρώσεις του ροζ, του εκρού και του καφέ αντικατοπτρίζονται στα έπιπλα-αντίκες και στα έπιπλα κατά παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων των λινών αμπαζούρ και του ιταλικού βελούδου που καλύπτει τα εντυπωσιακά καθίσματα του σαλονιού.

xyqmnkoszrqrezwzssjxni-768-80jpg.webp


Ενώ οι ευρωπαϊκές επιρροές είναι αισθητές παντού, από τα ιταλικής έμπνευσης ράφια της εσοχής που είναι χαραγμένα στους τοίχους του υπνοδωματίου μέχρι τον πολυέλαιο της Vox Populi που κρέμεται πάνω από το σαλόνι, η Lane έχει επίσης φροντίσει να εργαστεί με τοπικά υλικά (και συχνά ανακυκλωμένα) και τεχνίτες από την περιοχή. Η ξυλεία Darwin stringybark που προέρχεται από μια ομάδα ιθαγενών στο Cape Tribulation χρησιμοποιείται για το δάπεδο, την οροφή και τα έπιπλα κατά παραγγελία, όπως το τραπέζι του dining room από τον Spencer Lambourn Hull. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με έργα νέων και καταξιωμένων Αυστραλών καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων ο Coen Young, και οι πάγκοι από σκυρόδεμα είναι κατασκευασμένοι από το τοπικό ταλέντο Luke Manseni του Relik Design.

snby48wqjmmifulp9mlrdi-768-80jpg.webp


Αυτή η ανάμειξη των υφών, του παλιού και του νέου, συνεχίζεται σε όλο το κτήμα, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες μια ποικιλία εγκαταστάσεων. Τα φωτεινά δωμάτια του Pool House είναι εξοπλισμένα με ένα πλήρες γυμναστήριο, ένα δωμάτιο μασάζ κι ένα παγόλουτρο που βρίσκεται στο μπροστινό κατάστρωμα. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μια πισίνα 25 μέτρων, ένα γήπεδο τένις και μια αίθουσα παιχνιδιών, καθώς και στάβλοι και ειδικά διαμορφωμένος χώρος ιππασίας. 

Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες!

Πηγή: Wallpaper