Για το fine dining εστιατόριο δίπλα στο κύμα, η μεγαλύτερη έμπνευση είναι οι θρυλικοί chefs που διαμόρφωσαν τον πολιτισμό μας. Για τη φετινή εορταστική περίοδο, στην Ακτή Ντοβίλ έχουν δημιουργήσει δύο festive menu -αντίστοιχα για τα δύο ρεβεγιόν των γιορτών- που σέβονται την ταυτότητα της περιοχής, εξυμνώντας παράλληλα τις χριστουγεννιάτικες γεύσεις και τους αγαπημένους μας διαχρονικούς συνδυασμούς. Σε ένα περιβάλλον στο οποίο επικρατεί η ζεστή φιλοξενία και το χαρακτηρίζει η εκλεπτυσμένη αισθητική, η απόλαυση πολλαπλών γευστικών εμπειριών γίνεται προτεραιότητα. Στον χώρο του, η κομψή διακόσμηση ξεχωρίζει, ενώ κάθε λεπτομέρεια εξετάζεται προσεκτικά, ώστε όλοι οι καλεσμένοι να απολαμβάνουν ένα ανώτατο επίπεδο εξυπηρέτησης από τους experts του είδους.
Την Παραμονή των Χριστουγέννων, γιορτάστε την πιο ξεχωριστή βραδιά του χρόνου με ένα menu-«αφιέρωση» στις συνταγές και το έργο μιας μεγάλης Ελληνίδας μαγείρισσας και συγγραφέως, της Χρύσας Παραδείση. Μια προσωπικότητα που έφερε την αλλαγή στη μαγειρική σκηνή της Ελλάδας του 20ού αιώνα, κάνοντας πρωτοποριακά για την εποχή της βήματα, και φυσικά αφήνοντας πίσω μια παρακαταθήκη με ισχυρό αντίκτυπο. Στην Ακτή Ντοβίλ τιμούν τη γαστρονομική κληρονομιά της, δημιουργώντας με αγάπη και σεβασμό αυτό το γιορτινό δείπνο.
Η Πρωτοχρονιά εδώ γίνεται γιορτή για όλες τις αισθήσεις. Ένα εξαιρετικό menu, εμπνευσμένο από τη φρεσκάδα της θάλασσας, συνδυάζεται με ένα εορταστικό live party, όπου ο ταλαντούχος Γιώργος Αξάς θα δώσει τον ρυθμό για να καλωσορίσετε παρέα το νέο έτος!
24/12
Αυτό το ρεβεγιόν Χριστουγέννων ευχαριστηθείτε το με παραδείσιες γεύσεις. Με έμπνευση από την εμβληματική Χρύσα Παραδείση, στο menu θα ανακαλύψετε ορντέβρ με αυγά μιμόζα, βολ ω βαν με γαρίδες και «καναπέ» με ροκφόρ και καρύδια. Στη συνέχεια, ακολουθούν σούπα κονσομέ ζαρντινιέρ, ζαμπόν περσιγιέ, ρύζι πιλάφι με συκωτάκια και φιλέτο γλώσσας με σάλτσα λευκού κρασιού και σπανάκι. Στα κυρίως πιάτα αποφασίστε ανάμεσα σε αστακό καρντινάλ ή μοσχαράκι μπουργκινιόν και για γλυκό σάς περιμένει μια αυθεντική πουτίγκα Χριστουγέννων.
31/12
Ζήστε την τελευταία νύχτα του χρόνου μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας εκπληκτικές γεύσεις και τη μαγεία της Ακτής Ντοβίλ. Στο πρωτοχρονιάτικο menu, για αρχή θα απολαύσετε εύγεστο στρείδι, βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με καπνιστό χέλι και άγριο σκόρδο, μια μοναδική τριλογία καρπάτσιο από τόνο, γαρίδα και λαβράκι, καθώς και ένα νόστιμο μπαρμπούνι γεμιστό με καραβίδα. Στα κυρίως, επιλέξτε ανάμεσα στον αστακό Θερμιντόρ ή στο γουρουνόπουλο με πουρέ κάστανο και baby πατάτες. Για επιδόρπιο σάς περιμένει μια λαχταριστή crémeux κάστανο.
Info: Θεμιστοκλή Σοφούλη 86, τηλ.: 2310 407 000, Instagram: @aktintovil, Facebook: Ακτή Ντοβίλ, Τik Tok: @akti_ntovil