fbpixel

Search icon
Search
Η Miss Dior άνοιξε ένα extra stylish pop-up στο Harrods για τον Αύγουστο
FASHION NEWS

Η Miss Dior άνοιξε ένα extra stylish pop-up στο Harrods για τον Αύγουστο

Επισφραγίζοντας τους δυνατούς δεσμούς που τους ενώνουν εδώ και σχεδόν 70 χρόνια


Ανοιχτό μέχρι τα τέλη Αυγούστου, το πρωτοπόρο pop-up μέσα στο πολυτελές πολυκατάστημα της οδού Knightsbridge διαθέτει τη συλλογή AW24 ready-to-wear που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri, και εκτός από ρούχα, περιλαμβάνει παπούτσια, δερμάτινα είδη, γυαλιά, πολυτελή αξεσουάρ και fancy Dior κοσμήματα. 

1-iFiyR.jpg

Αντανακλώντας τη σημασία του μεγάλου αυτού opening στη Μεγάλη Βρετανία, η Miss Dior έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλαπλές βιτρίνες του Harrods, με έμφαση στο χρώμα. Ο γαλλικός οίκος δήλωσε ότι το concept αφορά «μαγευτικές παραλλαγές της εμβληματικής Lady Dior, από το κόκκινο έως το πράσινο- ένα ακαταμάχητα φωτεινό Diorama σε χρωματικές αποχρώσεις».

Εν τω μεταξύ, η ίδια η boutique «αντανακλά την ορμητική ενέργεια της δεκαετίας του '60 και διαιωνίζει τον φόρο τιμής της Maria Grazia Chiuri στη γραμμή Miss Dior. Οι τοίχοι είναι κυρίως διακοσμημένοι με γλυπτά που παρουσιάζουν τη νέα τσάντα της σεζόν σε εκθαμβωτικές αποχρώσεις του ροζ, του μοβ ή του lime.»

2-Qztya.jpg

Το logo Miss Dior, το οποίο έχει γίνει από μόνο του ένας iconic κώδικας του brand, μπορεί να το δει κανείς σε all over εκδοχές ή ως ένα τολμηρό γκράφιτι σε μια σειρά από fashion κομμάτια. Ένα πραγματικό μανιφέστο, αυτό το prints είναι τυπωμένο σε υπερμεγέθη σε καμπαρντίνες, σακάκια και φούστες, ενώ ξεπροβάλλει υπογείως στην Dior Book Tote, στα σκουλαρίκια Dior Tribales, στα κασκόλ, τις ζώνες και τα mules Dway.

Και ως τελευταία έκπληξη, με αφορμή την 175η επέτειο του εμβληματικού κτιρίου Harrods Brompton Road, 175 αποκλειστικά κομμάτια Miss Dior και Dior Book Tote - σε limited, αριθμημένες εκδόσεις - είναι διαθέσιμα αποκλειστικά σε αυτό το pop up store. 

3-HHrgO.jpg

Όπως προαναφέρθηκε, η Dior διαθέτει μακρά ιστορία με το Harrods και μία από τις πιο αξιοσημείωτες συνδέσεις έγινε πριν από λιγότερο από δύο χρόνια. Για τα Χριστούγεννα του 2022, το fashion brand που ανήκει στον όμιλο μόδας - κολοσσό LVMH είχε γεμίσει την πρόσοψη του πολυκαταστήματος του Λονδίνου με φώτα και τις βιτρίνες με γλυπτά από ζάχαρη και μοναδικά Dior designs. Επιπλέον, πραγματοποίησε μια μεγάλο store takeover, με τον διευθύνοντα σύμβουλό της να λέει ότι ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που κάναμε ποτέ μαζί», δεδομένου ότι το brand κατέλαβε για πρώτη φορά μια γωνιά του καταστήματος τη δεκαετία του 1950. Στη συνέχεια, τον περασμένο Αύγουστο, άνοιξε τρεις pop-up boutiques στο Harrods και είναι σαφές ότι η pop-up συνθήκη λειτουργεί πολύ καλά για τους δυο τους, όπως αποδεικνύει και το πιο πρόσφατο εγχείρημά τους!

Photos: Miss Dior