fbpixel

Search icon
Search
Η Beatrice Borromeo είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Dior
FASHION NEWS

Η Beatrice Borromeo είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Dior

Για την καινούρια Lady 95.22 bag


Πριν από λίγες ημέρες είχε παρουσιαστεί επίσημα η νέα εκδοχή της Lady Dior, η οποία «ακούει» στο όνομα Lady 95.22. Η εμβληματική αυτή τσάντα επαναπροσδιορίστηκε από την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri και έκανε την εμφάνισή της σε πιο μακρόστενη γραμμή και σε δύο χρώματα, σε μαύρο και λευκό. 

sls1moni.jpeg

Πρόσωπο της καμπάνιας αυτού του νέου σχεδίου, όπως ανακοίνωσε ο οίκος είναι η  Beatrice Borromeo, η κομψή νύφη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Ανόβερου. Η όμορφη κόρη ενός Ιταλού κόμη και απόγονος μιας από τις πιο αξιόλογες αριστοκρατικές οικογένειες της χώρας, παρουσιάζει την κομψή τσάντα, η οποία αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στη Ready to Wear collection του οίκου για το φθινόπωρο-χειμώνα 22/23, μέσα από ένα κομψό ασπρόμαυρο βίντεο. Η πρέσβειρα του Dior μεταφέρει την εμβληματική μαύρη δερμάτινη τσάντα με την υπογραφή της λιτής κομψότητας και αυτοπεποίθησης που χαρακτηρίζει το προσωπικό της στυλ.

Δείτε το βίντεο:

Το must-have αξεσουάρ είναι μια επανεφεύρεση της κλασικής τσάντας Lady Dior, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1995, σε μια εξαιρετικά σύγχρονη μόδα με διακριτικά καμπυλωτή σιλουέτα, εκλεπτυσμένες δερμάτινες και μεταλλικές λαβές και διακοσμημένη με γούρια Dior. Προβάλλεται σε μια σειρά από συναρπαστικές φωτογραφήσεις καμπάνιας. Μακροχρόνια φίλη του fashion house και πρέσβειρα της brand από τις αρχές του 2021, η Borromeo δίνει συχνά το «παρών» στις επιδείξεις και στις εκδηλώσεις Dior. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα βρέθηκε στο front row κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. 

socialites-240123-gettyimages-1458840420.webp

Who is Who

Η Beatrice προέρχεται από την αριστοκρατική οικογένεια Borromeo, ο πατέρας της είναι ο Don Carlo Ferdinando, ενώ η ίδια εργάστηκε ως δημοσιογράφος αλλά και δημιουργός ντοκιμαντέρ. Ως μοντέλο συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους, Chanel, Valentino, Trussardi, Blumarine και Dior. Είναι παντρεμένη με τον Pierre Casiraghi, εγγονό της Grace Kelly και νεότερο γιο της πριγκίπισσας Καρολίνας και του αείμνηστου δεύτερου συζύγου της, Stefano Casiraghi. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2015: μια πολιτική τελετή και πάρτι για περισσότερους από 700 καλεσμένους στο Grimaldi Palace και το Hotel de Paris στο Μόντε Κάρλο. Για την τελετή φόρεσε ένα πανέμορφο απαλό ροζ δαντελένιο σιφόν φόρεμα, σχεδιασμένο από τον οίκο Valentino.

pbyf4xsm.jpeg

Ακολούθησε μια θρησκευτική τελετή και δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στη βόρεια Ιταλία τον Αύγουστο, στα νησιά που ανήκουν στους Borromeos στο Lago Maggiore. Στην τελετή παρευρέθηκαν λίγοι συγγενείς και καλεσμένοι στο μικρότερο νησί Isolino de San Giovani, ενώ στη δεξίωση που ακολούθησε περίπου 600 καλεσμένοι «ενώθηκαν» με το ζευγάρι στο νησί Rocca d'Angera.

Η Beatrice Borromeo και ο Pierre Casiraghi έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Stefano, που γεννήθηκε το 2017, και τον Francesco, που γεννήθηκε το 2016. Είναι μέλη της λαμπερής βασιλικής οικογένειας του Μονακό και εμφανίζονται με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τη σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν σε υψηλού προφίλ υποχρεώσεις όπως η Εθνική Ημέρα του Μονακό.