fbpixel

Search icon
Search
H Callista μαζί με το περιοδικό GLOW δημιουργεί τη νέα Glow 200 Anniversary Limited Edition Collection που παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο Glow Fabulous Café
PEOPLE & MOMENTS

H Callista μαζί με το περιοδικό GLOW δημιουργεί τη νέα Glow 200 Anniversary Limited Edition Collection που παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο Glow Fabulous Café

Μία μοναδική επετειακή συλλογή που εντυπωσίασε


Το περιοδικό GLOW γιόρτασε την έκδοση του 200ού του τεύχους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο exclusive café που δημιουργήθηκε ποτέ από έντυπο στην Ελλάδα, έφερε την απόλυτη pop-up GLOW εμπειρία στην πόλη αποκλειστικά για μία μέρα κι επιφυλάσσοντας μια απροσδόκητα μεγάλη έκπληξη! 

glow-200-976.jpg
Ελένη Κωνσταντινίδου, Νανώ Κουγιουμτζόγλου, Γιολάντα Πεπέ & Σήλια Σιγαλού

To Glow Fabulous Café άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε στις 11:00 πλήθος καλεσμένων του με την εκλεπτυσμένη αισθητική αύρα του να κυριαρχεί παντού στον χώρο. Tο ειδικά σχεδιασμένο GLOW 200 επετειακό illustration «έντυσε» με ευρηματικό τρόπο, όχι μόνο το εσωτερικό και εξωτερικό του café με τις υπερμεγέθεις γραφιστικές εφαρμογές του, αλλά και τις ποδιές του προσωπικού, τους ειδικά για την περίσταση custom-made serving trays, το curated by Glow signature menu καθώς και τα tailor-made επετειακά coffee cups.

glow-200-027-as-b3bpB.jpg

Οι καλεσμένες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το Callista Lounge” στο mezzanine του Glow Fabulous Café.

glow-200-1040.jpg
Λίνα Πινάτση, Τζίνα Τσιαντού & Σοφία Σταγκίκα

Στο “Callista Lounge” παρουσιάστηκε αποκλειστικά η Glow 200 Anniversary Limited Edition Collection by Callista, μέρος των εσόδων της οποίας θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε και η συλλογή Callista SS24.

Δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μια εμπειρία γεμάτη στιλ και tailor made χαρακτήρα, το Callista Lounge” παρέμεινε ανοικτό όλη την ημέρα, προσκαλώντας τις καλεσμένες του Glow Fabulous Café ν’ ανακαλύψουν τη συλλογή που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Glow 200 Anniversary. Tα δύο bespoke δερμάτινα designs που παρουσίαστηκαν ήταν μία pochette και ένα porte-clés, σε τρία διαφορετικά χρώματα, με λεπτομέρειες του επετειακού illustration που «έντυσε» το Glow Fabulous Café, και απόλυτα εναρμονισμένα με τις ανοιξιάτικες αποχρώσεις του. 

glow-200-1027.jpg
Μπέτυ Κοπανίδου, Ιωάννα Στόικου, Φιορίνα Τσίπα, Ρένα Τσιρλιγκάνη, Τασούλα Ιωαννίδη, Ντόμυ Δεδέογλου, Λήδα Παπαδοπούλου & Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Οι προσκεκλημένες βίωσαν μία ολοκληρωμένη εμπειρία Callista, αφού είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν κεντητό monogrammic με αυθεντικό Callista χειροποίητο τρόπο.

Οι εορτασμοί του Glow 200 Anniversary κορυφώθηκαν με ένα glamorous cocktail party, όπου και αποκαλύφθηκε με μοναδικό τρόπο η ταυτότητα του secret cover star που φιλοξενείται στο 200ό τεύχος του GLOW, του Νίκου Αλιάγα.

glow-200-988.jpg
Νόνικα Ταρλατζή, Ελευθερία Φεγγομυτίδου, Νατάσα Βαινά & Καίτη Αηδονοπούλου
glow-200-989.jpg
Γαβριήλ Μίγκλης & Σταμάτης Ζακολίκος

Πρωταγωνιστώντας στον χώρο της ελληνικής μόδας και λαμβάνοντας μια σημαντική φιλανθρωπική πρωτοβουλία, το fashion brand Callista αποτέλεσε κορυφαίο highlight του Glow Fabulous Café!

glow-200-951.jpg
glow-200-955.jpg

About Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου είναι το δεύτερο Παιδικό Χωριό SOS που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί από το 1997, ενώ τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το 1998 από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο. Η κύρια έκταση αποτελείται από τα σπίτια όπου μένουν οι οικογένειες, τα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης και το κεντρικό κτήριο, όπου στεγάζονται γραφεία, βιβλιοθήκη και το μελετητήριο. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, γήπεδα, δυο παιδικές χαρές και το ανοικτό θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Δείτε το βίντεo:


Φωτογραφίες: Έκτορας Νικολάκης, Pov Studio