fbpixel

Search icon
Search
Η Balenciaga παρουσίασε τη νέα της Objects collection με αντικείμενα για το σπίτι - κι όχι μόνο
FASHION NEWS

Η Balenciaga παρουσίασε τη νέα της Objects collection με αντικείμενα για το σπίτι - κι όχι μόνο

Τα πιο fashionable νέα που ξεχωρίσαμε


Καθημερινά οι πληροφορίες είναι πάρα πολλές. Το ένα νέο διαδέχεται το άλλο και όλοι προσπαθούμε να τα προλάβουμε για να είμαστε συνεχώς updated. Το ίδιο συμβαίνει και με τον χώρο της μόδας. Οι σχεδιαστές και τα εμβληματικά brands μόλις παρουσιάσουν τις καινούριες τους συλλογές και καμπάνιες έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούν την επόμενη. Η εορταστική περίοδος, η οποία βρίσκεται προ των πυλών κάνει τη διαδικασία της δημιουργικότητας, ακόμα πιο έντονη.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα πιο hot fashion news της εβδομάδας!

Balenciaga, Objects

315608931-930737197888801-6078880072501400226-n-1.jpg

Το Balenciaga Objects, η οποία παρουσιάστηκε εχθές, είναι το τελευταίο εγχείρημα του παριζιάνικου οίκου υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Demna Gvasalia και υπόσχεται μια σειρά από αντικείμενα για το σπίτι - από ρούχα για κατοικίδια και αρώματα μέχρι συλλεκτικά αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης και έπιπλα κατά παραγγελία. Οδεύοντας ολοταχώς προς την εορταστική περίοδο, η συλλογή φέρει τον τίτλο  "Balenciaga Gift Shop" και έχει φωτογραφηθεί από τον Gabriele Galimberti.

Αρκετά από τα κομμάτια της collection θυμίζουν αντικείμενα που θα συναντήσει κανείς σε ξενοδοχεία, όπως μια τσαγιέρα, πιάτα, ένα μπολ και διάφορα σκεύη που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Ginori 1735 διακοσμημένα με έργα τέχνης "Balenciaga Hotel & Resorts", μαζί με ένα χαλί μπάνιου, μια πετσέτα και ένα χαλάκι πόρτας. Ανάμεσά τους θα συναντήσει κανείς και designs ειδικά για τις γιορτινές ημέρες, όπως είναι τα ποτήρια του κρασιού με ασημένιο περιτύλιγμα, τα ποτήρια σαμπάνιας, τα σουβέρ αλλά και τα παιχνιδιάρικα σχέδια σε πιο καθημερινά αντικείμενα, που έχουν γίνει συνώνυμο της προσέγγισης του Demna, από ένα κουτί φαγητού από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι ένα κηροπήγιο που θυμίζει αλουμινένιο κουτάκι ποτών. Σημαντική παρουσία σ' αυτήν την καινούρια συλλογή έχουν και τα κατοικίδια και πιο συγκεκριμένα τα σκυλιά. Μπολ, λουράκια, κρεβατάκια αλλά και κολιέ για τους τετράποδους φίλους κερδίζουν το ενδιαφέρον. 

Στα μεγαλύτερα αντικείμενα της συλλογής περιλαμβάνεται ένας πάγκος που δημιουργήθηκε από ανακυκλωμένα υλικά, μέρος μιας συνεργασίας με τον Tejo Remy, έναν Ολλανδό. Στη συνέχεια, μια σειρά συλλεκτικών κομματιών επαναπροσδιορίζει τα πιο αξιομνημόνευτα σχέδια του Demna στον οίκο - από τα "Triple S" sneakers έως τις "Knife" pumps. Τέλος, η Balenciaga Objects ολοκληρώνεται με το τελευταίο άρωμα του οίκου να παρουσιάζεται σε σαπούνι, μέσα σε μία ειδική θήκη. Η συλλογή φωτογραφήθηκε ανάμεσα σε παιδιά, τα οποία φοράνε τη παιδική σειρά Balenciaga, θυμίζοντας τη σειρά Toy Stories του Galimberti. 

MCM, 80 χρόνια Tweety

aw22-tweety-low-res-02-0048-9x16.jpg

“I tawt I taw a puddy tat!” Το πιο διάσημο και αγαπημένο καναρίνι του κόσμου, ο Tweety, γιορτάζει τα 80 χρόνια του και η MCM γιορτάζει μαζί του οκτώ δεκαετίες κινούμενων σχεδίων με μια άκρως παιχνιδιάρικη συνεργασία. Η νέα συλλογή, αποτελεί την επίσημη συνεργασία με την Warner Bros. Ο πολυτελής οίκος μόδας MCM συνεχίζει τη μακρόχρονη κληρονομιά του στον τομέα της ψυχαγωγίας με 30 πρωτότυπα σχέδια από τσάντες Tweety, μέχρι ρούχα και αξεσουάρ σε πολύχρωμες αποχρώσεις. Η LooneyTunes X MCM είναι τώρα διαθέσιμη στα καταστήματα MCM και στο mcmworldwide.com.

