fbpixel

Search icon
Search
Hair Trends: Τα νέα χρώματα και τα χτενίσματα που αντικατοπτρίζουν τη ζωντάνια της εποχής
MAGAZINE

Hair Trends: Τα νέα χρώματα και τα χτενίσματα που αντικατοπτρίζουν τη ζωντάνια της εποχής

Και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά, χαρίζοντας ένα φρέσκο look


Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, τα μαλλιά μας θα πρέπει να είναι έτοιμα να υποδεχτούν το καλοκαίρι με επιπλέον υγεία και λάμψη. Όπως πάντα, τώρα είναι η εποχή για μια αλλαγή που θα είναι ευέλικτη και θα δείχνει τέλεια με ελάχιστο styling, διευκολύνοντας κάθε ανέμελη εμφάνισή μας στο εξής.

Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις νέες τάσεις της σεζόν...

Ένταση φωτεινότητας

441540.jpg

Τα χρώματα αποκτούν νέα ζωντάνια με την άφιξη της ανοιξιάτικης περιόδου. Ξεκινώντας από τα ξανθά, που έχουν και τον πρώτο λόγο στις τάσεις, το creamy blonde, το caramel blonde και το strawberry blonde αναδεικνύονται ως οι καλύτερες αποχρώσεις της εποχής, ενώ για μια πιο σοφιστικέ εμφάνιση προτείνεται ένα ασημί ξανθό με ψυχρούς τόνους, που έχει βάθος. Τα καστανά ακολουθούν τις γήινες αποχρώσεις του εσπρέσο και του καφέ της κανέλας, χαρίζοντας απόλυτα φυσικά και λαμπερά αποτελέσματα. Τέλος, τα κόκκινα αυτήν τη σεζόν ξεχωρίζουν με την έντασή τους με ανταύγειες σε χάλκινους και κανελί τόνους.

Ανάλαφρα κοψίματα

snapinstaapp-431563341-345182398493329-3836826525943804660-n-1080.jpg

Όσον αφορά στα κουρέματα, οι ανάλαφρες φράντζες, οι μύτες που χαρίζουν κίνηση και οι όγκοι στο επάνω μέρος του κεφαλιού προσδίδουν έναν αέρα δυναμισμού και άνεσης. Επιπλέον, οι χωρίστρες επιστρέφουν με κατεύθυνση προς το πλάι και με έξτρα βάθος.

Ελεύθερη Κίνηση

17054372874108.jpg

Κι επειδή αυτή η εποχή επιζητά μια πιο ανέμελη διάθεση σε κάθε μας εμφάνιση, τα χτενίσματα αποκτούν περισσότερη λάμψη και υφή, με γυαλιστερά φινιρίσματα στα κοντά μαλλιά και κυματισμούς στα μακριά. 

Η άνοιξη αναβαθμίζει κάθε πτυχή της ζωής μας και τα μαλλιά μας δεν αποτελούν εξαίρεση. Ας υποδεχτούμε τη νέα σεζόν με ανανεωμένη διάθεση, δίνοντας στα μαλλιά μας τη δυναμική που τους αξίζει.

Tip: Για φωτεινότητα που διαρκεί, μην ξεχνάτε τις θεραπείες και τα προϊόντα για λάμψη, όπως το Terna που θα φροντίσει την υγεία των μαλλιών σας.

Προïόν του μήνα

shampoo-nourishing.jpg

Η θρεπτική φόρμουλα του Personal Organic Elixir Nourishing Shampoo ενισχύει τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, επιτρέποντας την υγιέστερη και ισχυρότερη ανάπτυξή τους. Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια Primrose και Gardenia, προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024