fbpixel

Search icon
Search
Η Zendaya είναι η νέα ambassador της Louis Vuitton
FASHION NEWS

Η Zendaya είναι η νέα ambassador της Louis Vuitton

Κι ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε στον κόσμο της μόδας


Οδεύοντας ολοταχώς προς το καλοκαίρι οι σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας βρίσκονται στα καλύτερά τους. Νέα σχέδια, καινούριες καμπάνιες και φρέσκα πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο, κερδίζοντας το ενδιαφέρον. Μία είδηση της τελευταίες στιγμής που έχει εντυπωσιάσει είναι η ανακοίνωση της Zendaya ως νέα ambassador της Louis Vuitton

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα όσα ξεχώρισαν στον κόσμο της μόδας την τελευταία εβδομάδα!

Louis Vuitton, Zendaya 

zendaya-lv-lead-0722accb5dcc4100bacd153aa25a32b2.jpg

Στις 20 Απριλίου, η Louis Vuitton έκανε το ντεμπούτο της Zendaya ως η πιο πρόσφατη ambassador του οίκου με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στην παραλία του ωκεανού, στην οποία η ηθοποιός ποζάρει με την εμβληματική τσάντα Capucines του brand. Στις φωτογραφίες, τις οποίες απαθανάτισε το εμβληματικό φωτογραφικό δίδυμο Mert Alaş και Marcus Piggott (γνωστότερο ως Mert και Marcus), η ηθοποιός έκανε το μοντέλο σε διάφορες λήψεις ενός από τα κλασικά σχέδια της τσάντας του οίκου με φόντο έναν ζωηρό μπλε ουρανό και ωκεανό με το σπίτι Roquebrune-Cap-Martin, σχεδιασμένο από την αρχιτέκτονα Eileen Gray. Σε μια φωτογραφία, η Zendaya φορούσε ένα κομψό μαύρο φόρεμα με έναν ώμο, με ένα χρυσό φερμουάρ στο πλάι μαζί με μια χρυσή λεπτομέρεια. Συνδύασε την εμφάνισή της με μια μπλε τσάντα που κοσμούσε το χαρακτηριστικό μονόγραμμα LV του οίκου. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα με μεσαία χωρίστρα και ογκώδες χτένισμα, που τελειοποίησε ο Raoul Alejandre, και επέλεξε ένα δροσερό και μπρονζέ glam look, που εκτέλεσε η Antoinette Hill.

Marni x No Vacancy Inn

xoris-titlo.jpg

Ο Francesco Risso επιμένει στη δημιουργικότητα, μετατρέποντας τη Marni σ' ένα από τα πιο χαρούμενα και παιχνιδιάρικα brand μόδας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Το Marni Jam, το διεπιστημονικό πρόγραμμα που επιτρέπει στον οίκο να συνεργαστεί με άλλες δημιουργικές οντότητες, είναι το σημείο όπου ο Risso βρίσκει πραγματικά τον εαυτό του, και για το τελευταίο του πρότζεκτ, αποφάσισε να συνεργαστεί με το No Vacancy Inn.

Το No Vacancy Inn ιδρύθηκε από τους Tremaine Emory, Ade "Acyde" Odunlami και Brock Korsan και μοιάζει με το Marni σε πολλά σημεία. Και οι δύο είναι νοσταλγικοί και αγαπούν τις τολμηρές πινελιές χρωμάτων και γραφικών. Μαζί, η συνεργασία Marni x No Vacancy Inn για το καλοκαίρι του 2023 αναμένεται να γίνει η επόμενη μεγάλη επιτυχία. 

Με επίκεντρο ένα πλούσιο lookbook που φωτογραφήθηκε από τον Γκανέζο καλλιτέχνη Derrick Ofosu Boateng, βρίσκουμε μια συλλογή που είναι υπέροχη σε τόνους και υφές. Μια συνολική αίσθηση της δεκαετίας του 1970 κυριαρχεί σε πολλά κομμάτια, με αποκλειστικά prints και patchworks να συναντιούνται σε χαλαρά, αέρινα ρούχα που είναι έτοιμα για μεγάλες μέρες στον καλοκαιρινό ήλιο.

Mat Fashion, New Balance 

mat-fashion-new-balance-press-release-photo.jpg

Έχοντας ως βασικές αρχές την άνεση, την πρακτικότητα και το στιλ, η mat fashion προχωρά σε συνεργασία με τη New Balance, αποδεικνύοντας πως ένα ζευγάρι sneakers είναι πιο απαραίτητο από ποτέ. Τα sneakers obsession των fashionistas σε όλο τον κόσμο είναι τώρα διαθέσιμα και μας περιμένουν να κάνουμε μοναδικούς συνδυασμούς. Ιδανικά για casual εμφανίσεις αλλά και για τα office looks θα αποτελέσουν το απόλυτο must have για την γκαρνταρόμπα μας. Με μοντέρνα αισθητική και έμφαση στην ποιότητα, συνδυάζουν το sporty με το casual και το semi-formal look με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση δημιουργώντας τα πιο επιτυχημένα style looks.

Η New Balance μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών υποδημάτων στον κόσμο, σχεδιάζει μερικά από τα καλύτερα παπούτσια. Σχεδιασμένα χωρίς συμβιβασμούς και κατασκευασμένα με την μοναδική αυθεντική Αμερικάνικη δεξιοτεχνία, που κατέχουν από το 1906, για όλες τις γυναίκες που δεν δέχονται τίποτα λιγότερο για το περπάτημά τους. Επίσης, παρέχει πάντα με κάθε σχέδιο αθλητικού παπουτσιού ποιοτική κατασκευή με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας στα παπούτσια, προσφέροντας μεγαλύτερο εύρος πλάτους για τα παπούτσια, αλλά και μεγαλύτερα μεγέθη συνολικά.

Bershka, Lingerie collection

bershka-lingerie-14-B2YC2.jpg

Η Bershka παρουσιάζει και πάλι μια νέα κολεξιόν εσωρούχων μέσα από επιλεγμένα σύνολα που αποκαλύπτουν την πιο trendy πλευρά του daily underwear. Η χρωματική παλέτα επικεντρώνεται στους παστέλ τόνους, όπως το κίτρινο, το βιολετί και το γαλάζιο, μαζί με τρία σετ σε μαύρο χρώμα. Το κεντητό τούλι, η δαντέλα και το σατέν είναι τα βασικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των κομματιών, τα οποία ξεχωρίζουν με λεπτομέρειες όπως βολάν και δετά λουράκια.

Τα key look της νέας κολεξιόν που ακούει στο όνομα "Bershka Lingerie" είναι το σύνολο από τούλι σε παστέλ χρώματα και το σετ με κεντητό τούλι και μικρά βολανάκια. Για να βρείτε το fit που σας ταιριάζει περισσότερο όταν πρόκειται να διαλέξετε κάτι τόσο σημαντικό όπως τα καθημερινά εσώρουχα, υπάρχουν διαφορετικές επιλογές σε σουτιέν με ή χωρίς μπανέλα, τάνγκα και ψηλόμεσα σλιπάκια, ακόμα και κορσέδες για τις πιο τολμηρές.