Η collection επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο της με παγκόσμια κυκλοφορία και θα συνοδεύεται από ειδικά pop-up και pop-in καταστήματα, στολισμένα με εντυπωσιακές εικόνες του Tweety αλλά και το εμβληματικό κλουβί του. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να περιηγηθούν ελεύθερα στη σειρά Looney Tunes της MCM, η οποία παρουσιάζει την παιχνιδιάρικη όψη του χαρακτήρα σε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων με το μονόγραμμα Visetos, συνδυάζοντας την κλασική εικονογραφία της MCM με το κλασικό κινούμενο σχέδιο. Για περισσότερη διασκέδαση, μπορείτε να συμμετάσχετε σε reality effects, μέσα από μια καθηλωτική εμπειρία, την οποία έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε στα social media. 

Οι λάτρεις της MCM & του TWEETY μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε totes, shoppers και backpacks, διαθέσιμα σε μαύρες, λευκές και καφές αποχρώσεις του εμβληματικού Visetos Monogram. Μια σειρά από hoodies και πουλόβερ, που φέρουν τα γνωστά γράμματα του Haus και μια τολμηρή ποικιλία δερμάτινων ειδών αποτυπώνει το πνεύμα του Tweety με την υπογραφή της MCM. Τα key items της συλλογής, αποτελούν τα σκουφάκια και τα bucket hats.


Envie,  Mairiboo For Envie

mairiboo-for-envie-shoes-fw22-23-1st-drop-campaign-photos-16.jpg

Ακόμα μία super stylish συλλογή Mairiboo For Envie κάνει την εμφάνισή της και μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε την πιο updated χειμερινή συλλογή παπουτσιών. Έντονα χρώματα και μεγάλη γκάμα από εντυπωσιακά casual και glam σχέδια είναι αυτά που θα συντροφεύσουν τις εμφανίσεις μας ολόκληρη τη νέα σεζόν. Η παρουσίαση ξεκίνησε όπως πάντα στο Instagram account της Μαίρης, με τα sneakers που φέρουν τον τίτλο "The One"  μιας που είναι το μοναδικό sneaker που θα κυκλοφορήσει για αυτή τη σεζόν με την υπογραφή της αγαπημένης όλων @mairiboo

Λίγο αργότερα με το πρώτο θρόισμα των φύλλων, η ανάγκη για loafers, αρβυλάκια και μποτάκια έγινε προφανής και έτσι η συλλογή Mairiboo For Envie FW22-23 υποδέχτηκε το πρώτο της drop με εκπληκτικά σχέδια που θα ξετρελάνουν και θα ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, όπως τα σοφιστικέ "The Classics" και "Pupilis" αλλά και την μεγάλη έκπληξη, την πολυαναμενόμενη επανακυκλοφορία των βολικών "Slick" και "Like a glove".  Επειδή όμως οι παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες δε μπορούν να λείψουν από τις συλλογές της Μαίρης, το πρώτο drop συμπληρώθηκε με τα "Grass Liners"  και τη χαρακτηριστική τους πράσινη σόλα, τα γαλοτσάκια "Nice Weather for Ducks" και τις επιβλητικές rain boots "Stalions".

Φτάνοντας στο Νοέμβριο, το δεύτερο drop της συλλογής ήρθε να μας συστήσει τα super comfy αλλά λιγότερο casual μποτάκια μαζί με τις extra κολακευτικές μπότες από δερματίνη, ενώ τα υπόλοιπα σχέδια ήρθαν για να μας εξοπλίσουν με ακαταμάχητα party shoes, λίγο πριν από τις γιορτές. Έτσι, παρουσιάζοντας την επανακυκλοφορία των πολυαγαπημένων "Point Taken" και των best-sellers "Highlighters" στις νέες disco μεταλλικές εκδοχές τους, το μήνυμα έγινε σαφές, η φετινή συλλογή κάνει step up στην υπεροχή. Οι εκθαμβωτικές γόβες "Crystal Flowers" με τις πολύχρωμες αγκράφες και το statement τακούνι αποπνέουν την κομψότητα που θέλουμε να έχουμε μέσα στις αυστηρές γραμμές του χειμώνα, ενώ τα απαστράπτοντα "Clip On" μας δημιουργούν διακαώς την επιθυμία να τα συνδυάσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, βάζοντας στα bonus την αποσπώμενη αγκράφα που κοσμεί τη μύτη τους. Μία ακόμη ανατρεπτική συλλογή Mairiboo For Envie ολοκληρώθηκε, καλύπτοντας όλες τις προσδοκίες.

Stradivarius, "Roll into the Party Collection"

l-9-718.jpg

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, η μία festive collection διαδέχεται την άλλη και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Η Stradivarius παρουσιάζει την ειδική γιορτινή συλλογή με πολλές λάμψεις, φως και ενδύματα που θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στις βραδινές μας εξόδους, κι όχι μόνο. Το Roll into the Party είναι η πρόταση του brand φέτος, με έμπνευση από την τάση Y2K –παρούσα σε όλη τη σεζόν- και που τώρα εμφανίζεται πιο θηλυκή και τολμηρή.

Τα μεγάλα στοιχήματα της σεζόν είναι οι πούλιες και το βελούδο, παρόντα σε παντελόνια καμπάνα, tops και φορέματα halter και οι μεταλλιζέ υφές και τα strass, σε mini και midi dresses, bralettes, σακάκια και φούστες. Τα αξεσουάρ, τα κοσμήματα και τα παπούτσια θα αποπνέουν και αυτά αυτό το πνεύμα των εορτών. Μία βραδινή collection φτιαγμένη για να απολαύσουμε όλα τα parties και τις εξόδους που έρχονται και πάνω από όλα να λάμψουμε και να ξεχωρίσουμε.