fbpixel

Search icon
Search
Γυαλιά ηλίου: H νέα συλλογή της Max Mara είναι το απόλυτο must-have του καλοκαιριού
FASHION NEWS

Γυαλιά ηλίου: H νέα συλλογή της Max Mara είναι το απόλυτο must-have του καλοκαιριού

Υπέροχα designs εμπνευσμένα από μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής


Αν και αποτελεί μια αιώνια αλήθεια της μόδας πως καμία εμφάνιση δεν είναι πραγματικά ολοκληρωμένη χωρίς ένα τέλειο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, η προηγούμενη χρονιά είναι γεγονός ότι εκτόξευσε την αξία τους. Μπορεί τα lockdown σε ολόκληρο τον κόσμο να περιόρισαν κατά πολύ την κοινωνική μας ζωή σε εξωτερικούς χώρους κι ενώ το κίνητρο για να ντυθεί κάποιος καλά περιορίστηκε, η ζήτηση για καλύτερα γυαλιά ηλίου αυξήθηκε με αφορμή τις εξορμήσεις με τα μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Θέτοντας στο επίκεντρο τον άψογο σχεδιασμό και την ανάγκη για δημιουργική έκφραση, η καινούρια κολεξιόν της Max Mara αποδεικνύει πως το στιλ και η κομψότητα στις εμφανίσεις μας αποτελούν αδιαμφισβήτητες αξίες. 

The Designs

img-4322.jpg

Αυτό το καλοκαίρι, τα επιτυχημένα designs αναδεικνύουν τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου MAX MARA από προαιρετικό αξεσουάρ, σε επιβλητικό στοιχείο κάθε stylish εμφάνισης. Τα υπερμεγέθη, edgy σχήματα αντλούν έμπνευση από σχεδιαστικές εικόνες του παρελθόντος, αλλά προβάλλουν μια ασυμβίβαστα μοντέρνα επίδραση.

Όπως και η ίδια η συλλογή MAX MARA, έτσι και τα γυαλιά ηλίου της έχουν τις ρίζες τους στις κλασικές φόρμες αλλά απέχουν πολύ από το να θεωρηθούν συμβατικά, καθώς εγγυώνται πως δίνουν μια ξεχωριστή γοητεία.

The Inspiration

fb21d6d9-a6ef-4f6d-8ab7-5ef19f2f9e20.jpeg

Η έμπνευση πίσω από τη συλλογή, μπορεί να εντοπιστεί στα έργα της νεωτερίστριας αρχιτέκτονας Eileen Gray, της οποίας η αισθητική αντηχεί μέσα στην αέρινη φωτεινότητα: δυσανάλογα μεγάλοι φακοί καδραρισμένοι σε ανάλαφρο σωληνοειδές μέταλλο.

3806471106002-c-emme1.jpg

Ένα άλλο, υπερμέγεθες τετράγωνο σχήμα που περικλείεται σε βαρύ πλαίσιο από acetate, έχει πηγή έμπνευσης από το δυνατό έργο και την προσωπικότητα της φωτογράφου Lee Miller. Καταφέρνοντας να είναι ταυτόχρονα θηλυκό και επιβλητικό, η έμπνευση αυτού του σχεδίου είναι αποκλειστικά η Miller, η οποία στην δεκαετία του 1930 κατάφερε επιτυχώς να διακριθεί ως μοντέλο, αλλά και ως πολεμική ανταποκρίτρια. 

Αν και η πρακτικότητα δεν συνηθίζεται να θέτεται ως προτεραιότητα πίσω από τα πιο τέλεια γυαλιά ηλίου της σεζόν, ωστόσο είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε πως η φινέτσα συμβαδίζει με την ποιότητα. Ένα must-have item που θα συνοδεύσει κάθε look σας, από μια street style εμφάνιση μέχρι τις εξορμήσεις σας στην παραλία! 

Put your glasses on και αναβαθμίστε συνολικά την εικόνα σας! 

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της μόδας κι όχι μόνο!