fbpixel

Search icon
Search
H Shiseido στo πλαίσιo των εορτασμών του Glow 200 Anniversary δημιούργησε το «Shiseido Beauty Penthouse» για να προσφέρει μια Supreme εμπειρία ομορφιάς στο Glow Fabulous Café
PEOPLE & MOMENTS

H Shiseido στo πλαίσιo των εορτασμών του Glow 200 Anniversary δημιούργησε το «Shiseido Beauty Penthouse» για να προσφέρει μια Supreme εμπειρία ομορφιάς στο Glow Fabulous Café

Προσφέροντας μια μοναδική skincare & beauty experience


Το περιοδικό GLOW γιόρτασε την έκδοση του 200ού του τεύχους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο exclusive café που δημιουργήθηκε ποτέ από έντυπο στην Ελλάδα, έφερε την απόλυτη pop-up GLOW εμπειρία στην πόλη αποκλειστικά για μία μέρα κι επιφυλάσσοντας μια απροσδόκητα μεγάλη έκπληξη! To Glow Fabulous Café άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε στις 11:00 πλήθος καλεσμένων του με την εκλεπτυσμένη αισθητική αύρα του να κυριαρχεί παντού στον χώρο. 

glow-200-022-as.jpg

Tο ειδικά σχεδιασμένο GLOW 200 επετειακό illustration «έντυσε» με ευρηματικό τρόπο, όχι μόνο το εσωτερικό και εξωτερικό του café με τις υπερμεγέθεις γραφιστικές εφαρμογές του, αλλά και τις ποδιές του προσωπικού, τους ειδικά για την περίσταση custom-made serving trays, το curated by Glow signature menu καθώς και τα tailor-made επετειακά coffee cups.

glow-200-1071-qukvj.jpg

Η Shiseido, ως beauty partner κατά τη διάρκεια του Glow Fabulous Café, μεταμόρφωσε τον τελευταίο όροφο του Teight Hotel σε «Shiseido Beauty Penthouse», όπου και πραγματοποίησε μία exclusive εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς, που φέρει την αποκλειστική υπογραφή και τις αξίες του ιαπωνικού beauty brand.

glow-200-1127.jpg
Χριστίνα Μαλλέ & Κατερίνα Χανζάρα

Η Shiseido, με 150 χρόνια ιστορίας και πρωτοπορίας στον χώρο της ομορφιάς, δίνει έμφαση στην υψηλή αισθητική και ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να αγκαλιάζουν την κάθε στιγμή. Να τολμούν και να δοκιμάζουν, πρεσβεύοντας ότι οι δυνατότητες δεν έχουν όρια, ούτε ηλικία.

glow-200-1147.jpg
Βαγγέλης Θώδος & Βαρβάρα Μητσέλη
glow-200-1131.jpg

Προσφέροντας μία by appointment only εμπειρία ομορφιάς στο Glow Fabulous Café, η Shiseido δημιούργησε δύο Beauty Suites, όπου οι καλεσμένες αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών και απόλαυσαν ένα ολοκληρωμένο skincare treatment με την σειρά περιποίησης Vital Perfection και γνώρισαν το νέο επιστημονικό επίτευγμα της σειράς την Vital Perfection Concentrated Supreme Cream. Στη συνέχεια μυήθηκαν σ' ένα απόλυτα χαλαρωτικό σκηνικό, περνώντας από το make up station και τα χέρια του leader make up artist της εταιρείας, Βαγγέλη Θώδου, και το hand massage station που έκλεισε μοναδικά αυτήν την exclusive εμπειρία αναζωογόνησης και ομορφιάς!

Οι εορτασμοί του Glow 200 Anniversary κορυφώθηκαν με ένα glamorous cocktail party, όπου και αποκαλύφθηκε με μοναδικό τρόπο η ταυτότητα του secret cover star που φιλοξενείται στο 200ό τεύχος του GLOW, του Νίκου Αλιάγα.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Δείτε το βίντεο: 


Κεντρική φωτογραφία: Βαγγέλης Θώδος & Πέννυ Παπανικολάου

Φωτογραφίες: Έκτορας Νικολάκης, Pov Studio