fbpixel

Search icon
Search
H Rosie Huntington-Whiteley και τα 8 μοναδικά δικά της acne tips
BEAUTY PEOPLE

H Rosie Huntington-Whiteley και τα 8 μοναδικά δικά της acne tips

Μπορεί μέσα σε αυτά να βρείτε τη δική σας λύση


Μπορεί η ίδια να περνάει ακόμα τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά αλλά εμείς θα παραμένουμε πάντα μαγεμένοι από το εκπληκτικό της δέρμα. Ο λόγος για τη Rosie Huntington-Whiteley η οποία μετά από χρόνια που αντιμετώπιζε ακμή και εξάρσεις έχει αποκαλύψει μερικά tips, τα οποία εμείς γνωρίζουμε και σας συστήνουμε. Έχοντας κάνει δεκάδες θεραπείες, κυκλοφορώντας τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης και διαθέτοντας στο «οπλοστάσιο» της τους καλύτερους facialists του Hollywood, σίγουρα οι δικές της συμβουλές έχουν αξία.

rosie-whitney.jpg

Χρησιμοποιεί μη φαγεσωρογόνα προϊόντα

Αυτό σημαίνει ότι ένα προϊόν έχει διαμορφωθεί χωρίς συστατικά που ενδέχεται να φράξουν τους πόρους. «Έχω μείνει έκπληκτη με το πώς η χρήση μη φαγεσωρογόνων products μου επέτρεψε να διαχειριστώ το δέρμα μου που είχε ακμή.» Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Rosie επέλεξε να δημιουργήσει όλη τη beauty σειρά της με αυτό τον τρόπο. 

Αλλά και τη θεραπεία φωτός LED

«Όταν έχω χρόνο, μου αρέσει να ξαπλώνω κάτω από μια μάσκα LED. Το μπλε φως βοηθά στη διαχείριση των βακτηρίων, ενώ το κόκκινο φως ενθαρρύνει τη διαδικασία επούλωσης των breakouts που μπορεί να έχω.»

Τα παγάκια είναι απαραίτητα για τη μείωση της φλεγμονής

Αυτό το tip είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ίδια ειδικά μετά από πτήσεις, όπου το δέρμα της είναι αφυδατωμένο και πρησμένο. Οι «σφαίρες πάγου» που είναι διαθέσιμες στο εμπόριο και μπαίνουν στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη λειτουργούν υπέροχα και δεν στάζουν στο πρόσωπο σας, όπως ο κανονικός πάγος, άρα αποτελούν μια πολύ εύκολη λύση.

rosie-huntigton-witney-blonde-hair.jpg

Η καθημερινή απολέπιση είναι το «κλειδί» 

H ίδια ενθαρρύνει την τακτική απολέπιση με στόχο την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. «Το toner μου είναι αρκετά απαλό για καθημερινή χρήση και περιέχει ισχυρά συστατικά που καθαρίζουν, απολεπίζουν και φωτίζουν. Αυτό βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας χωρίς να διαταράσσεται το μικροβίωμα και η επιφάνεια του δέρματος.»

Κάνει τακτικές περιποιήσεις προσώπου 

Η Nilam Holmes είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται για την περιποίηση του προσώπου της τα τελευταία χρόνια. Η εις βάθος γνώση της για το σώμα και η αυτοπεποίθησή της με τις τεχνικές που εφαρμόζει, κάνουν τις beauty routines της απίστευτα αποτελεσματικές και ξεκούραστες. «Δεν θα μπορούσα να βρω κάποιον καλύτερα, αναζητήστε την και θα με θυμηθείτε!»

Είναι πάντα προσεκτική με το δέρμα της

Αν και είναι καλό να χρησιμοποιείτε μια γκάμα από ισχυρά συστατικά για την καταπολέμηση του δέρματος με τάση ακμής, είναι εξίσου σημαντικό να επιλέγετε products που το θρέφουν και το ενυδατώνουν. Εάν το δέρμα σας αφυδατωθεί υπερβολικά, θα μπορούσε να αντισταθμίσει αυτό το αποτέλεσμα o παράγοντας  λιπαρότητα. «Πρόσφατα, χρησιμοποίησα για 1η φορά ροδόνερο για να καθαρίσω το πρόσωπο μου το πρωί και το άφησε πλήρως απαλό κι ενυδατωμένο!»

wenn-rosiehuntingtonwhiteley-082418-1800x1200-1800x1200.jpg

Μένει ενυδατωμένη

Η καθημερινή πρόσληψη νερού, ο ύπνος και η άσκηση, είναι απόλυτα σημαντικά για να λειτουργεί αποτελεσματικά ολόκληρο το σώμα. «Παρατηρώ πραγματικά διαφορά στην ευεξία του οργανισμού μου όταν πίνω άφθονο νερό. Αν δυσκολεύεστε να το πιείτε σκέτο, δοκιμάστε να το αρωματίσετε με τα αγαπημένα σας φρούτα και φρέσκο ​​δυόσμο.»

Λαμβάνει προβιοτικά καθημερινά

«Κάποτε άκουσα έναν health expert να υποστηρίζει ότι το έντερο είναι ο 2ος εγκέφαλος, κάτι που πραγματικά μου άρεσε. Η υγεία του είναι πολύ σημαντική, επομένως ένα προβιοτικό καθημερινά και τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση μου είναι πλέον απαραίτητα.»