fbpixel

Search icon
Search
Hello 2023: Πώς θα είναι η νέα χρονιά για κάθε ζώδιο
LIFE & CAREER

Hello 2023: Πώς θα είναι η νέα χρονιά για κάθε ζώδιο

Όλες οι προβλέψεις και ο πολύτιμος λίθος που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο


Ο πρώτος μήνας του νέου έτους φέρνει αλλαγές και καινούριες αρχές σε πολλά από τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Ίσως ήρθε στιγμή να αναθεωρήσετε τη στάση ζωής σας, να αφήσετε πίσω ό,τι στέκεται εμπόδιο στην ευημερία σας, αλλά ακόμα, και να κάνετε μια νέα αρχή. Αφήστε τη ζωή να σας παρασύρει στο ατέρμονο ταξίδι της κι ετοιμαστείτε για μια νέα ευτυχισμένη χρονιά! 

Παρακάτω, ανακαλύψτε τις προβλέψεις του Ιανουαρίου!

Κριός 21.3-20.4

Αυτός ο χρόνος είναι αφιερωμένος στην επικοινωνία και καλείστε να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε τις σκέψεις και όλα τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Να γνωρίζετε, όμως, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν διαφωνίες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν από κάθε απάντηση.


Ταύρος 21.4-20.5

Η αρχή του νέου έτους σχετίζεται με τα οικονομικά αλλά και με όλα εκείνα που σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Ίσως αισθάνεστε ότι ήρθε ο καιρός να πειραματιστείτε, χωρίς όμως να πάρετε μεγάλα ρίσκα. Ετοιμαστείτε, ωστόσο, να εγκαινιάσετε μια χρονιά βαθιάς και ουσιαστικής περισυλλογής.


Δίδυμοι 21.5-21.6

Νιώθετε την ανάγκη να αναδείξετε την αυθεντικότητά σας, αλλά και να διαδώσετε ένα μήνυμα εξέλιξης. Αυτή η χρονιά θα είναι για εσάς αφιερωμένη στην ανάπτυξή σας ως προσωπικότητας. Ίσως κληθείτε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι.


Καρκίνος 22.6-22.7

Ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, πιο εσωτερικούς, που δεν αρκούνται απλά στις λέξεις. Τον καινούριο χρόνο η προσοχή σας στρέφεται στα επαγγελματικά και στην καριέρα. Μην καταπατήσετε τις αξίες σας, ό,τι κι αν συμβεί.


Λέων 23.7-23.8

Συλλογικότητα: αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τους Λέοντες για το 2023. Αναζητάτε όλους τους τρόπους για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Τα ταξίδια από εδώ και πέρα θα είναι συχνά, γι’ αυτό… φτιάξτε βαλίτσα!


Παρθένος 24.8-22.9

Τα επαγγελματικά τίθενται στο επίκεντρο. Αυτό είναι και καλό και κακό. Από τη μία πλευρά, θα αντιληφθείτε ότι η εξέλιξή σας είναι μονόδρομος, από την άλλη, όμως, θα προκύψουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Μόλις καταλάβετε τα πραγματικά σας χαρίσματα, όλα θα αλλάξουν.


Ζυγός 23.9-22.10

Μια χρονιά παθιασμένου ρομαντισμού μόλις ξεκινάει. Αγκαλιάστε τις ανάγκες και την επιθυμία σας για σύνδεση με άλλους ανθρώπους, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις. Η οικογενειακή σας ζωή αλλά και η έννοια της ασφάλειας σας απασχολούν, ωστόσο μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε τις απαντήσεις.


Σκορπιός 23.10-22.11

«Όταν αναγνωρίζουμε επακριβώς αυτά που φοβόμαστε, τότε μόνο μπορούμε να τα ξεπεράσουμε»: αυτό θα είναι το μότο για εσάς τους Σκορπιούς τη νέα χρονιά, καθώς έρχεστε πιο πολύ από ποτέ αντιμέτωποι με τους φόβους σας. Νικώντας τους, θα οδηγηθείτε σε μία ζωή γεμάτη ευτυχία και γαλήνη.


Τοξότης 23.11-21.12

Φροντίστε να γίνεται ειλικρινείς με το τι επιθυμείτε να δώσετε και να λάβετε στις σχέσεις σας και μη διστάσετε ν' ανοίξετε συζητήσεις για τις ανάγκες σας για ελευθερία και πάθος. Η νέα χρονιά επιφυλάσσει για εσάς διασκέδαση κι ευχαρίστηση, κάνοντας τον εσωτερικό σας κόσμο να αλλάζει.


Αιγόκερως 22.12-19.1

Δώστε την απαραίτητη προσοχή στην υγεία και την ευεξία, υιοθετώντας healthy συνήθειες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η νέα χρονιά σάς υπόσχεται μια μοναδική ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Δώστε προτεραιότητα στην ηρεμία και την ξεκούρασή σας.


Υδροχόος 20.1-19.2

Αισθάνεστε παθιασμένοι και έτοιμοι για να μοιραστείτε ιδέες και σχέδια. Το νέο έτος σάς βρίσκει να αναλογίζεστε όσα πέρασαν, αλλά κι όσα έρχονται. Στην αρχή, μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως θέλετε, αλλά πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο.


Ιχθείς 20.2-20.3

Ο σπόρος της επέκτασης και της προόδου έχει μπει στη ζωή σας. Θα δείτε τα άνθη κι έπειτα τους καρπούς των προσπαθειών σας να εμφανίζονται. Οι κοινωνικές συναναστροφές αλλά και οι ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται. Μια νέα φιλία τονώνει τον ενθουσιασμό σας.

Find out more: Κοσμήματα Yannis Sergakis, Link Jewellery