Με σύγχρονο design και post industrial αναφορές, ο σύγχρονος χώρος διατηρεί όλα τα στοιχεία και τους κώδικες ενός διαχρονικού, αλλά ταυτόχρονα απόλυτα μοντέρνου, εστιατορίου. Για έναν αρωματικό καφέ, λαχταριστό brunch, lunch ή δείπνο που παρασκευάζεται την ίδια στιγμή στην ανοιχτή κουζίνα από αυθεντικά και τοπικά υλικά, αλλά και για εποχιακά ποτά, κοκτέιλ και ελαφριά snacks, αυτός είναι ο απόλυτος γευστικός προορισμός, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους της πόλης!
Με βαθιά γνώση και σεβασμό στην πρώτη ύλη, ο σεφ Κυριάκος Μητσόπουλος δημιουργεί μια συναρπαστική γευστική εμπειρία σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Υλικά που έρχονται απευθείας από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και παραγωγούς, όπως παξιμάδια, τοπικά τυριά -τσαλαφούτι ή σφέλα-, όσπρια κάθε λογής, φρούτα, ξηροί καρποί, βότανα, άγρια χόρτα, μυρωδικά, ελιές κι ελαιόλαδο, χρησιμοποιούνται για να συνθέσουν ένα κοσμοπολίτικο, σύγχρονο μενού με τοπικό αέρα. Η φιλοσοφία του; Αγνές πρώτες ύλες της ελληνικής φύσης σε ένα γευστικό σύνολο που συνεπαίρνει!
Το ατμοσφαιρικό Anza Kitchen & Bar στο Vanoro Hotel μάς προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι στον κόσμο της μεσογειακής γεύσης.
Try This Menu
Starter
Μοσχαρίσιο καρπάτσιο με τυρί μετσοβόνε και γλάσο μελιού
Salad
Μαυρομάτικα με τηγανητή γαρίδα, φέτα και φρέσκια ρίγανη
Main Dish
Steak τόνου με παντζάρια και κουμ κουάτ
Dessert
Αποδομημένη τάρτα λεμονιού με μαστίχα Χίου και σορμπέ βασιλικού
Ανεπιτήδευτης κομψότητας χώρος και μοναδικές γεύσεις για όλους, κάθε στιγμή της ημέρας!
Info:
Δωδεκανήσου 6, τηλ. 2310 533832
Facebook: Anza Kitchen & Bar
Instagram: @anzaskg