fbpixel

Search icon
Search
Η Chiara Ferragni φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την οικογένεια της για την campaign της Ralph Lauren
FASHION NEWS

Η Chiara Ferragni φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την οικογένεια της για την campaign της Ralph Lauren

Μαζί με τον άντρα της Fedez και τα παιδιά της


Μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της κίνηση. Έχει καταφέρει μετά από προσωπική προσπάθεια να συνεργάζεται με τα πιο γνωστά fashion brands και να φιλοξενείται στα εξώφυλλα των κορυφαίων περιοδικών στον κόσμο. Η Chiara Ferragni ανήκει στις αυτόφωτες γυναίκες της σύγχρονης εποχής και δεν σταματάει ποτέ να εξελίσσεται και να «κυνηγάει» το όνειρο της. 

Η οικογένεια της αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα και δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την αγάπη και το πόσο σημαντικοί είναι ο σύζυγος της Fedez και τα παιδιά της, ο τετράχρονος Leo και η ενός έτους Vittoria. Αυτήν τη φορά, οι Ferragnez, όπως έχουν γίνει γνωστοί πλέον, ενώθηκαν για να φωτογραφηθούν για πρώτη φορά για την καμπάνια του εμβληματικού οίκου Ralph Lauren. 

5-RCgoh.PNG

The Campaign

Η αγαπημένη οικογένεια βρέθηκε μπροστά από την κάμερα του γνωστού φωτογράφου Giampaolo Sgura. H Chiara Ferragni μαζί με τον γνωστό pop star Fedez και τα δύο τους παιδιά φωτογραφήθηκαν άνετοι και χαμογελαστοί με Polo Ralph Lauren outfits και το αποτέλεσμα; Υπέροχες και άκρως fashionable ασπρόμαυρες και έγχρωμες εικόνες, στις οποίες είναι απόλυτα αντιληπτό ότι οι δυο γονείς και τα παιδιά τους απολαμβάνουν στο έπακρο. 

Για την ξεχωριστή αυτή καμπάνια, τα outfits βασίστηκαν στην ίδια φιλοσοφία για τους τρεις από τους τέσσερις -Chiara, Fedez, Leo. Πιο συγκεκριμένα επιλέχθηκε να φορέσουν το ίδιο ριγέ πουκάμισο από ποπλίνα σε λευκές και μπλε αποχρώσεις. Το all time classic shirt παρουσιάστηκε σε δύο εκδοχές. Η μία ήταν πιο preppy, συνδυάζοντας το μαζί με denim trouser. Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία πατέρα και γιου, οι οποίοι στέκονται μπροστά στον φακό, με τον μικρό να έχει κλειστό ακόμα και το τελευταίο κουμπί του πουκαμίσου του, αναδεικνύοντας τον απόλυτο tailored χαρακτήρα του. Η δεύτερη είχε πιο cool και loose διάθεση, με την influencer να έχει επιλέξει να σηκώσει τα μανίκια και να μην διστάσει να «τσαλακωθεί», έχοντας στην αγκαλιά τα παιδιά της. 

3.PNG

Το νεότερο μέλος της οικογένειας, η μικρή Vittoria ακολούθησε έναν δικό της, ξεχωριστό look, πάντοτε Ralph Laurent. Έμοιαζε άκρως stylish μέσα στο μοναδικό girly shirt dress της με τον κλασικό στρογγυλεμένο γιακά του brand με πιέτες. 

4-1.PNG

Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι από τις πιο όμορφες και αισιόδοξες εικόνες που θα δούμε σήμερα. Αποδεικνύει ότι μία οικογένεια, όταν είναι ενωμένη και αγαπημένη, μπορεί να προχωρήσει, να εξελιχθεί, να αναπτυχθεί και σίγουρα να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο της. 

2.PNG

Τα items για τα σύνολα των Ferragnez θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα της Polo Ralph Lauren, ενώ για τις Mini-me versions επισκεφτείτε τα καταστήματα Lapin House και το lapinkids.com