fbpixel

Search icon
Search
Η πολυτελής boutique της Chanel άνοιξε και πάλι στο νησί των Ανέμων
FASHION NEWS

Η πολυτελής boutique της Chanel άνοιξε και πάλι στο νησί των Ανέμων

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η boutique του εμβληματικού οίκου θα βρίσκεται στη Μύκονο


Η Chanel επιστρέφει στις Κυκλάδες, κατακτώντας για ακόμη μία χρονιά τους νησιώτικους αλλά πολυτελής shopping προορισμούς! Η εποχική boutique του οίκου θα μας χαρίσει ξανά την παρουσία της στην καρδιά του Nammos Village της Μυκόνου. Η περσινή χρονιά αποτέλεσε την πρώτη εμφάνιση για την boutique του brand στο νησί, η οποία φάνηκε πως χαρακτηρίστηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η επιστροφή της Chanel boutique στη Μύκονο οφείλετε τόσο στην επιτυχημένη της περσυνή πορεία, όσο και στη συνεργασία της με τη Linea Piu, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του οίκου Chanel στην Ελλάδα. 

chanel-mykonos-seasonal-boutique-2024-1-hd-2048x1536.jpg
Image source: nammosvillage.com

Το κτίριο που θα βρίσκεται η boutique εκτείνεται σε δύο ορόφους, σε 142 τ.μ., με το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο λευκό εξωτερικό και το σχήμα κύβου. Η αισθητική της boutique εναρμονίζεται άψογα με την αρχιτεκτονική του Nammos Village, προσδίδοντας μία ακόμη πινελιά πολυτέλειας τόσο στο ίδιο το νησί, όσο και στον χαρακτήρα που διατηρεί το σύμπλεγμα των Κυκλάδων.

Οι εσωτερικοί χώροι του καταστήματος παρουσιάζουν ουδέτερους τόνους, γήινα χρώματα, με ζεστές όμως πινελιές από τα υφάσματα. H υφαντή λινάτσα και το tweed εντοπίζονται στα χαλιά αλλά και στους τοίχους, προσφέροντας διακοσμητικά χαρακτηριστικά που αντανακλούν τα εμβληματικά σήματα που έχει θέσει η Chanel και οριοθετώντας με καινοτόμο τρόπο την εσωτερική διάταξη της boutique. 

b7eb44cc357248379b3584d234156789.webp
Image source: nammosvillage.com

Μέσα στη boutique οι υπερμεγέθης καθρέφτες και οι ποικίλες γυάλινες βιτρίνες που κυριαρχούν, ενισχύουν το φυσικό φως της ημέρας και ανανεώνουν συνεχώς την ατμόσφαιρα. Στο εξωτερικό της boutique υπάρχει φυσικά ο χώρος της βεράντας, όπως και στα περισσότερα boutique stores που βρίσκονται στο Nammos Village. Η βεράντες της Chanel μεταφέρουν την χαρακτηριστική αισθητική από το εσωτερικό της boutique στην διακόσμηση του εξωτερικού χώρου. Άνετα επιπλωμένος, οι εξωτερικές βεράντες του καταστήματος της Μυκόνου προσφέρουν στον κάθε επισκέπτη έναν πολυτελή χώρο για να πραγματοποιήσει ένα χαλαρωτικό shopping break κατά την παραμονή του στο Nammos Village. Πολλές φορές οι εξωτερικοί αυτοί χώροι που έχουν δημιουργήσει τα brands λειτουργούν ως στο ιδανικό photoshooting σημείο στον χώρο του Nammos!
66ef4375a6c943eb95106764e1cc0757.webp
Image source: nammosvillage.com

Κατά την είσοδό του ο κάθε επισκέπτης θα συναντά τις νέες τσάντες και παπούτσια που κυκλοφόρησαν την πρόσφατη season αλλά και μία ποικιλία από γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ. Στο κατάστημα θα υπάρχει διαθέσιμη και η συλλογή αρωμάτων Les Eaux De Chanel, μία σειρά που έχει εμπνευστεί από τα μέρη και τους τόπους που ήταν σημαντικά κατά τη διάρκεια της ζωής της Gabrielle Chanel.

Προχωρώντας στον επόμενο όροφο οι επισκέπτες θα συστηθούν με τη νέα εποχή των Watches & Fine Jewelry, καθώς η boutique θα προσφέρει ποικιλία από εμβληματικά ρολόγια, όπως τα Première και J12, ενώ ταυτόχρονα θα ανακαλύψουν πολλές Fine Jewelry δημιουργίες, όπως τη σειρά Coco Crush και τη σειρά N°5 δίπλα σε ένα ευρύχωρο σαλόνι με Ready-to-Wear κομμάτια. Η συλλογή RTW Spring-Summer 2024 θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα, ενώ από τα μέσα Μαΐου η εντυπωσιακή βιτρίνα του καταστήματος θα υποδεχτεί τη συλλογή Chanel Coco Beach 2024 . Η συγκεκριμένη αποτελεί μια συλλογή με πολλές διαχρονικές επιλογές για τις καλοκαιρινές διακοπές, κατάλληλη για την ηλιόλουστη νησιώτικη ζωή, εμπλουτισμένη με glam αλλά και αθλητικά ενδύματα, εκφράζοντας τον σύγχρονο χαρακτήρα που υιοθετεί ο οίκος για το φετινό καλοκαίρι. 
065754054d974e57879531b2edff4afb.webp
Image source: nammosvillage.com

Στη boutique θα καταφθάσουν αργότερα και οι συλλογές Chanel 2023/24 Métiers d'art, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς και η pre-fall Fall-Winter 2023/24, παρέχοντας μεγάλο εύρος επιλογών καθ΄ όλη τη διάρκεια της season που γεμίζει το νησί της Μυκόνου!