fbpixel

Search icon
Search
Η συνεργασία  Jimmy Choo x Marine Serre είναι ό,τι πιο fashionable έχουμε δει τη νέα χρονιά
FASHION NEWS

Η συνεργασία Jimmy Choo x Marine Serre είναι ό,τι πιο fashionable έχουμε δει τη νέα χρονιά

Κι ό,τι άλλο μας κέντρισε το ενδιαφέρον στο χώρο της μόδας τις τελευταίες ημέρες


Η άνοιξη απέχει μόλις μια «ανάσα» μακριά και τα fashion news της σεζόν συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας, εντυπωσιάζοντάς μας με καινοτόμες ιδέες και stylish προτάσεις. Κι ενώ όλοι περιμένουμε με αγωνία της έναρξη της Milan Fashion Week που θα γίνει στις 24 Φβερουαρίου, γνωστοί σχεδιαστές ενώνουν τις «δυνάμεις» τους και μάς ξαφνιάζουν με το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα «φρέσκα» πρόσωπα αποφασίζουν να κάνουν το ντεμπούτο τους στο χώρο της μόδας, γεγονός που μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία.

Από τη νέα fashion forward συνεργασία των Jimmy Choo x Marine Serre μέχρι την καινούρια συλλογή πλεκτών κομματιών της Ella Emhoff, θετής κόρης της Kamala Harris, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ενημερωθείτε για όλα όσα κέντρισαν το ενδιαφέρον μας στον χώρο της μόδας τις τελευταίες ημέρες.

Jimmy Choo x Marine Serre

jimmy-choo-x-marine-serre-collaboration-news-the-impression-028.jpg

Η συνεργασία του κλασικού με το μοντέρνο στιλ είχε πάντοτε ένα επιτυχημένο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέβη και με την πιο fashion forward συλλογή της χρονιάς, αυτής του οίκου Jimmy Choo με την Marine Serre. Εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο Mytheresa.com. Η συγκεκριμένη collection αποτελείται από sock ankle boots, knee-high μπότες, sneakers και γόβες που φέρουν πάνω τους το signature μισοφέγγαρο του brand της Serre.

«Η Marine Serre είναι ένα καταπληκτικό ταλέντο - η καινοτομία και ο πειραματισμός στις δημιουργίες της τράβηξαν την προσοχή μου. Τα σχέδιά της είναι έντονα, αποπνέουν αυτοπεποίθηση και έμφυτη θηλυκότητα, χαρακτηριστικά που εναρμονίζονται με τη γλώσσα Jimmy Choo. H Marine έχει το δικό της ήθος και τρόπο να οραματίζεται το μέλλον και κρίναμε ότι μας ταιριάζει να συνεργαστούμε. Ήταν αναζωογονητικό να δούμε τη δική της οπτική πάνω στο DNA μας, το αρχείο μας και πως έκανε τη μίξη του brand της με το Jimmy Choo», δήλωσε η creative director του οίκου Jimmy Choo, Sandra Choi.

Από την πλευρά της, η σχεδιάστρια τόνισε:

«Πραγματικά απόλαυσα τη συνεργασία μου με ένα τέτοιο iconic brand όπως ο Jimmy Choo, επειδή αποτελεί κληρονομιά, διαθέτει μοναδικό savoir-faire και παγιωμένη εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή παπουτσιών».

Salvatore Ferragamo, Το ψηφιακό ταξίδι

salvadore-ferragamo-archive-virtual-tour.jpg

Όλοι θα θέλαμε να έχουμε πρόσβαση στο ιστορικό αρχείο αυτού του διάσημου οίκου μόδας. Πλέον έχουμε αυτήν τη δυνατότητα αφού μετά την ανανέωση του site ferragamo.com, την εικονική περιήγηση στις μπουτίκ και την έκθεση Sustainable Thinking, τώρα η καρδιά του οίκου μόδας - το Ιστορικό Αρχείο του - έχει ψηφιοποιηθεί, αποτελώντας ένα αυθεντικό ταξίδι πίσω στο χώρο και το χρόνο, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε από τη δική σας συσκευή, καθώς εξερευνάτε τις δημιουργίες του οραματιστή Salvatore Ferragamo και μαθαίνετε πώς βοήθησε να γραφτεί η ιστορία των παπουτσιών και της διεθνούς μόδας.

Κάνοντας αυτήν τη μοναδική περιήγηση θα συναντήσετε μία ιδιαίτερη και ανεκτίμητη συλλογή από έγγραφα, πατέντες πρωτότυπα και προϊόντα που μας παρουσιάζουν έναν «χρυσό» αιώνα από το 1920 μέχρι σήμερα.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το αρχείο, διαθέσιμο στα ιταλικά και τα αγγλικά, στην ιστοσελίδα ferragamo.com στο τμήμα του μουσείου, αλλά και στην ιστοσελίδα του Fondazione Ferragamo, fondazioneferragamo.it, μέσα από διάφορα ψηφιακά ευρήματα όπως 360°εικόνες υψηλής ευκρίνειας, σημεία πληροφοριών, βίντεο και λεπτομερή διαγράμματα.

Το επόμενο σχέδιο του οίκου είναι να πραγματοποιηθούν ψηφιακές περιηγήσεις μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους για την ξενάγηση:

VIRTUAL TOUR IN ITALIAN

VIRTUAL TOUR IN ENGLISH

Ella Emhoff, Knitwear collection

ella-emhoff-mall-nyc-josefinasantos-exportshigh-5-1613747891.jpg

H θετή κόρη της Αντιπροέδρου της Αμερικής, Kamala Harris, αφού έκανε την εμφάνιση της ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Αμερικής, στην πασαρέλα του οίκου Proenza Schouler, υπογράφοντας με πρακτορείο μοντέλων, αποφάσισε να κάνει και το δικό της επιχειρηματικό βήμα. Η φοιτήτρια μόδας λάνσαρε μία προσωπική συλλογή με knitwear κομμάτια. Η fashion lover δημιούργησε μία collection με one of the kind κομμάτια όπως πλεκτά γιλέκα και καπέλα. Χαρακτηριστικό των δημιουργιών της είναι τα έντονα χρώματα και ο συνδυασμός τους, που κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερα, μοντέρνα και εκκεντρικά.

Lola Leon - Marc Jacobs

clxmgsidlqj.jpg
Image source: @marcjacobs

Η κόρη της «βασίλισσας» της pop Madonna, Lola Leon, είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του Marc Jacobs για τη συλλογή Άνοιξη 2021. Η ιδιαίτερη προσωπικότητα και η ομορφιά της, σε συνδυασμό με την επί χρόνια συνεργασία της μητέρας της με το διάσημο οίκο, οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση. Η Lourdes πόζαρε στον φακό της Brianna Capozzi για μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται με τις ανοιξιάτικες δημιουργίες του Marc Jacobs, και αξεσουάρ της συλλογής όπως τη νέα δερμάτινη traveller tote. Αυτή δεν είναι η πρώτη καμπάνια για την οποία φωτογραφίζεται η Lola Leon, αφού στο παρελθόν έχει ποζάρει για τη Stella McCartney και brands όπως τα Miaou, Gypsy Sport, MadeMe, Desigual, αλλά η συγκεκριμένη είναι η μεγαλύτερη που έχει κάνει μέχρι στιγμής.