fbpixel

Search icon
Search
Η Θεοδοσία Λαμπράκη μοιράζεται μαζί μας ό,τι την εμπνέει και τη γεμίζει
MAGAZINE

Η Θεοδοσία Λαμπράκη μοιράζεται μαζί μας ό,τι την εμπνέει και τη γεμίζει

Μιλά για τον δυναμισμό που κρύβουν οι γυναίκες και το ινστιτούτο της, το Μικρό Γαλλικό


Δυναμική, με αυτοπεποίθηση και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Θεοδοσία Λαμπράκη αποτελεί άριστο δείγμα γυναικείας επιχειρηματικότητας. Με πάθος για δημιουργία και ατόφια αγάπη για την ομορφιά, μετουσίωσε τις ιδέες και τα ιδανικά της στο Μικρό Γαλλικό, έναν χώρο περιποίησης, υψηλής αισθητικής και ποιότητας για τις σύγχρονες γυναίκες της Θεσσαλονίκης, που θέλουν να εκφράζονται ελεύθερα και να είναι διαχρονικά κομψές. Ειλικρινής και διορατική, μας μιλά για τις πηγές έμπνευσής της, το δημιούργημά της και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει για το μέλλον.

THE INSPIRATION

Πριν εννιά χρόνια ήρθε η στιγμή του διλήμματος! Το αν θα έφευγα στο εξωτερικό, όπως πολλά παιδιά τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, ή αν θα τολμούσα να εισχωρήσω στον κόσμο του επιχειρείν και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να δημιουργήσω έναν φρέσκο και με πολλά πλεονεκτήματα χώρο. Αγαπώ από μικρό κορίτσι τη γυναικεία ομορφιά κι εργάστηκα πολύ. Έτσι, χρόνο με τον χρόνο, είδα το μαγαζί ν’ αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο, να μεγαλώνει. Αυτή η αίσθηση της «αυτό-δημιουργίας» σε μια πραγματικά ταλαντευόμενη -επαγγελματικά- περίοδο, μπορώ να πω πως ήταν το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η σωστή και σκληρή δουλειά σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο.

naked-nude.jpg
Από τα αγαπημένα της nail trends του καλοκαιριού είναι το Nude

SUCCESS STORY

Πολλές φορές, σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να διαφοροποιηθούμε, ειδικά σ’ έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο. Οι απαντήσεις πιθανόν να είναι πολλές, αλλά για μένα πάντα ξεχωρίζει μια: να νιώθει όμορφα και οικεία ο πελάτης. Πρέπει πάντα να έχεις την ικανότητα ν’ αφουγκραστείς την ανάγκη του και να την εκπληρώσεις. Νομίζω πως η ομάδα μας τα καταφέρνει περίφημα σε αυτό. Όταν αντιλαμβάνεσαι την αναγνώριση από τους ανθρώπους που σε επιλέγουν διαχρονικά, αυτόματα αισθάνεσαι πως το λιγότερο που μπορείς να προσφέρεις δεν είναι ακόμα ένας χώρος μανικιούρ-πεντικιούρ, αλλά ένα μέρος αντάξιο των προσδοκιών τους. Για μένα, η εκλεπτυσμένη αισθητική ήταν ανέκαθεν σημαντική υπόθεση, συνεπώς, το λιγότερο που θα μπορούσα να δείξω με τη ριζική ανανέωση στο Μικρό Γαλλικό είναι ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη που τρέφω για την στήριξή τους.

santorini.jpg
Το νησί που λατρεύει να επιστρέφει ξανά και ξανά είναι η Σαντορίνη

ULTIMATE BEAUTY DESTINATION

Οι άνθρωποι που μας επιλέγουν νιώθουν εμπιστοσύνη στα χέρια και τις προτάσεις του έμπειρου προσωπικού, χαλάρωση στον κομψό και πλήρως εξοπλισμένο χώρο κι ένα αίσθημα προσιτής πολυτέλειας, καθώς μπορούν ν’ απολαύσουν κορυφαίες παροχές, χωρίς κουραστικές παρεμβάσεις. Ιδιαίτερα το τελευταίο, χαίρει πρακτικής αξίας, ειδικά στην εποχή μας. Καθοριστικό ρόλο στις επιλογές μας έχει η ενημέρωση. Ερχόμενος κάποιος εδώ γνωρίζει και προσμένει παροχή υψηλής υπηρεσίας. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει ενωμένη. Ενημερώνεται, εκπαιδεύεται για να γνωρίζει τα πάντα και να προτείνει τις σωστότερες λύσεις. Το σημαντικότερο όλων είναι το χαμόγελο και η αγάπη μας, που είναι πηγαία. Αυτό είναι και το συστατικό που μετατρέπει το μαγαζί σε μια μεγάλη παρέα!

summer-habit-cocktails.jpg
Συνήθεια που δεν αποχωρίζεται ποτέ; Κοκτέιλ πριν το σούρουπο

WOMEN EMPOWERMENT

Το γυναικείο φύλο ήταν, είναι και θα είναι η αδυναμία μου! Η καθημερινότητα μάς επιβάλλει πολλά, τρέχουμε συνεχώς να τα προλάβουμε. Οφείλουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας, να σταματήσουμε να προσπαθούμε να είμαστε καλές στα πάντα για ν’ αποτελούμε το πρότυπο που όλοι θαυμάζουν. Κάπου στη διαδρομή χάνουμε τον εαυτό μας και ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι. Οφείλουμε σ’ εμάς τις ίδιες να είμαστε όμορφες και περιποιημένες! Μου δίνει απέραντη χαρά όταν βλέπω τις γυναίκες να μην το ξεχνάνε, πόσο μάλλον να συμβάλλω σε αυτό!

FUTURE PLANS

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν νέα ξεκινήματα και υπηρεσίες στον χώρο της ομορφιάς. Το Μικρό Γαλλικό ανανεώνεται συνεχώς, αλλάζει το στιλ του και προσπαθεί να έχει ό, τι πιο φρέσκο υπάρχει, δίνοντας επιλογές που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες. Έτσι και τώρα, ετοιμαζόμαστε για νέες αφίξεις σε αναγνωρισμένα brands πανελλαδικά, που σίγουρα… μυρίζουν καλοκαίρι! Stay tuned!

5 Top summer picks

Nail trend: Naked nude

App: Instagram

Destination: Σαντορίνη

Perfume: Hawaiian vanilla by Library of fragrance

Habit: Cocktails πριν το σούρουο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ GLOW 150 ΙΟΥΛΙΟΣ 2019