fbpixel

Search icon
Search
Η Chiara Ferragni αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον πιο γλυκό & απροσδόκητο τρόπο
PEOPLE & MOMENTS

Η Chiara Ferragni αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον πιο γλυκό & απροσδόκητο τρόπο

Μέσω μιας τρυφερής ανακοίνωσης στο Instagram


Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Chiara Ferragni πως είναι έγκυος στο 2ο παιδί της, μόλις χθες έφθασε στα μέσα η νεότερη ευχάριστη είδηση από τη διάσημη οικογένεια, ότι το φύλο του μωρού που περιμένουν είναι κοριτσάκι! Πράγματι η γνωστή fashionista, Chiara, ο σύζυγός της Fedez και ο μικρός γιος τους, Leo, φαίνονται πιο χαρούμενοι από ποτέ γνωστοποιώντας στο κοινό τα τελευταία νέα. 

Μάλιστα τη γλυκιά ανακοίνωση έκανε για ακόμη μια φορά μέσω των social media και συγκεκριμένα μέσα από το Instagram της, η δημιουργός του "The Blonde Salad", αναρτώντας ένα υπέροχο family βίντεο που δείχνει εκείνη, τον σύζυγό της και τον Leo να μοιράζονται με τον κόσμο το νέο για το φύλο του μωρού που θα έρθει σύντομα στη ζωή τους. Μέσα από χαμόγελα και όμορφα χάδια οι τρεις τους πετούν στα ουράνια και θέλουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Μαζί με το χαριτωμένο βίντεο, η Chiara έγραψε στη λεζάντα τα εξής: "Leo wants to tell you all: It’s not a dinosaur, It’s a GIRL". (Ο Leo θέλει να σας πει κάτι: Δεν είναι δεινόσαυρος, είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ), επιβεβαιώνοντας έτσι τα ευχάριστα. 

View this post on Instagram

Sorellina Leo ????

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Παράλληλα με τα παραπάνω, ωστόσο, στη δημοσιότητα ήρθαν και νέα στοιχεία για την επαγγελματική κατάσταση της γνωστής fashion blogger και influencer, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων media πρόκειται να ασχοληθεί με το χρηματιστήριο και να μπει επίσημα στη λίστα των δυναμικών και αυτόφωτων Business Women, που έχουν μπει στον κόσμο των επιχειρήσεων-κολοσσών, όπως η Rihanna με τον LVMH. 

View this post on Instagram

????

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Στα τελευταία της posts στα social media, η Ferragni δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ εκτός από γλυκές πόζες μαζί με τον πρώτο της γιο, Leo, ο οποίος μάλιστα κρατάει σε πολλές φωτογραφίες το υπερηχογράφημα της μικρής αδερφούλας του, εκείνη ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και με μοναδικά outfits, δείχνοντάς μας τους πιο stylish τρόπους για να παραμένει μια γυναίκα fashionable ακόμη και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της. 

Τέλος, φυσικά από το profil της δε λείπουν και οι οικογενειακές πόζες γεμάτες χαμόγελα, καθώς και τα ρομαντικά στιγμιότυπα της ίδιας με τον Fedez, λίγο πριν κρατήσουν στα χέρια τους το παιδάκι τους!