fbpixel

Search icon
Search
H Porsche στo πλαίσιo των εορτασμών του Glow 200 Anniversary παρουσίασε για 1η φορά στην Ελλάδα τη νέα Panamera στο πρωτοποριακό Glow Fabulous Café
PEOPLE & MOMENTS

H Porsche στo πλαίσιo των εορτασμών του Glow 200 Anniversary παρουσίασε για 1η φορά στην Ελλάδα τη νέα Panamera στο πρωτοποριακό Glow Fabulous Café

Προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία του νέου αυτοκινήτου


Το περιοδικό GLOW γιόρτασε την έκδοση του 200ού του τεύχους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και η Porsche, ένας από τους διασημότερους κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο, έδωσε δυναμικά το «παρών», παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα Panamera και βάζοντας την υπογραφή της σε ένα intimate lunch με επίτιμη καλεσμένη την πολυδιάστατη Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου.

glow-200-853-as.jpg
Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου

Το πρώτο exclusive café που δημιουργήθηκε ποτέ από έντυπο στην Ελλάδα, έφερε την απόλυτη pop-up GLOW εμπειρία στην πόλη αποκλειστικά για μία μέρα κι επιφυλάσσοντας μια απροσδόκητα μεγάλη έκπληξη! To Glow Fabulous Café άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε στις 11:00 πλήθος καλεσμένων του με την εκλεπτυσμένη αισθητική αύρα του να κυριαρχεί παντού στον χώρο. 

glow-200-833-as.jpg

Tο ειδικά σχεδιασμένο GLOW 200 επετειακό illustration «έντυσε» με ευρηματικό τρόπο, όχι μόνο το εσωτερικό και εξωτερικό του café με τις υπερμεγέθεις γραφιστικές εφαρμογές του, αλλά και τις ποδιές του προσωπικού, τους ειδικά για την περίσταση custom-made serving trays, το curated by Glow signature menu καθώς και τα tailor-made επετειακά coffee cups.

glow-200-847-as.jpg
Κατερίνα Νένδου, Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου, Σοφία Μητράκη & Αλεξία Πάνου

Το intimate lunch που παρέθεσε η Porsche στο Glow Fabulous Café συγκέντρωσε δυναμικές γυναίκες της Θεσσαλονίκης, ενώ ηγήθηκε της συζήτησης η secret guest of honor κι επιτυχημένη επιχειρηματίας Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου, η οποία ξεχωρίζει για τη χαρισματική προσωπικότητά της και τα πολυσύνθετα ταλέντα της, ενώ πρεσβεύει απόλυτα τις αξίες του iconic brand, αλλά και της νέας Panamera

glow-200-0837-as.jpg
Το εντυπωσιακό Porsche & GLOW 200 Anniversary illustration art de la table
glow-200-0872-as.jpg
Κική Κουδρόγλου, Θάλεια Εξάρχου, Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου, Κατερίνα Νένδου, Άντα Χατζηκοσμά & Ιωάννα Μπουρζιώτη

Με κεντρικό statement “Choose Boldly”, οι προσκεκλημένες συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση και την τόλμη του να ξεπερνάς τα όριά σου, στοχεύοντας την επιτυχία: θέσεις που προβάλλουν το πνεύμα, το στιλ και τις αξίες της Porsche.

glow-200-891-as.jpg
Νάντια Σαΐτη, Χριστίνα Γεωργάκη, Σοφία Μητράκη, Εύα Ρογκότη & Βάσυ Κουϊμτζή

Η Sales Manager της Porsche Σοφία Μητράκη και ο Sales Advisor της Porsche Παναγιώτης Μυλωνάς παρουσίασαν ένα μοναδικό βίντεο, το οποίο σύστησε τις καλεσμένες στον κόσμο της Porsche αλλά και τα χαρακτηριστικά της εντυπωσιακής νέας Panamera, την οποία μάλιστα είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά.

glow-200-0894-as.jpg
Παναγιώτης Μυλωνάς

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, οι καλεσμένοι που ξεπέρασαν τα 500 άτομα εντυπωσιάστηκαν από την πολυτελή αύρα της νέας Panamera, η οποία ούσα σταθμευμένη στον εξωτερικό χώρο του Glow Fabulous Café μαγνήτισε τα βλέμματα με το high-end design της, την υψηλή τεχνολογία της και τα κορυφαία χαρακτηριστικά της.

glow-200-617-as.jpg
Η νέα Panamera
Οι εορτασμοί του Glow 200 Anniversary κορυφώθηκαν με ένα glamorous cocktail party, όπου και αποκαλύφθηκε με μοναδικό τρόπο η ταυτότητα του secret cover star που φιλοξενείται στο 200ό τεύχος του GLOW, του Νίκου Αλιάγα.
glow-200-0616-as.jpg

Στο λαμπερό party των 200 VIP καλεσμένων, η νέα Panamera -η οποία φωτίστηκε με τρόπο που αναδείκνυε τον επιβλητικό σχεδιασμό της- έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις όλων.

glow-200-0499-asb-1.jpg
O secret cover star Νίκος Αλιάγας

Τέλος, τα flash άστραψαν κατά τη διάρκεια της άφιξης του Νίκου Αλιάγα, ο οποίος κατέφθασε στο party με μια μοναδική Porsche Cayenne, ενώ όλες οι μεταφορές του πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με Porsche.

Δείτε το video:


Ανατρέξτε σε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Φωτογρφία Εξωφύλλου: Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου

Φωτογραφίες: Έκτορας Νικολάκης, Pov Studio