fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Hand creams: Οι 10 καλύτερες που θα σας χαρίσουν απαλά χέρια

Αποκτήστε απαλά χέρια στη στιγμή


Hand creams: Οι 10 καλύτερες που θα σας χαρίσουν απαλά χέρια

Είτε ήταν μια μεγάλη νύχτα είτε ένας δύσκολος μήνας, το concealer, η μάσκαρα και το αγαπημένο σας foundation θα κάνουν θαύματα για να καλύψει αυτό που έχει περάσει το πρόσωπό σας, σωματικά και συναισθηματικά. Ωστόσο, μια περιοχή του δέρματός σας που δεν θα πει ψέματα είναι τα χέρια σας. Είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ενδεικτικούς τομείς — αποκαλύπτοντας μυστικά σχετικά με τον τρόπο ζωής και την ηλικία σας που ίσως δεν θέλετε να τα γνωρίζετε. 

Ένα ποσοστό του πληθυσμού ξοδεύει χρήματα κάνοντας λέιζερ και ενέσεις στα χέρια του για να έχει νεανική όψη.

Ο χειμώνας στον ορίζοντα απαιτεί κάποια θεραπευτική φροντίδα των χεριών. Δοκιμάστε πιο παχιές, πιο πολυτελείς κρέμες. και αν είσαι έτοιμες, προσθέστε ακόμα λίγο αντηλιακό στις χειμωνιάτικες κρέμες σας τελικά θα καταλήξετε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Το κλειδί, ωστόσο, είναι η σταθερή ενυδάτωση. Κρατήστε μαζί σας ένα σωληνάριο υψηλής ποιότητας κρέμας χεριών και εφαρμόστε το συχνά. Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα που επισημαίνει τις αγαπημένες μας θεραπευτικές κρέμες χεριών στην αγορά για την προστασία των χεριών σας από έναν συνδυασμό πλυσίματος χεριών, απολυμαντικού και χαμηλών θερμοκρασιών.

moisturized-hands.jpg

Lipikar Xerand, La Roche-Posay: Ενυδατική επανορθωτική κρέμα χεριών για ξηρά έως πολύ ξηρά χέρια. Χάρη στα ενυδατικά και επανορθωτικά ενεργά συστατικά της, η Lipikar Xerand αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό και προστατεύει το δέρμα από τις καθημερινές εξωτερικές επιδράσεις.

Reparative Cream Hand, CeraVe: Η κρέμα χεριών, που έχει δημιουργηθεί μαζί με δερματολόγους, ενυδατώνει και προστατεύει τα χέρια. Αυτή η μη λιπαρή κρέμα, που απορροφάται γρήγορα και περιέχει 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού, ενώ ενυδατώνει το αφυδατωμένο δέρμα.

Flora Luminare Hand Cream, Molton Brown: Αναπληρώστε τη χαμένη υγρασία από τα χέρια σας με την κρέμα χεριών Flora Luminare, καλυμμένη με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, ylang-ylang, Πολυνησιακό frangipani και βανίλια. Μέσα σε ένα μικρό σωληνάριο ιδανικό και για την τσέπη για να την έχετε μαζί σας όλη μέρα.

Κρέμα για Ξηρά-Σκασμένα Χέρια Συμπυκνωμένης Υφής με Βάλσαμο & Κερί μελισσών, Apivita: Κρέμα χεριών που επανορθώνει τα ξηρά-σκασμένα χέρια, ενυδατώνει εντατικά και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. - Επανορθώνει τα ξηρά-σκασμένα χέρια και επουλώνει τα σκασίματα με βιολογικό έγχυμα βάλσαμου και βιολογικό κερί μελισσών - Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση της δυσφορία με έγχυμα λεβάντας, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη E και βιταμίνη A.

Rêve De Miel Crème Mains/Ongles, Nuxe: Κρέμα για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Επανορθώνει την επιδερμίδα, αναπληρώνει τα λιπίδια και ενυδατώνει σε βάθος. Περιέχει μέλι ακακίας που ενυδατώνει τα χέρια και βιταμίνη Ε που χαρίζει αντι-γηραντική δράση. 95% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

Hydra'Reset, Fenty Skin: Ξυπνήστε με χέρια απαλά σαν μετάξι. Το Hydra'Reset ενυδατώνει βαθιά, αναζωογονεί και θρέφει τα χέρια ενώ κοιμάστε. Αυτή η απολαυστική σύνθεση περιέχει γλυκερίνη, έλαια φρούτων και φυτικά εκχυλίσματα - καθιστώντας το Hydra'Reset τη μάσκα χεριών των ονείρων σας.

     Effective barrier

    Effective barrier

    Lipikar Xerand, La Roche-Posay, Attica

    BUY ME
     3 essential ceramides

    3 essential ceramides

    Reparative Cream Hand, CeraVe, Attica

    BUY ME
     Hydration booster

    Hydration booster

    Flora Luminare Hand Cream, Molton Brown

    BUY ME
     In need

    In need

    Κρέμα για Ξηρά-Σκασμένα Χέρια Συμπυκνωμένης Υφής με Βάλσαμο & Κερί μελισσών, Apivita, Hondos Center

    BUY ME
     Ρeplenishes lipids

    Ρeplenishes lipids

    Rêve De Miel Crème Mains/Ongles, Nuxe, Hondos Center

    BUY ME
     The mask

    The mask

    Hydra'Reset, Fenty Skin, Sephora

    BUY ME

    Spot End Hand Cream SPF 15, Frezyderm: Συνδυασμός ενεργών λευκαντικών, φίλτρων UVA-UVB νέας γενιάς, βιταμίνης Ε, υαλουρονικού οξέος και Oleoeuropeine. Προλαμβάνει τις δυσχρωμίες, ενυδατώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα των χεριών. Αντιμετωπίζει κηλίδες γήρανσης, κηλίδες από τον ήλιο και κηλίδες από τη χρήση φαρμάκων. Μειώνει τη παραγωγή των καφέ κηλίδων κατά 83% .

    Hand and Nail Cream, Caudalie: Πλούσια σε αντιοξειδωτικές Πολυφαινόλες σταφυλιού, βούτυρο καριτέ και αβοκάντο, η κρέμα αυτή θρέφει, προστατεύει και επανορθώνει τα χέρια, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

    Ultra Θρεπτική Κρέμα Χεριών, Vichy: Θρεπτική κρέμα χεριών, ειδικά σχεδιασμένη για χέρια που ταλαιπωρούνται από το συχνό πλύσιμο. Σύνθεση με Ιαματικό Ηφεστειακό Νέρο της Vichy, Αλλαντοϊνη και Βούτυρο Καριτέ. Καταπραύνει, ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει. Υποαλλεργική σύνθεση, δοκιμασμένη σε ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.

        1

        Vitamin E

        Spot End Hand Cream SPF 15, Frezyderm, Attica BUY ME

        2

        Antioxidant Polyphenols

        Hand and Nail Cream, Caudalie, Hondos Center BUY ME

        3

        Thermal Volcanic Water

        Ultra Θρεπτική Κρέμα Χεριών, Vichy, Hondos Center BUY ME

        4

        Monoi power

        Moisturizing Hand Cream, Sephora BUY ME