fbpixel

Search icon
Search
H Chiara Ferragni είναι και πάλι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram
PEOPLE & MOMENTS

H Chiara Ferragni είναι και πάλι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram

Ο μικρός της γιος, Leo, ήταν αυτός που ουσιαστικά κοινοποίησε την ευχάριστη είδηση


Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει εδώ και λίγο καιρό η διάσημη fashion blogger, επιχειρηματίας και παγκόσμια influencer, αφού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. H Chiara Ferragni είναι έγκυος στο 2ο παιδάκι της κι εμείς δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι, καθώς η οικογένεια του αγαπημένου it girl μεγαλώνει. 

Η 33χρονη influencer έκανε την συναρπαστική αυτή ανακοίνωση σήμερα με τον πιο χαρούμενο και απρόσμενο τρόπο. Η Chiara δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από όπου και ενημερώνει τους fans της για τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή της, μια φωτογραφία του 2χρονου γιου της Leo, να κρατάει ένα υπερηχογράφημα στα μικροσκοπικά χεράκια του. Το πιο γλυκό σημείο, η τρυφερή λεζάντα της δημοσίευσης, η οποία έγραφε: «Η οικογένειά μας μεγαλώνει. O Leo πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός.»


Παράλληλα, η Ferragni που αγαπάει να μοιράζεται με το κοινό της τις ευτυχισμένες προσωπικές της στιγμές, προσέθεσε στις ιστορίες της στο Instagram: «Αυτή η φωτογραφία είναι επίσης πολύ χαριτωμένη. Μπορείτε να φανταστείτε τον Leo ως μεγάλο αδελφό;», ενώ δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία των φίλων της που αντιδρούσαν στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. 

Φαίνεται ότι ο Leo είναι ενθουσιασμένος που πρόκειται να καλωσορίσει ένα νέο και μάλιστα μικρότερο αδελφάκι. 

Η δημιουργός του διάσημου "The Blonde Salad" είναι παντρεμένη με τον γνωστό τραγουδιστή Fedez, ενώ για τον πρώτο γιο τους είχε δηλώσει στο WWD: «Στα τέλη Αυγούστου 2016, μετά από μερικούς μήνες που ήμουν single και που έβγαινα ραντεβού με άντρες που δεν ήταν σωστοί για εμένα, κάνω τατουάζ δύο λιοντάρια στο πίσω μέρος του δεξιού μου βραχίονα -κάτι που σήμαινε αληθινή αγάπη για εμένα. Βρήκα την αληθινή μου αγάπη και ο Leo είναι ο εορτασμός αυτής της αγάπης».  

View this post on Instagram

Morning at the aquarium and park ❤️

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on


Ο μικρός Leo ντυμένος με ένα θαλασσί πουκάμισο κι ένα τζιν, φαίνεται πιο χαρούμενος από ποτέ κρατώντας στα χέρια του τη φωτογραφία του υπερηχογραφήματος. Το μόνο που μένει τώρα είναι η ανακοίνωση του φύλου του μωρού του αγαπημένου ζεύγους, που πολύ πιθανόν να προέλθει πολύ σύντομα από την ίδια τη μανούλα, Chiara!  

The Love Story 

1.jpg

Η Chiara γνώρισε και ξεκίνησε να βγαίνει με τον ράπερ και μουσικό παραγωγό Fedez το 2016. Θα έλεγε κανείς ότι ο έρωτας, αλλά και ο γάμος της fashion blogger -ίσως η πιο διάσημη στον κόσμο-, Chiara Ferragni, με τον ράπερ Fedez ήταν ένα μοναδικό υπερθέαμα. Η ίδια ανακοίνωσε τoν αρραβώνα της τον Μάιο του 2017, αφού εκείνος της έκανε πρόταση γάμου στη Βερόνα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του. Από τότε φυσικά ένα ακόμα ορόσημο σημάδεψε την κοινή πορεία του ζευγαριού, αφού καλωσόρισε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018 το πρώτο του παιδί, που ακούει στο όνομα Leone.

Τώρα φαίνεται ότι το ζευγάρι είναι πιο έτοιμο από ποτέ να καλωσορίσει στην οικογένειά του ακόμη ένα μέλος, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία του!